Κυριακή 20 Ιουνίου 2021

Ένα γήπεδο όλο... ΕΛΛΑΔΑ! 54 Ελληνικές σημαίες στολίζουν το γήπεδο τοξοβολίας του ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

54 Ελληνικές σημαίες κοσμούν εδώ και λίγο καιρό το γήπεδο τοξοβολίας του Αρχέλαου Κατερίνης στην Νέα Χράνη του Δήμου Κατερίνης.

Την πρωτοβουλία πήραν ο Πρόεδρος του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης, κ. Αλκίνοος Τασόπουλος και ο προπονητής του τμήματος τοξοβολίας του συλλόγου κ. Γιάννης Χαρίσης.

Ο σημαιοστολισμός του γηπέδου τοξοβολίας του Αρχέλαου Κατερίνης, μόνο τυχαίος δεν ήταν. Έχει τον συμβολισμό του. Έγινε με αφορμή τους εορτασμούς για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, ενώ οι 54 ελληνικές σημαίες αντιστοιχούν στους 54 νομούς της πατρίδας μας.

* Μαζί με την σημαία του Δήμου Κατερίνης και του Αρχέλαου Κατερίνης, οι σημαίες στο γήπεδο της Νέας Χράνης είναι συνολικά 56!!!


Ακόμα κάτι που πρέπει να αναφέρουμε, είναι ότι το γήπεδο τοξοβολίας του Αρχέλαου Κατερίνης, είναι το 1ο επίσημα αδειοδοτημένο δημοτικό γήπεδο τοξοβολίας στην Ελλάδα!

Για όσους έχουν καιρό να επισκεφτούν το γήπεδο της Νέας Χράνης, θα εντυπωσιαστούν από τις μεγάλες αλλαγές και βελτιώσεις που έχουν γίνει, τόσο με την βοήθεια του Δήμου Κατερίνης, όσο και με τις προσπάθειες του Προέδρου του Αρχέλαου του κ. Τασόπουλου, του προπονητή του τμήματος τοξοβολίας Γιάννη Χαρίση και με την βοήθεια των γονιών των αθλητών του συλλόγου.


➤ Για όλα αυτά και πολλά ακόμα που χρειάζονται να γίνουν στο γήπεδο της Νέας Χράνης, αλλά και φυσικά για την τοξοβολία, μίλησαν στην κάμερα της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" και στον Μιχάλη Κανταρτζή, ο κ. Τασόπουλος και ο κ. Χαρίσης:












* Ρεπορτάζ-Φωτογραφίες: Μιχάλης Κανταρτζής