Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

5ο Γυμνάσιο Κατερίνης - Πρόσκληση στα εγκαίνια της έκθεσης "Ματιές στη σχολική ζωή παλαιότερων εποχών"

Οι αγώνες και οι διαιτητές του πρωταθλήματος ΕΠΣ Πιερίας Σ/Κ 23/24 Οκτωβρίου 2021

Εργασίες διαγράμμισης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες διαγράμμισης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021.

Που θα γίνουν οι εσωκομματικές εκλογές της ΔΕΕΠ ΝΔ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ΔΕΕΠ ΝΔ ΠΙΕΡΙΑΣ γνωστοποιεί στα μέλη της Νέας Δημοκρατίας ότι οι εσωκομματικές εκλογές της 24ης Οκτωβρίου 2021 θα διεξαχθούν:

Ανακήρυξη του τέως Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου ως Επίτιμο μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος

Τον τέως Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο ανακήρυξε ως Επίτιμο μέλος της η Πανελλήνια Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος, ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης...

Μεγάλη διάκριση για τον συμπολίτη μας Χαράλαμπο Ναβροζίδη

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την πρόκριση του έργου, του Συνθέτη και συμπολίτη μας, πρώην διευθυντή του Δημοτικού Ωδείου μας, Χαράλαμπο Ναβροζίδη στον διαγωνισμό σύνθεσης www.Fifteen-Minutes-of-Fame.com με το έργο του ''The train to Katerini''.

ΔΩΡΕΑΝ ηλεκτρονικό βιβλίο του Γιώργου και της Νατάσας Πιπεροπούλου

Συνεχίζεται η Διεθνής κυκλοφορία του πάντα επίκαιρου βιβλίο με τίτλο «Διοίκηση Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης - Σύντομη Εισαγωγή» που έχουν συγγράψει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος και η Dr Αναστασία-Νατάσσα Πιπεροπούλου.

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΕΤ ΜΗ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΤΡΟΦΙΜΟΥ (ΡΟΛΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ)

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, κατά τη διενέργεια ελέγχων στο πλαίσιο του Προγράμματος «Έλεγχος για Salmonella spp., Listeria monocytogenes και παρουσία σταφυλοκοκκικών τοξινών», προέβη σε δειγματοληψία τροφίμου με τα στοιχεία: «Ρολό Κοτόπουλο Κατεψυγμένο»...

Εφημερεύουν-Διανυκτερεύουν την Παρασκευή 22/10/2021 στην Κατερίνη τα εξής φαρμακεία (Αλλαγή προγράμματος)

Κ.Ο.Β. ΠΥΔΝΑΣ - ΜΕΘΩΝΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ: Ανακοίνωση - Κάλεσμα σε Αγώνα

Ο εμπαιγμός σε βάρος των αγροτών του δήμου Πύδνας -Κολινδρού, διαχρονικά από όλες τις κυβερνήσεις, τις δημοτικές αρχές και την αντιπεριφέρεια Πιερίας, για την αντιμετώπιση των πλημμυρικών φαινομένων στο Δημοτικό Διαμέρισμα Κίτρους, δεν έχει τελειωμό.

«Η μαγεία του διαδικτύου»

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΝΑ- ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ


«Το παιγνίδι του Καλαμαριού» [«Squid Game”], μια Νοτιοκορεάτικη σειρά, που προβάλλεται από το Netflix, πήρε διαστάσεις και στη χώρα μας με την μανιώδη παρακολούθησή του από παιδιά και εφήβους.

Συλλογή υπογραφών κατά της εγκατάστασης Πτηνοτροφικής μονάδας στην Κονταριώτισσα

Με αμείωτο ρυθμό, παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, συνεχίζεται η συλλογή υπογραφών, που εκφράζουν την απόλυτη αντίρρηση στην επένδυση που αφορά εγκατάσταση Πτηνοτροφικής μονάδας στη θέση «ΑΡΜΑΝΙΑ», στην καρδιά του κάμπου της Κονταριώτισσας...

Δωρεάν προγράμματα άθλησης από τον Δήμο Κατερίνης και τον ΟΠΠΑΠ - Υποχρεωτικό για τη συμμετοχή το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης

Δήμος Κατερίνης – ΟΠΠΑΠ: Δωρεάν προγράμματα άθλησης για όλους - Έναρξη στις 25/10

Υποδοχή Ιερού Λειψάνου Αγίου Δημητρίου στην Καρίτσα


Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΙΤΡΟΥΣ κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Την Τρίτη 19 Οκτωβρίου, βράδυ, στον Ιερό Ναό του Πολιούχου Θεσσαλονίκης Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου τελέστηκε Ιερά Αγρυπνία, στο πλαίσιο του Προγράμματος των εορταστικών εκδηλώσεων για την πανήγυρη του Ιερού Ναού.

Ερείκουσα: Το άγνωστο, μικρό νησάκι με την παραδεισένια ομορφιά χρειάζεται την βοήθεια σου. «Είναι το ακριτικό νησάκι με τους 2 μαθητές»

Η Ερείκουσα είναι το μικρό «στρογγυλό» νησάκι που βρίσκεται βόρεια της Κέρκυρας, εκεί που το Ιόνιο Πέλαγος συναντά την Αδριατική θάλασσα.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

Η 21η Οκτωβρίου είναι η 294η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (295η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 71 ημέρες.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Καλός και σήμερα ο καιρός στην Κατερίνη.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία-Μακεδονία. Πέμπτη σήμερα 21 Οκτωβρίου 2021


Υπόμνημα Υγειονομικών της Κατερίνης σε αναστολή, προς τον πρώην Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Ξάνθο

Σήμερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση των υγειονομικών σε αναστολή με κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον πρώην υπουργό υγείας κ. Ξάνθο.