Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

Φωτορεπορτάζ από τους διασυλλογικούς αγώνες Κ18 στην Κατερίνη

ΣΤΙΒΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
Σε ακόμη μία μεγάλη αθλητική διοργάνωση βρέθηκε η κάμερα της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" και σας δίνει την δυνατότητα να δείτε τους αθλητές και τις αθλήτριες που στο άμεσο μέλλον θα αποτελούν την αφρόκρεμα του ελληνικού αθλητισμού.

Οι σημερινοί αγώνες (04/07/2020), έγιναν κάτω από δύσκολες συνθήκες για τους αθλητές-τριες, μιας που η ζέστη ήταν ιδιαίτερα αισθητή, παρά το γεγονός ότι κάποια στιγμή έκαναν την εμφάνιση τους κάποια σύννεφα αλλά για πολύ λίγο.

Οι αγώνες έγιναν σύμφωνα με τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα και οι επιδόσεις των αθλητών-τριων ήταν πάρα πολύ ικανοποιητικές.

Μετά την καραντίνα, είναι επιτακτική ανάγκη το επίσημο κράτος να στηρίξει όσο ποτέ άλλοτε τον αθλητισμό και να βοηθήσει τους αθλητικούς συλλόγους που πραγματικά προσφέρουν αξιέπαινο έργο και βγάζουν στην κοινωνία όχι μόνο καλούς αθλητές, αλλά και άριστους ανθρώπους.

Νέα παιδιά, αγόρια και κορίτσια μέσα από την ενασχόληση τους με τον αθλητισμό, καλλιεργούν και αναπτύσσουν με την παρότρυνση και την στήριξη των αθλητικών συλλόγων και των προπονητών τους, αξίες, ήθη και ιδανικά, που αν δεν υπήρχε ο αθλητισμός δύσκολα θα τα έβρισκαν και σίγουρα όχι στις καφετερίες, στα μπαρ και στα ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Ο αθλητισμός προσφέρει υγεία, διαύγεια πνεύματος, υγιή ανταγωνισμό και σωστούς ανθρώπους στην κοινωνία.

Πρέπει η πολιτεία, να δώσει κίνητρα, να δώσει παροχές και διευκολύνσεις και να στηρίξει οικονομικά τις αθλητικές ομοσπονδίες και τους συλλόγους. Ας μην αποτελέσει η κρίση του κορονοϊού ένα βολικό άλλοθι για την κυβέρνηση ώστε να μην πράξει αυτά που απαιτούνται και στην ουσία τα οφείλει στα παιδιά που ασχολούνται με τον αθλητισμό μέσα από τόσες δυσκολίες, στερήσεις και προβλήματα.






























































* Φωτογραφίες - Μιχάλης Κανταρτζής