Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2020

Συγχαρητήρια μηνύματα για τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2020
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Κώστα Κουκοδήμου για τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους νέους και τις νέες του Δήμου Κατερίνης, που είδαν τις κοπιώδεις προσπάθειές τους να επιβραβεύονται και πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Εύχομαι η επιτυχία αυτή να αποτελέσει την αφετηρία για μία λαμπρή ακαδημαϊκή διαδρομή, καθώς και ένα πολύτιμο εφόδιο για το επαγγελματικό τους και όχι μόνο μέλλον.
Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους εκπαιδευτικούς και στους οικείους των παιδιών μας, οι οποίοι και στις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν γύρω μας είχαν καθοριστική συμβολή στη δικαίωση αυτής της μαραθώνιας προσπάθειας.
Στους συμμετέχοντες των εξετάσεων, που δεν πέτυχαν τον στόχο τους, εύχομαι να εντείνουν τις προσπάθειές τους και να είναι βέβαιοι ότι με επιμονή, αποφασιστικότητα θα δικαιώσουν τους στόχους και τα οράματά τους.
Παράλληλα, καλωσορίζω στην πόλη μας, τους επιτυχόντες στο Τμήμα Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού - Logistics ΤΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και τους διαβεβαιώνω, ότι, ο Δήμος Κατερίνης και η τοπική μας κοινωνία θα είναι πάντα κοντά τους.
Καλή σταδιοδρομία σε όλους. Το μέλλον σας ανήκει!

------------------------

Συγχαρητήριο μήνυμα της Διευθύντριας της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας


Μετά την σημερινή ανακοίνωση των βάσεων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση , η αγωνία χιλιάδων υποψηφίων έλαβε τέλος. Με την ευκαιρία αυτή, θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες μαθητές μας καθώς η πολύχρονη και επίπονη προσπάθειά τους στέφθηκε σήμερα με επιτυχία. Εύχομαι αυτή η νέα “σελίδα” στη ζωή τους , να αποτελέσει την απαρχή της εκπλήρωσης όλων των προσδοκιών τους.
Eπίσης θα ήθελα να συγχαρώ τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς που στάθηκαν αρωγοί στον αγώνα των μαθητών αλλά και τις οικογένειές τους που παρείχαν κάθε ηθική και ψυχολογική στήριξη.
Για όσους σήμερα δεν τα κατάφεραν είναι σίγουρο ότι η ζωή δεν τελειώνει στις πανελλαδικές εξετάσεις. Η ζωή είναι μπροστά τους, με πάμπολλες επιλογές και ευκαιρίες .Δεν υπάρχει χώρος για απογοήτευση αλλά με επιμονή, υπομονή και προσπάθεια είμαι βέβαιη ότι οι στόχοι στο τέλος θα επιτευχθούν.
Εύχομαι, λοιπόν, σε όλους τους νέους να υποστηρίξουν με πάθος την επιλογή τους για το μέλλον και να τύχουν της σταδιοδρομίας που ο καθένας ονειρεύεται για τον εαυτό του».
Καλή δύναμη και καλές σπουδές!!


Η Διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας
Τσιαργαλή Μεταξία


-------------------------

Μήνυμα του Αντιδημάρχου Κατερίνης Γιώργου Νταντάμη για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020


Ημέρα χαράς η σημερινή για τις μαθήτριες και τους μαθητές που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα καταβάλλοντας φέτος ιδιαίτερες προσπάθειες εξαιτίας των πρωτόγνωρων συνθηκών που επέβαλε η πανδημία και στη διαδικασία της μάθησης. Τους συγχαίρω θερμά και τους εύχομαι να αξιοποιήσουν στο έπακρο την ευκαιρία που ανοίγεται μπροστά τους, ένα ταξίδι στη γνώση, με στόχο να πετύχουν τα όνειρά τους.
Για όσα παιδιά δεν κατάφεραν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση θα ήθελα να τους ενθαρρύνω να συνεχίσουν τις προσπάθειες και να διεκδικήσουν εναλλακτικές ευκαιρίες. Θα ήθελα όμως να υπογραμμίσω ότι όλοι ανεξαιρέτως, επιτυχόντες και μη, πρόκειται να διανύσουν μια επίμοχθη διαδρομή όπου η εργατικότητα, η επικέντρωση στους στόχους και η κατάκτηση της γνώσης είναι μονόδρομος για την επιτυχία στην πραγματική ζωή.
Συγχαρητήρια, επίσης, στις καθηγήτριες και τους καθηγητές για την καθοριστική συμβολή τους σ’ αυτήν την πολυετή προσπάθεια των μαθητών καθώς και τις οικογένειές των παιδιών για τη συμπαράσταση και αρωγή στον αγώνα τους.
Καλή πρόοδο σε όλους!


-----------------------

Ο Ν.Ο.ΚΑΤ. ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης δείχνοντας πάντα ενδιαφέρον για τις σχολικές επιδόσεις των αθλητών/τριών του θέλει να συγχαρεί όλους τους υποψηφίους του στις Πανελλήνιες Εξετάσεις για τις επιτυχίες τους. Η παιδεία και η καλλιέργεια του πνεύματος είναι εφόδια που πρέπει να χαρακτηρίζουν τον κάθε αθλητή γι’αυτό και σκοπός του Ομίλου είναι όχι μόνο η άσκηση του σώματος αλλά η ολόπλευρη-σφαιρική καλλιέργεια και η σφυρηλάτηση προσωπικοτήτων με παιδεία. Το Δ.Σ. του Ν.Ο.ΚΑΤ. εύχεται καλή σταδιοδρομία σε όλους τους αθλητές του καθώς και σε όλους του επιτυχόντες του Νομού Πιερίας, καλή αρχή στη φοιτητική τους ζωή και να συνεχίσουν να κοπιάζουν μέχρι να πετύχουν τον κάθε τους στόχο.

-----------------------------

Συγχαρητήριο μήνυμα του Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής Πιερίας Κώστα Κιτιξή για τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους του μαθητές και μαθήτριες που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ της χώρας, ευχόμενος παράλληλα να έχουν καλή επιτυχία στις σπουδές τους. Θα ήθελα επίσης να ευχηθώ καλή δύναμη σε όλους αυτούς που δεν πέτυχαν της εισόδου τους στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, προτρέποντας τους να μην το βάλουν κάτω και με πίστη στις δυνάμεις τους να συνεχίσουν την προσπάθεια, έχοντας στο μυαλό τους πως οι κόποι πάντα αμείβονται. Τέλος, θα ήθελα να συγχαρώ όλες τις οικογένειες των υποψηφίων, ανεξάρτητα αν πέρασαν ή όχι, για το μεγάλο αγώνα υποστήριξης και συμπαράστασης που έδωσαν, βρισκόμενοι ηθικά και υλικά κοντά τους και στην προσπάθεια αυτών για είσοδο στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.


Κώστας Κιτιξής
Γραμματέας Ν.Ε. Κινήματος Αλλαγής Πιερίας
* Φωτογραφία από Michal Jarmoluk από το Pixabay