Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

Ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πιερίας Ευάγγελος Φαλάρας προήχθη και μετατίθεται στην Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Θεσσαλίας

Ευχαριστήρια επιστολή του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πιερίας κ. Ευάγγελου Φαλάρα.

«Κέρδισε» η Θεσσαλία έναν σπουδαίο άνθρωπο και άψογο επαγγελματία στην υπηρεσία του.

Μόνο θετικά αυτά που μπορούμε να θυμηθούμε από την θητεία του ως Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πιερίας.

Η επιστολή του κ. Φαλάρα:

Με τις τακτικές κρίσεις του 2021 προάγομαι και μετατίθεμαι στην Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Θεσσαλίας. Αποχωρώντας από την Πιερία, στην οποία υπηρέτησα για περισσότερο από δέκα έτη, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω το σύνολο των συναδέλφων-συνεργατών μου, στις πυροσβεστικές υπηρεσίες της Πιερίας, με τους οποίους συνεργάστηκα όλα αυτά χρόνια και μαζί διαχειριστήκαμε τα δύσκολα αλλά και τα εύκολα συμβάντα, που εκδηλώθηκαν στο Νομό.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω το σύνολο των πολιτών της Πιερίας, τόσο τους θεσμικούς που πάντα συνεργαζόταν μαζί μας, και συνέδραμαν στις ανάγκες της Υπηρεσίας, αλλά και τους απλούς πολίτες που εθελοντικά και αγόγγυστα βοηθούσαν στο επιχειρησιακό κι όχι μόνο έργο. Και έτσι θα ήθελα να συνεχίσουν.

Σε όλη αυτή την περίοδο οι εκπρόσωποι των μέσων μαζικής ενημέρωσης ήταν πάντα αντικειμενικοί, έγκυροι, έγκαιροι και χωρίς διάθεση κακοπροαίρετης κριτικής απέναντι στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, τους ευχαριστώ για αυτό, διότι με αυτόν τον τρόπο βοήθησαν στην ανάδειξη του έργου της υπηρεσίας αλλά και στην βελτίωση της.

Τέλος αλλά όχι εσχάτως θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που με στήριξαν και συνεχίζουν να με στηρίζουν στην μακρόχρονη διαδρομή μου στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Ευάγγελος Φαλάρας