Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

Μετά τους πρόσφυγες-μετανάστες, οι Ε.Δ. θα κάνουν και ελέγχους για κορονοϊό!

Η κυβέρνηση της ΝΔ δεν έχει καταλάβει ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας έχουν άλλες αρμοδιότητες πιο σοβαρές και επείγουσες από το να ελέγχουν τον κόσμο αν έχει κορονοϊό!

Στις Ένοπλες Δυνάμεις δεν περισσεύει ούτε ένα στέλεχος και ιδιαίτερα τώρα που τα πράγματα με την Τουρκία είναι περίεργα. Αφού προηγουμένως η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έβαζε τους στρατιώτες μας να φιλοξενούν και να ταΐζουν πρόσφυγες και μετανάστες από όλα τα πέρατα του κόσμου, τώρα η ΝΔ θέλει να βάζει τα υγειονομικά στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων μας να κάνουν ελέγχους για τον κορονοϊό!

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς δήλωσε ότι: "θα εγκατασταθούν μόνιμα κλιμάκια υγειονομικών στελεχών των ενόπλων δυνάμεων στα νησιά τους επόμενους τρεις μήνες, που θα έχουν την απόλυτη ευθύνη για τους ελέγχους που θα γίνονται. Κάθε μέρα πτήσεων θα γίνονται 60 στοχευμένοι έλεγχοι, με βάση συγκεκριμένα κριτήρια μιας πλατφόρμας."

Αν θέλει η ΝΔ να γίνονται περισσότεροι έλεγχοι για τον κορονοϊό, να προσλάβει το απαραίτητο υγειονομικό προσωπικό και ας αφήσει ήσυχο το στράτευμα!