Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

Γ.Σ. Ηρακλής: «Ο Ηρακλής δεν πρόκειται να πεθάνει»

Εδώ και έναν περίπου χρόνο έχει ξεκινήσει από τον Γ.Σ Ηρακλή μια προσπάθεια ουσιαστικής αναγέννησης του συλλόγου μας.

Ξεκινώντας από παρεμβάσεις και έργα αποκατάστασης των εγκαταστάσεων του συλλόγου, ώστε να είναι λειτουργικές για τις ακαδημίες μας.

Συνεχίζοντας με τακτοποιήσεις των κτιριακών εγκαταστάσεων και λύνοντας ένα- ένα χρόνια προβλήματα, που ταλαιπωρούσαν τον σύλλογο. Ταυτόχρονα έγιναν αμέτρητες επαφές τόσο με την Πολιτεία αλλά και με τους εμπλεκομένους φορείς, αναδεικνύοντας σε όλους τους τόνους τα προβλήματα που απασχολούν τον σύλλογο και χρίζουν άμεσης επίλυσης.

Επιλέξαμε τον σιωπηλό δρόμο της ουσιαστικής δουλειάς, χωρίς άσκοπες ανακοινώσεις και τυμπανοκρουσίες. Οι προσπάθειες μας έπιασαν τόπο και πλέον οι Χορτατζήδες σφύζουν από ζωή. Η σημαία του Ηρακλή ανεμίζει περήφανα και ο σύλλογος μας εκπροσωπείται επάξια με τους χιλιάδες αθλητές και αθλήτριές μας σε όλα τα τμήματα.

Πλέον έχει γίνει κατανοητό, από όλους ότι όσο και αν ορισμένοι επιχειρούν, ο Ηρακλής δεν πρόκειται να πεθάνει. Σε αυτή τη προσπάθεια ουσιαστικό και πρωταρχικό ρόλο έχουν άνθρωποι που βοήθησαν οικονομικά αλλά και με εθελοντική εργασία και προσωπικό χρόνο και ενέργειες τον Σύλλογο. Είναι πολλοί , έχουν ονόματα, συνεχώς προστίθενται και άλλοι και θα αναφερθούν ΟΛΟΙ όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή.

Από σήμερα ξεκινούν έργα αποκατάστασης στην Μίκρα. Στόχος είναι εντός ενός μηνός να είναι λειτουργικά δυο γήπεδα και τα αποδυτήρια και το γυμναστήριο. Στη συνέχεια θα γίνουν έργα αποκατάστασης όλων των γηπέδων της Μίκρας ώστε να είναι έτοιμα προς αξιοποίηση τουλάχιστον από την επόμενη σεζόν και η Μίκρα να είναι γεμάτη και να θυμίζει ένδοξες εποχές όπως αρμόζει στον Σύλλογο. Σε αυτή την προσπάθεια καλούμε οποιονδήποτε μπορεί, να συνδράμει με οποιοδήποτε τρόπο.

Η ιστορία του Ηρακλή έχει γραφτεί τόσα χρόνια με αίμα και ιδρώτα. Χτίστηκε και μεγαλούργησε τους Χορτατζηδες, στο Ιβανώφειο στο Κατσάνειο , στην Μικρα και στο Καυταντζόγλειο. Η Ιστορία του Ηρακλή είναι ΕΚΕΙ και όπως είναι γνωστό όποιος ξεχνάει την ιστορία του δεν έχει μέλλον.

Καλή επιτυχία σε όλα τα τμήματα του συλλόγου μας στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.