Τρίτη 6 Απριλίου 2021

Ευχαριστήρια επιστολή Ερασιτέχνη ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ προς Σάκη Παπαβασιλείου & προπονητικό επιτελείο

Ο Ερασιτέχνης ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας ανδρών Σάκη Παπαβασιλείου για το έργο και τη συνεισφορά του στον ιστορικό σύλλογο του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.

Ο Σάκης Παπαβασιλείου προσέφερε με όλες του τις δυνάμεις ό,τι καλύτερο είχε για την ανασυγκρότηση και αναγέννηση του συλλόγου μας. Τον ευχαριστούμε για τον ακέραιο χαρακτήρα τον και την προσήλωσή του στην ομάδα μας.
Ήταν ένας προπονητής που έχτισε την ομάδα από το ξεκίνημα στο δύσκολο έργο της ανάκαμψης του ΠΙΕΡΙΚΟΥ από την Γ΄εθνική κατηγορία, δίδαξε με την παρουσία του ήθος, επαγγελματισμό και υπευθυνότητα.
Η «μελανόλευκη» ερασιτεχνική οικογένεια του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ τον ευχαριστεί διότι είναι κομμάτι της ιστορίας του.
Τον ευχαριστούμε για όλα και του ευχόμαστε υγεία και κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.
Ο Ερασιτέχνης ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστεί επίσης το έμπειρο προπονητικό επιτελείο που συνέβαλε με δράσεις και υποστήριξη στα αναπτυξιακά τμήματά μας.
Συγκεκριμένα ευχαριστεί τους: κ. Γιάννη Κασκαμπανιώτη γυμναστή, κ. Σάββα Ταταρίδη προπονητή τερματοφυλάκων και κ. Κωνσταντίνο Τσακιρίδη αναλυτή ποδοσφαίρου για την προσφορά τους στην ανασυγκρότηση της ομάδας συνεισφέροντας με τον άψογο χαρακτήρα τους και την αγάπη τους τα μέγιστα στους «μελανόλευκους» ποδοσφαιριστές μικρούς & μεγάλους και γενικά στον σύλλογο.
Κύριοι, σας ευχαριστούμε για όλα που προσφέρατε με αμέριστη αγάπη προς την ομάδα μας και σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία.
Να γνωρίζετε όλοι ότι είστε κι εσείς αγαπητά μέλη της ιστορικής ομάδας της πόλης και του νομού μας.

Με εκτίμηση
O πρόεδρος και το Δ.Σ.
του Ερασιτέχνη ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ