Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

Κοζάνη-Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 0-3

Μια ιστορική για την πορεία του συλλόγου νίκη πέτυχε ο Εθνικός Ν. Κεραμιδίου, στο παρθενικό του ταξίδι στη Γ΄ εθνική κατηγορία.

Η ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη με ξεκάθαρο αγωνιστικό προσανατολισμό, σωστή καθοδήγηση αλλά και διαχείριση σε καίριες στιγμές της αναμέτρησης, πήρε ένα μεγάλο εκτός έδρας τρίποντο, που της δίνει δύναμη και πίστη για τη συνέχεια.

Ο Νίκος Καλαϊτζίδης άνοιξε το σκορ με δυνατό πλασέ μέσα από την περιοχή στο 17ο λεπτό πετυχαίνοντας το 0-1 για την ομάδα της Πιερίας. Με αυτό το σκορ τελείωσε το πρώτο μέρος, για να ξεκινήσει με γκολ η επανάληψη και τον Λάντι Κόλα να κάνει το 0-2 για τον Εθνικό.
Το Νέο Κεραμίδι συνέχισε την πίεση και στο 65' ο Τόλης Γαρυφαλλόπουλος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τους αμυντικούς των γηπεδούχων. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Παναγιώτης Γιαζιτζόγλου διαμορφώνοντας το τελικό 0-3.

Ο Λεωνίδας Μπίλης χρησιμοποίησε τους: Καλαϊτζίδης Αποστ., Γιαζιτζόγλου Παν., Καρτσαμπάς, Χατζηδίμπσς, Τουλκερίδης, Μυστρίδης, Καλαϊτζίδης Νικ. (75' Μαργαρίτης), Δαλαμήτρας, Γαρυφαλλόπουλος, Κοτσιαρίδης (60' Κατσάρας), Κόλα Λάντι (80' Γιαζιτζόγλου Σαβ.)

Ο Εθνικός Ν. Κεραμιδίου ευχαριστεί θερμά την διοίκηση της Κοζάνης για την άριστη φιλοξενία και υπόσχεται να ανταποδώσει στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου.