Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

"ΡΙΦΙΦΙ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Με την προβολή της κλασσικής ταινίας του Ζιλ Ντασέν ‘Ριφιφί’ συνεχίζονται τη Δευτέρα 11 Ιουλίου οι θερινές προβολές από την Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης στο θεατράκι του Πάρκου, με ώρα έναρξης τις 21.30.

«Ριφιφί» (1955), Γαλλία
Σκηνοθεσία: : Ζιλ Ντασέν
Παίζουν: : Ζαν Σερβέ, Καρλ Μένερ, Ρόμπερτ Μάνουελ, Ζανίν Νταρσέ


ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πιερίας συγχαίρει τον συντοπίτη μας, Φαρμακοποιό, κ. Ανέστη Μυστρίδη, για την ανάληψη των καθηκόντων του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης. 

Πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας στο Επιμελητήριο Πιερίας.

ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ 
Δίκαιη Ανάπτυξη - Κοινωνική Αλληλεγγύη - Ισχυρή Δημοκρατία
Πολιτική εκδήλωση της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας
Παρασκευή 8 Ιουλίου στις 20.30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Πιερίας (28ης Οκτωβρίου 9, Κατερίνη)
Ομιλητής: Σωκράτης Φάμελλος, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΥΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΡΙΩΝ ΔΗΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΔΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΙΑΚΜΟΝΑ


Με επιτυχία στέφθηκε η πρώτη σύσκεψη των ενδιαφερόμενων φορέων για την άρδευση της περιοχής που βρίσκεται στη δεξιά όχθη - νότια του Αλιάκμονα, που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 4 Ιουλίου στο Δημαρχείο του Δήμου Πύδνας Κολινδρού.

Δήμος Κατερίνης: Πλημμυρίζουν παιδική φαντασία και δημιουργικότητα οι δημοτικές βιβλιοθήκες Κατερίνης και Κορινού


Τα μυστικά της φωτογραφίας ανακάλυψαν στη διάρκεια των ημερών που διανύθηκαν, οι πολυάριθμοι μικροί εξερευνητές που καθημερινά πλημμυρίζουν κάθε γωνιά στις δημοτικές βιβλιοθήκες Κατερίνης και Κορινού αντίστοιχα. Οι εν λόγω δράσεις υλοποιούνται στο πλαίσιο του προγράμματος «Καλοκαιρινή Εκστρατεία (15 Ιουνίου έως 15 Σεπτεμβρίου), για την προώθηση της Ανάγνωσης και της Δημιουργικότητας 2016».

Συγχαρητήριο μήνυμα για τον νέο Διοικητή του Νοσοκομείου Κατερίνης

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Πιερίας συγχαίρει θερμά τον κ. Μυστρίδη Ανέστη για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του ως Διοικητή του Νοσοκομείου Κατερίνης και του ευχόμαστε καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που έχει να επιτελέσει στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης. 

ΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ


Μέχρι την οριστικοποίηση στην πόλη της Κατερίνης του κεντρικού χώρου έκδοσης εισιτηρίων και διανομής προγραμμάτων του 45ου Φεστιβάλ Ολύμπου 2016, ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου, γνωστοποιεί ότι εισιτήρια και προγράμματα μπορούν να προμηθεύονται οι ενδιαφερόμενοι από τα...

Πανελλήνιο Αντάμωμα Βλάχων στην Προσοτσάνη Δράμας


Στο Πανελλήνιο Αντάμωμα Βλάχων που πραγματοποιήθηκε στην Προσοτσάνη Δράμας, παρευρέθηκε ο σύλλογός μας, το περασμένο Σαββατοκύριακο 2 & 3 Ιουλίου. Χιλιάδες Βλάχοι όλων των ηλικιών, από όλη την Ελλάδα βρέθηκαν εκεί για να χορέψουν και να τραγουδήσουν, τιμώντας τις εκδηλώσεις της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων. Μέλη του τμήματος ενηλίκων του χορευτικού μας εκπροσώπησαν επάξια τον Κοκκινοπηλό στην κορυφαία εκδήλωση του βλαχόφωνου ελληνισμού. Με άρτια οργάνωση οι χορευτές όλων των συλλόγων συγκεντρώθηκαν σε μία από τις πλατείες του χωριού για μια ομαδική αναμνηστική φωτογραφία

Αίτημα για σύγκλιση του Δ.Σ. του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης.


Αίτημα τριών μελών του ΔΣ του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης, που αφορά σε προβλήματα που υπάρχουν στη λειτουργία του Ωδείου (μη σύγκλιση ΔΣ, καμιά ενημέρωση των μελών του ΔΣ για τα θέματα που αφορούν το Ωδείο κλπ).

Οργανισμός Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ): Ανοίγει το Σάββατο η αυλαία του 3ου Διεθνούς Φεστιβάλ Παράδοσης - Εκδηλώσεις στην Τ.Κ. Παραλίας και στην Ολυμπιακή Ακτή


Μουσικές, χρώματα, παράδοση και πολιτισμός πέντε (5) χωρών σμίγουν στο 3o Διεθνές Φεστιβάλ Παράδοσης, το οποίο διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ), υπό την αιγίδα του Δήμου Κατερίνης.

Σε Λεπτοκαρυά και Κολινδρό. ΡΟΥΜΑΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ


Με το σύγχρονο ρουμανικό θεατρικό έργο «ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΩΝ ΑΡΚΟΥΔΩΝ ΠΑΝΤΑ» του γαλλόφωνου Ρουμάνου θεατρικού συγγραφέα Ματέι Βισνιέκ, συνεχίζεται το πρόγραμμα του 45ου Φεστιβάλ Ολύμπου 2016.

ΤΑΜΣ ΓΡΙΒΑΣ ΔΙΓΕΝΗΣ. Πασχίζοντας πάντα για το καλύτερο ,το ουσιαστικό,το πραγματικό,κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες


Στα πλαίσια τις συνεχούς προσπάθειας για εκπαίδευση σε όσο το δυνατόν πραγματικές συνθήκες και με βάση το τι θα διαταχθούμε να εκτελέσουμε αν ποτέ χρειαστεί η λέσχη μαζί με συναδέλφους από το τμήμα εφέδρων Κοζάνης ταξίδεψε το τριήμερο 17-19 Ιουνίου σε περιοχή του νομού Έβρου για δεύτερη φορά αυτό το έτος πολύ κοντά στο ποταμό που αποτελεί φυσικό σύνορο με την γείτονα χώρα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ. ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ


Για μια ακόμα φορά ένα σωματείο το Εργατοϋπάλληλων Τουρισμού Επισιτισμού N. Πιερίας που είναι ενταγμένο στη δύναμη του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης, με την καθοδήγηση της νόθας διοίκησης του Ε.Κ.Κ., πραγματοποίησε εκλογές μαϊμού με απόλυτη μυστικότητα για να αποκλειστεί το ψηφοδέλτιο που στήριζε το Π.Α.ΜΕ .

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της Δημοτικής Παράταξης “Αλλος Δρόμος”


ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΤΑ ΠΙΕΡΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ και ΟΙ ΠΑΛΙΝΩΔΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Μετά τις έντονες ανησυχίες που προκάλεσε η απόφαση του ΔΣ Κατερίνης και την αναγκαιότητα για πλήρη ενημέρωση καταθέτουμε αναλυτικά τα γεγονότα.

Πλήθος μελών και φίλων στην ετήσια γιορτή των «Σταυραετών»: Ο πλούτος και η εκφραστικότητα της αυθεντικής κρητικής παράδοσης πρωταγωνίστησαν στο 5ο Αντάμωμα Κρητών & Φίλων


Aπό άτομα όλων των ηλικιών, που τίμησαν με την παρουσία τους το «5ο Αντάμωμα Κρητών και Φίλων» πλημμύρισε το βράδυ της περασμένης Κυριακής, ο αύλειος χώρος του Δημοτικού Σχολείου Ανδρομάχης. Όπως είναι γνωστό, η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη για το βράδυ του Σαββάτου, ωστόσο οι βροχοπτώσεις που επικράτησαν οδήγησαν τους διοργανωτές στην απόφαση να αναβληθεί για την επόμενη ημέρα.

Καλημέρα, Τρίτη σήμερα 5 Ιουλίου 2016