Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Πάνθεον Λιτοχώρου – ΣΦΚ Πιερικός 0-3

Πάνθεον Λιτοχώρου – ΣΦΚ Πιερικός 0-3
(9-25, 15-25, 8-25)

Ασταμάτητο παραμένει το “express” των Κοασίδων του Πιερικού καθώς συνέχισε την αήττητη πορεία του από εκεί όπου σταμάτησε την περσινή χρονιά. Με νέα επιβλητική εμφάνιση έκανε το 3 στα 3 και το 9-0 σετ φτάνοντας συνολικά τις 22 νίκες σε 22 αγώνες!!! και 66-0 σετ!!! παραμένοντας αήττητες για ενάμιση χρόνο χωρίς την απώλεια κανενός σετ!!!

Τα κορίτσια του Πιερικού με την εμφάνιση τους και στο Λιτόχωρο έδειξαν ότι βρίσκεται τουλάχιστον ένα επίπεδο πάνω από όλες τις ομάδες και αποτελούν το φαβορί για την κατάκτηση και πάλι του πρωταθλήματος κάνοντας έτσι το “repeat”.

Το επίπεδο της δουλειάς που γίνεται στο τμήμα βόλεϊ έχει αναδείξει την ομάδα του Πιερικού σε κυρίαρχη δύναμη. Το πολύ υψηλό επίπεδο βόλεϊ που παίζουν οι παίκτριες του Πιερικού σε μικρή ηλικία, δείχνει το μέγεθος της ποιοτικής και επιστημονικής δουλειάς που γίνεται από το πιο εξειδικευμένο προπονητικό τιμ.

Στο 1ο σετ τα κορίτσια του Πιερικού μπήκαν πολύ δυνατά στο σετ παίρνοντας διαφορά στο σκορ και φτάνοντας σε εύκολη επικράτηση με 25-9. Στο 2ο σετ και πάλι τα κορίτσια του Πιερικού πήραν διαφορά στο σκορ, αλλά προς το τέλος του σετ, χαλάρωσαν δίνοντας το δικαίωμα στην ομάδα του Πάνθεον να μειώσει το σκορ, και τελικά να λήξει με 25-15. Στο 3ο σετ είχαμε μια επανάληψη του 1ου σετ και πολύ εύκολη επικράτηση με 25-9 κάνοντας έτσι το 3-0 σετ. Ο ομοσπονδιακός προπονητής και προπονητής του Πιερικού έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις παίκτριες που ανταποκρίθηκαν , όπως δείχνει και το σκορ, πάρα πολύ καλά.

Η σύνθεση: Τουλίκα, Παπαπετρου, Ζεϊμπέκη, Χατζησακούλα, Λιόντου, Χατζηευστρατιάδου, Τσαπουρνιώτη, Δαούτη, Ιορδανίδου, Μαυρίδου, Χατζηαγοράκη, Ρέχα, Οικονόμου, Αντωνοπούλου.


Η βαθμολογία

 

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

9-0

9

 

ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

9-0

9

 

ΑΟ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

7-3

6

 

ΑΣ ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ

6-4

6

 

ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ

3-6

3

 

ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ

3-6

3

 

ΑΣ ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ

0-9

0

ΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ 2

0-9

0