Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ "ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ" από τον Αρχέλαο Κατερίνης

Μία μεγάλη διοργάνωση φέρνει στην Κατερίνη ο Αρχέλαος Κατερίνης. Το Σαββάτο 12 & την Κυριακή 13 Ιουνίου 2021 στο δημοτικό γήπεδο της Νέας Χράνης θα διεξαχθούν οι αγώνες ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ & ΤΟΞΩΝ με την ονομασία "ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ" προς τιμήν του εκλιπόντος πρώην προέδρου του ΑΡΧΕΛΑΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.



Τους αγώνες διοργανώνει ο ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, σε συνεργασία με τον Δήμο Κατερίνης και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ.

 * Οι αγώνες θα γίνουν με αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων προφύλαξης για τον COVID-19.


➤ Όλες οι διοργανώσεις του ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ για το 2021 αφιερώνονται στον Θεόδωρο Διαμαντόπουλο


Μιλώντας στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" ο Πρόεδρος του ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, κ. Αλκίνοος Τασόπουλος, εξέφρασε την μεγάλη ικανοποίηση του για αυτή την μεγάλη διοργάνωση που ανέλαβε ο σύλλογος, ενώ το φθινόπωρο θα διεξαχθεί πάλι από τον Αρχέλαο το ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ στο Α΄ ΔΑΚ. «Αφιερώνουμε στον αείμνηστο πρώην Πρόεδρο του συλλόγου μας Θόδωρο Διαμαντόπουλο όχι μόνο αυτή την μεγάλη διοργάνωση, αλλά και όλες τις διοργανώσεις που θα κάνουμε μέσα στο 2021. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να πράξουμε σαν σύλλογος για να τιμήσουμε το έργο και την προσφορά του φίλου Θεόδωρου Διαμαντόπουλου στον Αρχέλαο, αλλά και στον αθλητισμό της Κατερίνης» δήλωσε ο κ. Τασόπουλος.


* Το γήπεδο τοξοβολίας του Αρχέλαου Κατερίνης στην Νέα Χράνη, είναι το 1ο επίσημα αδειοδοτημένο δημοτικό γήπεδο τοξοβολίας στην Ελλάδα!

Για όσους έχουν καιρό να επισκεφτούν το γήπεδο της Νέας Χράνης, θα εντυπωσιαστούν από τις μεγάλες αλλαγές και βελτιώσεις που έχουν γίνει, τόσο με την βοήθεια του Δήμου Κατερίνης, όσο και με τις προσπάθειες του Προέδρου του Αρχέλαου του κ. Τασόπουλου, του προπονητή του τμήματος τοξοβολίας Γιάννη Χαρίση και με την βοήθεια των γονιών των αθλητών του συλλόγου.

* Μπορείτε να δείτε το γήπεδο τοξοβολίας της Νέας Χράνης, ΕΔΩ

➤ Η προκήρυξη των αγώνων: