Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

Σύλληψη στην Κατερίνη για κλοπές ποδηλάτων και σύλληψη για κλοπή προϊόντων από κατάστημα

Συνελήφθησαν χθες (11 Νοεμβρίου 2020) στην Κατερίνη από περιπολούντες αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Κατερίνης, δύο άτομα σε διαδοχικές περιπτώσεις, για κλοπές. Ειδικότερα:


 Συνελήφθη το μεσημέρι ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο ποδήλατα αξίας 650 ευρώ, που είχε αφαιρέσει το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας στην Κατερίνη και τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι το προηγούμενο διάστημα, αφαίρεσε στην Κατερίνη ακόμη δύο ποδήλατα αξίας 650 ευρώ. Επιπλέον, κατασχέθηκαν ένα κοπτικό εργαλείο και δύο ναρκωτικά δισκία, που βρέθηκαν στην κατοχή του.

 Συνελήφθη το απόγευμα ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς λίγη ώρα νωρίτερα, εισήλθε σε κατάστημα προσποιούμενος το πελάτη και αφαίρεσε προϊόντα αξίας 140 ευρώ περίπου, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στον υπεύθυνο του καταστήματος.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης, ενώ σε βάρος των συλληφθέντων βεβαιώθηκαν και τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα για παραβίαση των μέτρων για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού.