Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ: 24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 01 - 04 - 2015

Στην Κατερίνη και στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Πιερίας σήμερα 30-03-2015 ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00 συνήλθε σε συνεδρίαση η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας που αποτελείται από τους  ΟΡΦΑΝΙΔΗ Κωνσταντίνο Πρόεδρο, Μαβίνη Αργύριο Αναπληρωτή Πρόεδρο, Αθανασόπουλο Χρήστο Μέλος με θέμα τον ορισμό διαιτητών και βοηθών διαιτητού για τους αγώνες Πρωταθλήματος  της Ε.Π.Σ. Πιερίας που θα πραγματοποιηθούν  την 01-04-2015.  Μετά από διαλογική συζήτηση αποφασίσθηκε ομόφωνα ο ορισμός των διαιτητών και βοηθών διαιτητού όπως αναγράφεται παρακάτω.

Αλήθειες για τη λεύκανση- Του Παπαχρήστου Κωνσταντίνου (Χειρούργος Οδοντίατρος)



Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι ασθενείς καταφεύγουν στον οδοντίατρο για ένα λευκότερο και φωτεινότερο χαμόγελο. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να επιτευχθεί, αυτό ο δημοφιλέστερος από τους οποίους  είναι η λεύκανση.
Γενικά, τα υγιή δόντια έχουν υποκίτρινο έως λευκό χρώμα. Ορισμένες φορές όμως το χρώμα αυτό μπορεί να μεταβληθεί σε κίτρινο, γκρι ή ακόμα και καφέ. Αυτό οφείλεται σε διάφορους λόγους, όπως το κάπνισμα, οι χρωστικές διάφορων τροφίμων (καφές, τσάι κλπ) καθώς και στο γήρας. Επίσης αποχρωματισμός μπορεί να εμφανιστεί και σε μεμονωμένα απονευρωμένα δόντια.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΓΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΟΝΕΩΝ



Πρόστιμα τον ΔΟΥ σε Συλλόγους Γονέων σε όλη την Ελλάδα, όχι μόνο σε εκείνους που έχουν ΑΦΜ και είναι νόμιμοι αλλά και σε εκείνους που δεν είχαν ποτέ ΑΦΜ ή δεν υπέβαλαν φορολογικές δηλώσεις με αναδρομική μάλιστα ισχύ!
Σε πολλές περιπτώσεις τα πρόστιμα ανέρχονται σε χιλιάδες ευρώ λόγω της αναδρομικότητας!
Ποιος γονιός θα θελήσει να δραστηριοποιηθεί στο Σύλλογο του Σχολείου του όταν γνωρίζει ότι κάθε χρόνος θα είναι υπόλογος στην εφορία;
Ποιος γονιός θα συνδέσει το προσωπικό και οικογενειακό του ΑΦΜ όταν θα γνωρίζει ότι θα είναι υπόλογος ακόμα και για ενέργειες προηγούμενων διοικήσεων;

Στατιστικά στοιχεία ΥΠΕΣ για θανάτους – Γεννήσεις.(Ιδιαίτερα ανησυχητικά!)

 
Στατιστικά στοιχεία για το έτος 2014 για την Κατερίνη:
Θάνατου:  551
Γέννησης: 540
Γάμοι:      329
Διαζύγια:  96
Σύμφωνα συμβίωσης: 4
 
Δείτε αναλυτικά και για την Πιερία αλλά και για όλη την Επικράτεια τα στατιστικά στοιχεία του 2013-2014-2015 στον παρακάτω σύνδεσμο:
  Στατιστικό Ληξιαρχικών Πράξεων ΠΣΛΗΠ  (Τελευταία Ενημέρωση 17-02-2015, 9:40)
 
 
Σύνολο επικράτειας: Θάνατοι 19163 και Γεννήσεις 11287.

Ύμνοι και Κάλαντα της Μεγάλης Εβδομάδας



Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πιερίας σε συνεργασία με το παραδοσιακό και το βυζαντινό τμήμα της Δημοτικής Χορωδίας Λιτοχώρου "Ιωάννης Σακελλαρίδης" σας προσκαλούν την Παρασκευή 3 Απριλίου 2015 και ώρα 20:00 στο Αρχαιολογικό Μουσείο του Δίου στη συναυλία- αφιέρωμα " Ύμνοι και Κάλαντα της Μεγάλης Εβδομάδας" . Η 50μελής χορωδία με τη συνοδεία 5 μελούς ορχήστρας θα ψάλει μοιρολόγια, κάλαντα και ύμνους από όλη την Ελλάδα, εισάγοντας μας στα βήματα του Ιερού Πάθους του Κυρίου.

ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Την Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015 πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συνεδρίαση των μελών και των εθελοντών του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Πιερίας στη διάρκεια της οποίας εκλέχθηκε 9μελής Συντονιστική Γραμματεία για το Δήμο Κατερίνης, έγινε πολιτική αποτίμηση των πρόσφατων πολιτικών εξελίξεων και ακολούθησε σχετική συζήτηση. Η Συντονιστική Γραμματεία η οποία θα πλαισιωθεί από τους υποψηφίους βουλευτές Πιερίας του Κινήματος θα αναλάβει το έργο και την ευθύνη της οργάνωσης και του συντονισμού του προσυνεδριακού διαλόγου στην πορεία προς το Συνέδριο του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών. Η Συντονιστική Γραμματεία του Κινήματος στο δήμο Κατερίνης θα αποτελείται από τους:

Συναυλία εκκλησιαστικής μουσικής με ύμνους την Μεγάλης Εβδομάδας.


ΕΒΕ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
 Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας
κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου
  και ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Οικονομικής Πολιτικής & Δημόσιας Διακυβέρνησης κ. Γιάννος Γραμματίδης
                                 έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν
την Τετάρτη 1 Απριλίου 2015, στις 18.00,
στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητήριου
(28ης Οκτωβρίου 9 Κατερίνη)
σε ανοικτή συζήτηση με θέμα:
ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ  -  ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ  -  ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ




Το Επιμελητήριο Πιερίας συνεχίζοντας την συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας προγραμματίζει την υλοποίηση των παρακάτω εκπαιδευτικών προγραμμάτων κατά τους μήνες Απρίλιο – Μάιο 2015:
   1.  Η Τέχνη της Διαπραγμάτευσης και της Πώλησης
Έναρξη:20-4-2015έως 29-4-2015
Διάρκεια: 20 ώρες
Κόστος συμμετοχής: μέλη Επιμελητηρίου Πιερίας 70 ευρώ , μη μέλη 100 ευρώ
Εισηγητής: Σουμπενιώτης Δημήτριος, Καθηγητής Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

2.      Τεχνικές Βελτίωσης Ανταγωνιστικότητας και Αύξησης Πωλήσεων για Μικρό Μεσαίες  
       Επιχειρήσεις
Έναρξη: 04-5-2015 έως 20-5-2015
Διάρκεια: 24 ώρες
Κόστος συμμετοχής: μέλη Επιμελητηρίου Πιερίας 70 ευρώ , μη μέλη 100 ευρώ
Εισηγητής: Σουμπενιώτης Δημήτρης, Καθηγητής Πανεπιστημίου Μακεδονίας
                                                                                                                                         
Παράλληλα στα πλαίσια λειτουργίας της Επιμελητηριακής Σχολής προγραμματίζετε και η υλοποίηση δύο εκπαιδευτικών προγραμμάτων με θέματα:

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ




Στο αμφιθέατρο της έδρας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (Ε.Ο.Ε.) πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας 30 Μαρτίου η βράβευση από την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία (ΕΚΟΦΝΣ) των κορυφαίων αθλητών του 2014. Ακόμη τιμήθηκαν ο Ν.Ο.Ιωαννίνων ως πολυνίκης σύλλογος, ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Ε.  Σπ.Καπράλος, η Εθνική Τράπεζα για την  «υιοθεσία» 10 πρωταθλητών κωπηλασίας, καθώς και ο εκπρόσωπος του ΑΣΑΕΔ Σπ.Ανδριόπουλος για τις αθλητικές διευκολύνσεις στους επίλεκτους κωπηλάτες που υπηρετούν στις Ε.Δ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ



Από τον Τομέα Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με το νομοσχέδιο για τη βία στα γήπεδα, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Μάλλον κρίνεται απαραίτητο να  υπενθυμίσουμε στον κ. Κοντονή ότι ένα πλήρες αθλητικό νομοσχέδιο όπως είχε καταλήξει μέσω της δημόσιας διαβούλευσης λίγο πριν την προκήρυξη πρόωρων εκλογών, προέβλεπε ουσιαστικές και πλήρως αιτιολογημένες διατάξεις για την αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα και όχι μόνο.

Μαθητικό συνέδριο σήμερα το πρωί στην «ΕΚΑΒΗ» με θέμα: «ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ, ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)



Την επιμέλεια του συνεδρίου είχε ο κύριος Δαραής Κωνσταντίνος, σχολικός σύμβουλος της τέταρτης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Α/θμιας Εκ/σης Πιερίας.
Εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές παρακολούθησαν με προσοχή ένα πολύ ενδιαφέρον συνέδριο με το κεντρικό ρόλο να έχουν οι μικροί μαθητές και μαθήτριες με τις παρουσιάσεις τους.




ΚΟΙΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΝΔ ΓΙΑ ΟΑΕΕΕ-Μεταξύ των οποίων ο βουλευτής Πιερίας Κ.Κουκοδήμος στον Υπουργό Οικονομικών



ΘΕΜΑ: «Διάψευση προεκλογικών δεσμεύσεων της Κυβέρνησης για τη ρύθμιση των οφειλών στον ΟΑΕΕ»

Και πριν ο προεκλογικός αλέκτωρ λαλήσει τρις, η Κυβέρνηση συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό την καθημερινή ακύρωση όλων των δεσμεύσεων που είχε αναλάβει ως Αξιωματική Αντιπολίτευση, ακόμη και εκείνων που κατατέθηκαν ως τροπολογίες.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η στάση της νέας Κυβέρνησης όσον αφορά στη ρύθμιση για την καταβολή των ασφαλιστικών εισφορών των ασφαλισμένων στον ΟΑΕΕ (Οργανισμός Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών) και των αυτοαπασχολούμενων, η οποία συμπεριλαμβάνεται στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών για τη ρύθμιση των 100 δόσεων.

Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ



Ιδιαίτερα τυχεροί πρέπει να ένιωσαν όσοι ήταν χθες το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης και παρακολούθησαν την συναυλία των..καθηγητών του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης.
Ήταν μια συναυλία υψηλής ποιότητας, κάτι το οποίο είχε πολύ καιρό η πόλη μας να δει και κυρίως να ακούσει από κοντά.
Πλήθος κόσμου, εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές αλλά και απλοί συμπολίτες μαγεμένοι από την μουσική που «δραπέτευε» από τα στενά όρια της αίθουσας της «ΕΚΑΒΗΣ» και πλημμύριζε τους κοντινούς δρόμους σε αυτήν μιας που η αίθουσα αποδείχτηκε ιδιαίτερα μικρή για ένα τέτοιο γεγονός θα θυμούνται για αρκετό καιρό την χθεσινή συναυλία.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ



Οι εκπαιδευόμενοι/ες που επιτυχώς παρακολούθησαν προγράμματα του ΚΔΒΜ Κατερίνης κατά την προηγούμενη εκπαιδευτική περίοδο 2013-2014 και συγκεκριμένα από τον Μάρτιο έως και τον Ιούνιο του 2014, μπορούν να παραλαμβάνουν, με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας, τις βεβαιώσεις παρακολούθησης των προγραμμάτων στα οποία συμμετείχαν από την Κα Γκατζά Στέλλα τηλ. 2351350536 , Δημαρχείο Κατερίνης 1ος όροφος - γραφείο 15, καθημερινά και ώρες από 10.00 π.μ. έως 13.00 μ.μ.
Η ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΡΟΔΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ

Δεν γνωρίζει ή δεν εφαρμόζει το ωράριο των δημοτικών υπαλλήλων ο κ. Χιονίδης; του Αντώνη Δ. Μάντζιου, οικονομολόγου πρ. δημ. συμβούλου Κατερίνης

Με τους δημοτικούς υπαλλήλους τα έβαλε ο δήμαρχος Κατερίνης στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, απαντώντας σε ερώτηση του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Παπαδόπουλου.
Ο κ. Παπαδόπουλος  τον ρώτησε αν προτίθεται να παράσχει το δικαιούμενο ημερήσιο γάλα στους εργαζόμενους καθαριότητας αλλά και σε άλλους εργαζόμενους όπως προβλέπεται από την συλλογική σύμβαση εργασίας και επίσης  αν προτίθεται να το δώσει σε χρήμα αυτό που δεν δόθηκε μέχρι τώρα σε γάλα όπως προβλέπεται και από το νόμο.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ




ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ της Ε.Π.Σ. Πιερίας εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του γραμματέα της Ε.Π.Σ. Πιερίας, Φτεργιώτη Κωνσταντίνου για την απώλεια του αγαπημένου του πατέρα Φτεργιώτη Διονύσιου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.

Για το Δ.Σ

                    Ο Πρόεδρος                                                          Ο Γ. Γραμματέας       
          Δημήτριος Ελευθεριάδης                                           Κωνσταντίνος Ορφανίδης

Εκπληκτική Διάλεξη για τα Εθνικά θέματα του Διεθνολόγου κ.Βενιαμίν Καρακωστάνογλου στην τελευταία εκδήλωση της Σχολής Γονέων Κατερίνης της περιόδου 2014-2015.

ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ
ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
                                 www.sxoligoneon.gr

Εκπληκτική Διάλεξη για τα Εθνικά θέματα σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο, του Διεθνολόγου και Καθηγητού Νομικής κ.Βενιαμίν Καρακωστάνογλου
στην τελευταία εκδήλωση της Σχολής Γονέων Anνοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης της περιόδου 2014-2015. Περισσότερα στον ιστότοπο της Σχολής Γονέων εδώ:

http://www.sxoligoneon.gr/index.php/2014-10-24-08-37-25/2010-08-05-11-43-05/fotografies-2013-2015/368-30-3-2015-veniamin-karakostanoglou

Η συγγραφέας Σοφία Παράσχου στο 15ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης.



Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου η Διεύθυνση του 15ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης προσκάλεσε την συγγραφέα Σοφία Παράσχου για να μιλήσει στα παιδιά για το βιβλίο στο πλαίσιο δραστηριοτήτων του σχολείου, και ταυτόχρονα λειτούργησε και η έκθεση βιβλίου (την διαχειρίζονται αποκλειστικά οι μαθητές και μαθήτριες της ΣΤ΄τάξης) με μια μεγάλη ποικιλία λογοτεχνημάτων με σκοπό να έρθουν τα παιδιά ποιο κοντά στο βιβλίο αλλά και με τα έσοδα της έκθεσης να εμπλουτιστεί η βιβλιοθήκη του σχολείου με περισσότερους τίτλους.

Μιλήσαμε με την κυρία Παράσχου Σοφία που μας δήλωσε τα παρακάτω:

Το απόγευμα της Δευτέρας στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Πιερίας (ΚΙΔΗΣΟ) συγκεντρώθηκαν τα μέλη και οι φίλοι του κινήματος.



Μιλήσαμε με τον κύριο Κοσμαδάκη Μανώλη, υποψήφιο βουλευτή Πιερίας με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών Πιερίας (ΚΙΔΗΣΟ) και μας είπε για την συγκέντρωση:

«Από σήμερα ξεκινάμε ένα διάλογο με όλα τα μέλη του κινήματος με σκοπό να ετοιμαστούμε για το συνέδριο μας.
Ανοίγουμε τις διαδικασίες, κουβεντιάζουμε, διαμορφώνουμε και ακούμε προτάσεις μέσα από διάλογο στις αρχές και τις αξίες της ιδρυτικής μας διακήρυξης.
Είμαστε η άλλη λύση, η άλλη φωνή σε αυτό που χρειάζεται η χώρα μας σήμερα.
Η κοινωνία μας έχει επιδείξει μεγάλη ανοχή στην νέα κυβέρνηση, αλλά κάποια στιγμή αυτή πρέπει και να κυβερνήσει.
Φτάνει ποια η επικοινωνία στα..κανάλια, ο πραγματικός αγώνας γίνεται στην βουλή και όχι στις τηλεοράσεις.»

Καλημέρα!


Καλό βράδυ



Αύριο το πρωί μεταξύ άλλων θεμάτων θα σας παρουσιάσουμε άλλα τρία ρεπορτάζ:

  •     Την συναυλία των καθηγητών του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης.
  •      Την συγκέντρωση του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Πιερίας (ΚΙΔΗΣΟ).
  •    Την συγγραφέα Σοφία Παράσχου στο 15ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης, και την έκθεση βιβλίου από τα παιδιά του σχολείου.

Ο Μάνος Γαβράς στο Βιβλιοπωλείο «ΜΑΤΙ».

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου, ο Μάνος Γαβράς βρέθηκε σήμερα στην Κατερίνη προσκεκλημένος από το Βιβλιοπωλείο «ΜΑΤΙ».
Την παρουσίαση έκανε η παιδίατρος δρ. Ελένη Κωτσή ενώ την εκδήλωση συντόνισε η Αλεξάνδρα Παλαιοσελίτη.
Από νωρίς αρκετός κόσμος συγκεντρώθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Βιβλιοπωλείου ανάμεσα τους πολλά μικρά παιδιά με τα οποία συνομίλησε λύνοντας τις απορίες τους και απαντώντας στις ερωτήσεις τους ο Μάνος Γαβράς.
Μιλήσαμε με τον ιδιοκτήτη του Βιβλιοπωλείου «ΜΑΤΙ» τον κύριο Κυριάκο Προβατίδη και φυσικά με τον Μάνο Γαβρά.

ΒΑΣΣΟΥ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ: Ποιο είναι αυτό το «Συντονιστικό των Νηπιαγωγών»;




       ΒΑΣΣΟΥ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ
     Αιρετός ΠΥΣΠΕ Πιερίας
         Κατερίνη 30/3/2015
Συνάδελφοι,
Παίρνοντας αφορμή από τα τελευταία έγγραφα του «Συντονιστικού των Νηπιαγωγών» καταθέτω τους προβληματισμούς και τα ερωτήματά μου.

       Ποιο είναι αυτό το «Συντονιστικό των Νηπιαγωγών»;
       Ποια εκλογική διαδικασία και ποια νομική βάση υπάρχει για την ύπαρξή του;