Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΦΩΚΙΚΟΣ: 1-0. ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!! (ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ "ΑΛΗΘΕΙΑ" ΠΛΟΥΣΙΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ)


ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ (11)



ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2015 (10)


ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2015 (8)



ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2015 (7)




ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2015 (6)



ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2015 (5)




ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2015 (4)



ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2015 (3)




ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2015 (2)


ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2015 (1)



Υπογράφτηκε το καταστατικό του «ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΟΠΟΙΩΝ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ» από τα ιδρυτικά του μέλη.


Στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2015 τα ιδρυτικά μέλη του «ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΟΠΟΙΩΝ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ» οι οποίοι είναι ιδιοκτήτες παραδοσιακών αποστακτήριων Διημέρου (αποστακτήρια τσίπουρου), υπέγραψαν το καταστατικό του σωματίου.
Έτσι φέτος μαζί με την έναρξη της λειτουργίας των παραδοσιακών αποστακτήριων Διημέρου στην Πιερία, οι Αμβυκούχοι Διημέρου ξεκινούν και την υλοποίηση των σκοπών του σωματίου τους.

ΚΟΣΜΗΤΟΡΑΣ ΒΟΥΛΗΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ

Κοσμήτορας της Βουλής των Ελλήνων επανεκλέχθηκε
ο βουλευτής Πιερίας Κώστας Κουκοδήμος
Ψηφίστηκε από 268 βουλευτές – Ρεκόρ ψήφων μαζί με τον Γ.Κεφαλογιάννη που εκλέχθηκε επίσης με 268 ψήφους

«ΚΗ΄ ΠΑΤΡΙΑ» ΚΑΙ «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ» ΣΤΗΝ Ι. Μ. ΚΙΤΡΟΥΣ


























Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος μετέβη στο χωριό Ράχη Πιερίας.
Συγκεκριμένα, ιερούργησε στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά, με την ευκαιρία έναρξης των εκδηλώσεων «ΚΗ΄ Πάτρια».
Πρόκειται για εκδηλώσεις που διοργανώνει κάθε Οκτώρβιο ο τοπικός Πολιτιστικός Σύλλογος, γύρω από την εορτή του Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Λουκά, ο οποίος είναι ο προστάτης της οικείας Ενορίας.
Εφέτος οι εκδηλώσεις θα είναι αφιερωμένες στο έπος του ’40.

ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2015. (Το βράδυ πλήρες ρεπορτάζ στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" με 400 φωτογραφίες από όλους τους συμμετέχοντες και τις βραβεύσεις)

Ο πρώτος νικητής του "Τρέχω για την Κατερίνη 2015."

Συγχαρητήρια στον Δήμο Κατερίνης και όλους τους φορείς και εθελοντές για την άψογη διοργάνωση «Τρέχω για την Κατερίνη 2015».
Όλα ήταν υπέροχα!



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σ.Ι.Υ.Ν.Π ''Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ''

Συνεδρίασε  το Δ.Σ του Συνδικάτου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας ‘‘Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ’’, με θέμα  ο απολογισμός και το πρόγραμμα δράσης για τους  επόμενους δύο μήνες Οκτώβρη-Νοέμβρη.
 Μετά την εισήγηση, ακολούθησε  πλούσια  συζήτηση  ανάμεσα στα μέλη της  διοίκησης  που έφεραν χρήσιμη εμπειρία από τη δράση του Συνδικάτου το  προηγούμενο διάστημα. Κοινή διαπίστωση όλων ήταν ότι ο εγκλωβισμός  των εργαζομένων  στις  πολιτικές  που υπηρετούν  τα συμφέροντα  της πλουτοκρατίας, επιλέγοντας  το μικρότερο κακό, είναι απόρροια  της παραπληροφόρησης,  του φόβου, που καλλιεργούν κυβέρνηση και εργοδοσία, καθώς επίσης και της τακτικής που ακολουθεί  ο εργοδοτικός κυβερνητικός συνδικαλισμός,  που υπηρετεί αυτήν την πολιτική.

Καλημέρα από την κεντρική πλατεία της Κατερίνης


ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ


Τα θερμά συγχαρητήριά μας στον Δημήτρη Νταμπώση, μέλος διαιτησίας της ΕΠΣ Πιερίας για την ανάληψη των καθηκόντων του ως νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ. Η επιλογή σας αποτελεί μεγάλη τιμή για την Πιερία.
Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα σας καθήκοντα με δύναμη και υγεία.
                              

                             Γραφείο Τύπου κι Επικοινωνίας  ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ