Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

Συλλυπητήριο ψήφισμα

Την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020 ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Περίστασης πληροφορήθηκε με θλίψη την είδηση του πρόωρου θανάτου του αγαπητού συναδέλφου Μιχάλη Μανουτζόπουλου, καθηγητή Μαθηματικών, ο οποίος για χρόνια δίδαξε στο Σχολείο.

Η προσφορά του στην εκπαίδευση ήταν υποδειγματική, η επιστημονική του κατάρτιση ισχυρή, το ήθος του εξαιρετικό. Η διδακτική εμπειρία του, σε συνδυασμό με τη γνώση και την εφαρμογή των αρχών της Παιδαγωγικής, τον βοηθούσαν να προσεγγίζει ιδιαίτερα αποτελεσματικά τους εφήβους μαθητές και να τους αποκαλύπτει τα μυστικά της Μαθηματικής Επιστήμης.

Στο Γραφείο μας, ο Μιχάλης ήταν ο καλός φίλος και συνάδελφος, που ήταν πάντα έτοιμος να προσφέρει στο Σχολείο, ενώ δεν έχανε ευκαιρία να αναφέρεται συνέχεια στην αγαπημένη του οικογένεια.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Περίστασης σε ένδειξη πένθους και εκτιμώντας το ήθος και την προσφορά του Συναδέλφου στο Σχολείο:

Εξέφρασε στην οικογένεια του εκλιπόντος τα ειλικρινή του συλλυπητήρια.
Παρέστη στην εξόδιο ακολουθία το Σάββατο 19-09-2020.
Κατέθεσε στεφάνι και θα διαθέσει χρηματικό ποσό στη μνήμη του.
Θα δημοσιεύσει το παρόν κείμενο στον τοπικό Τύπο και στην ιστοσελίδα του Σχολείου.

Τα ανωτέρω θα επικυρωθούν στην έκτακτη συνεδρίαση του Συλλόγου των Καθηγητών, η οποία θα λάβει χώρα στο Σχολείο τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020.

Αγαπητέ μας Μιχάλη, Καλό σου Ταξίδι!

Η Διευθύντρια και οι Διδάσκοντες Καθηγητές του Γυμνασίου Περίστασης.