Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Νεανική, δυνατή και αισιόδοξη η νέα ομάδα. Στις 15 Νοεμβρίου ξεκινά η αγωνιστική περίοδος

Ολοκληρώνεται μετά από 2 και πλέον μήνες εντατικές και στοχευμένες προπονήσεις το πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας των Πιερίδων Μουσών.

Η φετινή ομάδα έχει την νεανική ορμή και τη δύναμη των παιχτριών που προέρχονται από την Ακαδημία του Συλλόγου. Η ένταξή τους στην ομάδα ξεκίνησε από την περσινή περίοδο, σταμάτησε λόγω κορονοϊού, αλλά συνεχίστηκε και ολοκληρώνεται φέτος. Ήδη έξι αθλήτριες από την Ακαδημία εντάχθηκαν στη δύναμη της Ομάδας και προσδοκούν να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους στον αγωνιστικό χώρο. Στη δύναμη της Ομάδας παραμένει επαρκής αριθμός έμπειρων αθλητριών κι έτσι διαμορφώνεται μια δυναμική συγκρότηση συνόλου με την ήρεμη δύναμη της εμπειρίας και την εκρηκτικότητα της νέας γενιάς.


Έναρξη αγώνων 15 Νοεμβρίου

Η φετινή αγωνιστική περίοδος ξεκινά την Κυριακή 15 Νοεμβρίου με πρώτο αγώνα εντός έδρας (γήπεδο Σβορώνου) με τις Απολλωνίδες Ερέτριας.

Μέχρι τότε η ομάδα θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων που ήδη υλοποιεί, και να διαμορφωθεί το τελικό αγωνιστικό σύνολο.

Η ομάδα των Πιερίδων Μουσών αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική Κατηγορία και για άλλη μια χρονιά αν και ομάδα της Βόρειας Ελλάδας εντάχθηκε σε όμιλο (Γ Όμιλος) της Νότιας Ελλάδας με σημαντικές επιπτώσεις και οικονομική επιβάρυνση μετακινήσεων σε μακρινές αποστάσεις.

Οι ομάδες που συμμετέχουν στον Όμιλο μαζί με τις Πιερίδες Μούσες είναι: Απολλωνίδες Ερέτριας, Αστέρας Χαλκίδας, Νηρηίδες Φθίας και Α.Ο. Τρίκαλα. Στόχος είναι να αποχαιρετήσει η ομάδα αυτόν τον όμιλο κι αυτή την κατηγορία και γι αυτό προετοιμάζεται.

Προπονητική ομάδα και διοικητικό συμβούλιο έχουν θέσει στόχους και αντιμετωπίζουν ψύχραιμα κάθε αντιξοότητα και πάντα σύμφωνα με τα μέτρα που προβλέπονται λόγω κορονοϊού. Μοχθούν καθημερινά για να έχει η ομάδα την καλύτερη δυνατή προετοιμασία, τα υλικά και τον εξοπλισμό που απαιτούνται, αλλά και το ήρεμο και αισιόδοξο κλίμα για να δώσουν όλοι μαζί, με αιχμή την δυναμική της ομάδας, την μάχη της φετινής χρονιάς στοχεύοντας με ελπίδα και αισιοδοξία στο καλύτερο αποτέλεσμα.

Ευχή όλων είναι να υπάρχει υγεία, να μην υπάρξουν τραυματισμοί και είναι σίγουρο πως οι Πιερίδες Μούσες θα διακριθούν!

Η Ακαδημία συνεχίζει το έργο της

Η Ακαδημία των Πιερίδων Μουσών, η μόνη αμιγής Ακαδημία κοριτσιών που διδάσκει ποδόσφαιρο γυναικών, παρά την «αφαίμαξη» προς την μεγάλη ομάδα, έχει νέες εγγραφές και συνεχίζει το έργο της.

Για άλλη μια χρονιά θα συγκροτήσει ομάδα και θα συμμετέχει στο Πρωτάθλημα Υποδομών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας.

Η προετοιμασία της ομάδας και της Ακαδημίας πραγματοποιείται στο Αθλητικό Κέντρου Σβορώνου.

Για πληροφορίες, ενημέρωση, νέες εγγραφές, δοκιμαστικά νέων παιχτριών στην Ομάδα, καθώς και κοριτσιών για την Ποδοσφαιρική Ακαδημία Κοριτσιών των Πιερίδων Μουσών (από 6 έως 13 ετών), οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα των αρμοδίων μελών του Δ.Σ:

- 6936170169 Ζιώγα Παρασκευή
- 6983731899 Βαρβάρα Δρούγκα