Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

Όρεξη να έχεις... Πανδαισία αθλητικών τηλεοπτικών μεταδόσεων από την ΕΡΤ3 το τετραήμερο 17/21 Δεκεμβρίου 2021

Από την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου έως τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021 θα παρακολουθήσουμε στην ΕΡΤ3 απευθείας αγώνες Volley League, Handball Premier, Super League 2, Basket League, Super League 2.

Οι αγώνες και οι διαιτητές του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ΕΠΣ Πιερίας για το Σ/Κ 18 και 19 Δεκεμβρίου 2021

Οι υγειονομικοί σε αναστολή αγωνίζονται για όλη την κοινωνία

Ανακοίνωση της Π.Γ. του ΕΠΑΜ


Το ΕΠΑΜ, ως το μόνο ίσως επίσημο πολιτικό κόμμα που από την πρώτη στιγμή αντιτάχθηκε στα φασιστικά – δήθεν υγειονομικά – μέτρα με πρόσχημα την "πανδημία COVID"...

Μπράβο Βασιλεία

Η Εκτελεστική Επιτροπή και η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Πιερίας, συγχαίρουν -για άλλη μια φορά φέτος- τη βοηθό διαιτητή κα. Βασιλεία Τσικλητάρη, για την επιλογή της από την UEFA, ως διεθνής βοηθός διαιτητής για το έτος 2022.

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού από την ΕΜΥ

Διαταραχή στην ανώτερη ατμόσφαιρα θα προκαλέσει κακοκαιρία με την ονομασία Carmel όπως προαποφασίστηκε από τους εταίρους του group της νοτιοανατολικής Ευρώπης υπεύθυνους για την ονοματοδοσία των συστημάτων.

Ευχές από τον Διοικητή και το προσωπικό των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πιερίας


Σύλληψη για ναρκωτικά στην Πιερία

Συνελήφθη χθες (15 Δεκεμβρίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών...

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΘΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ

Ενόψει των Χριστουγέννων, η Ιερά Μητρόπολις Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος έχει καταρτίσει ειδικό πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών και Θ. Λειτουργιών.

Συγκεκριμένα:

Συμμετοχή του 3ου Λυκείου Κατερίνης σε εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Σε μια γιορτή, με περιορισμένο αριθμό συμμετοχών λόγω covid 19, και με πρωταγωνιστές τους μαθητές και τις μαθήτριες 8 συνολικά σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021 με εξαιρετική επιτυχία...

Ευχές Χριστουγέννων

Εύχομαι κάθε ευλογία για τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος. Με την βοήθεια του Γεννηθέντος Κυρίου, ευόδωση των προσωπικών, οικογενειακών, κοινωνικών και εθνικών μας αγώνων.

Εγώ παίρνω τα πιο σκληρά μέτρα! Όχι, εγώ παίρνω τα πιο σκληρά μέτρα!

Ελλάδα και Κύπρος συναγωνίζονται για το ποιος θα λάβει τα πιο αυταρχικά μέτρα καταπάτησης των ελευθεριών και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των πολιτών τους!

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

Η 16η Δεκεμβρίου είναι η 350η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (351η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 15 ημέρες.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Ήλιος με δόντια σήμερα στην Κατερίνη.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία-Μακεδονία. Πέμπτη σήμερα 16 Δεκεμβρίου 2021