Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον νέο Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού (ΔΙ.Π.Υ.Ν.) Πιερίας του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Κατερίνης.

Το νέο Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού (ΔΙ.Π.Υ.Ν.) Πιερίας, Πύραρχο κ. Πατσιαλή Παναγιώτη...

επισκέφτηκαν οι δύο Συνυπεύθυνοι της Εθελοντικής Διοίκησης του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Κατερίνης, κα. Πεταλίδου Αγάπη και κ. Τσελεγκερίδης Αλέξανδρος.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα, ως απόρροια της έως τώρα ουσιαστικής συνεργασίας των Εθελοντών Σαμαρειτών-Διασωστώνμε το Πυροσβεστικό Σώμα, στο γραφείο του νέου Διοικητή την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου.

Οι δύο Συνυπεύθυνοι μετέφεραν στο νέο Διοικητή, τις θερμές ευχές του Προέδρου του Περιφερειακού Τμήματος Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνα κ. Γεωργίου και του Υπευθύνου του Τμήματος κ. Οικονόμου Ναούμ, για υγεία και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ανταλλάχθηκαν απόψεις και συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού Πολιτικής Προστασίας, αντιμετώπισης έκτακτων φυσικών φαινομένων και έρευνας και διάσωσης. Ταυτόχρονα τονίστηκε και από τις δύο πλευρές, ότι η συνεργασία μεταξύ της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ε.Ε.Σ. Κατερίνης, θα εξακολουθήσει να είναι αγαστή και αποτελεσματική, πάντα προς όφελος του Ανθρώπου.

Στον επίλογο της συνάντησης, οι δύο Συνυπεύθυνοι δώρισαν στον νέο Διοικητή, εικόνα που αποτυπώνει του Άγιους Τρεις Παίδες εν Καμίνω, προστάτες του Πυροσβεστικού Σώματος, με την ευχή να του δίνουν δύναμη και να τον προστατεύουν στο σημαντικό έργο του προς το κοινωνικό σύνολο.