Κυριακή 13 Ιουνίου 2021

Ακόμα ένας που περιμένει από τους «πρόσφυγες-μετανάστες» να λύσουν το δημογραφικό πρόβλημα

Μετά την Πρόεδρο της Δημοκρατίας που περιμένει την «ανανέωση» του πληθυσμού μας από τους «πρόσφυγες-μετανάστες», ήρθε η σειρά του Νίκου Μπίστη μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξει τις ελπίδες του για την λύση του δημογραφικού στους «πρόσφυγες-μετανάστες».

Για τον κ. Μπίστη δεν είναι λύση να γεννάνε οι Ελληνίδες 5 παιδιά γιατί υπάρχουν και άλλα πράγματα στην ζωή! Για αυτό η ενσωμάτωση «προσφύγων-μεταναστών» θα λύσει το πρόβλημα.

Ο κ. Μπίστης από ότι καταλαβαίνουμε εννοεί ότι οι «πρόσφυγες-μετανάστες» δεν κάνουν άλλα πράγματα στην ζωή τους, απλά γεννάνε...

Πάντως ο κ. Μπίστης κάνει και ένα βήμα... καλής θέλησης, αφού η ενσωμάτωση όπως λέει δεν μπορεί να γίνει μία και έξω αλλά με όρους και προϋποθέσεις. Ίσως θα έπρεπε να τον ευχαριστήσουμε που δεν ζητάει να γίνει η ενσωμάτωση των «προσφύγων-μεταναστών» εδώ και τώρα!!!

Τι δήλωσε ακριβώς ο κ. Μπίστης: «Για όλους αυτούς τους εθνικιστές τους περίεργους οι οποίοι μας λένε μακριά οι πρόσφυγες από την χώρα και την ίδια ώρα οδύρονται ότι έχουμε λίγες γεννήσεις, ότι θα είμαστε σε λίγα χρόνια 7.5 εκατομμύρια και όχι 8 και δεν αντιλαμβάνονται ότι ο μόνος δρόμος δεν είναι να γεννάνε οι Ελληνίδες από 5 παιδιά. Δεν πρόκειται να γίνει αυτό και καλώς δεν θα γίνει γιατί υπάρχουν και άλλα πράγματα στην ζωή αλλά η ενσωμάτωση όχι μία και έξω αλλά με όρους και προϋποθέσεις ενός δυναμικού ανθρώπινου δυναμικού που έρχεται από τους πρόσφυγες και τους μετανάστες. Αυτό αν δεν το καταλάβουν και συνεχίσουν αυτή την πολιτική δεν έχει νόημα να κλαίνε μετά για την δημογραφική πολιτική της χώρας.»

➤ Στον παρακάτω σύνδεσμο το βίντεο με τις τοποθετήσεις του κ. Μπίστη: https://left.gr/news/ekdilosi-gia-shedio-ton-programmatikon-theseon-toy-syriza-ps-tin-tetarti-9-ioynioy