Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ Α.Π.Σ. ΔΡΟΜΕΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ “ΖΕΥΣ”

Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες στον Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας "ΖΕΥΣ"...

για την ευγενική χρηματική δωρεά για την αγορά υγειονομικού-διασωστικού εξοπλισμού, η οποία έρχεται να ενισχύσει τον εξοπλισμό μας, ώστε να διευρυνθεί η εθελοντική μας προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο.

Η δωρεά, χρηματικό ποσό που αντιστοιχούσε σε μέρος των εξόδων της ετήσιας εκδήλωσης κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου, η οποία ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας, παρέδωσε την Δευτέρα 31 Μαΐου, στο εντευκτήριο του Ερυθρού Σταυρού, ο Έφορος Αγώνων του “ΖΕΥΣ” κ. Μαρινόπουλος Αριστοτέλης, στο μέλος του Δ.Σ. του Περιφερειακού Τμήματος Κατερίνης και εθελοντή Σαμαρείτη-Διασώστη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Ευθυμίου Ευάγγελο.

Η δωρεά αυτή, αποτελεί για το Τμήμα μας ιδιαίτερη τιμή, καθώς αφενός δηλώνει έμπρακτα την αναγνώριση και την αλληλεγγύη τους στο ανθρωπιστικό έργο που επιτελεί ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, αφετέρου δε, μας δίνει ελπίδα και δύναμη για να συνεχίσουμε το Εθελοντικό μας Έργο, με απόλυτο σεβασμό στα ερυθροσταυρικά και ανθρώπινα ιδεώδη.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας “ΖΕΥΣ” για την πολύτιμη χορηγία του καθώς και για την μακροχρόνια εμπιστοσύνη που δείχνει στο Σώμα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με την ανάθεση της υγειονομικής κάλυψης των επιτυχημένων αγώνων που διοργανώνει.

Η Εθελοντική Διοίκηση