Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019

Μεγάλη νίκη της Εθνικής Νέων: Αγγλία-Ελλάδα 1-2


Η Εθνική Νέων νίκησε 2-1 την Αγγλία στο Saint George's Park του Μπέρμιγχαμ, στην 2η αγωνιστική της φάσης elite και πλέον ελπίζει βάσιμα σε πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος!

Συντάξεις Απριλίου 2019 - Πότε πληρώνονται - Αλλαγή ημερομηνιών

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΛΩΜΩΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (1954-59) ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΗ,Του Γιάννη Καζταρίδη

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΛΩΜΩΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (1954-59) ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΗ,Του Γιάννη Καζταρίδη
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 21ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1954

Με διαφορετικό, από το προηγούμενο, εκλογικό σύστημα διενεργήθησαν οι δημοτικές εκλογές της 21ης Νοεμβρίου του 1954 δημοτικές εκλογές.

Η «χαλαρή» ψήφος στις αυτοδιοικητικές εκλογές, δεν είναι ότι το καλύτερο…


Πληθώρα συνδυασμών και υποψηφίων αποζητούν την ψήφο μας στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές (Δημοτικές-Περιφερειακές). Πριν ψηφίσουμε, καλό είναι να σκεφτούμε λίγο.

Ανακοίνωση της Π.Γ. του ΕΠΑΜ για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 2019

Δύο χρόνια πριν από τη διακοσιοστή επέτειο της επανάστασης του ’21, είναι σαν να ξαναζούμε ένα déjà vu. Σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα από το 1819...

Εορταστικό Μήνυμα για την 25η Μαρτίου 1821

Με τον εορτασμό της Επετείου της Επανάστασης του 1821 εμείς οι σύγχρονοι Έλληνες και Ελληνίδες τιμάμε το μεγαλείο ψυχής,την αφάνταστη τόλμη...

ΜΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ... ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

Κατερίνη 25η Μαρτίου 1951.

Κορίτσια του Γυμνασίου Κατερίνης με παραδοσιακές φορεσιές παρελαύνουν μπροστά από τους επισήμους στο ύψος της πλατείας Ελευθερίας στον κεντρικό δρόμο της Μεγάλου Αλεξάνδρου, πριν 67 χρόνια.

ΒΙΝΤΕΟ - Ο Γιώργος Βαζάκας (ΕΠΑΜ) στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2 fm και στην "ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ".

ΚΛΗΣΗ ΠΑΙΔΩΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 26-3-2019 ΓΙΑ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Καλούνται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στο Αθλητικό Κέντρο της Ε.Π.Σ. Πιερίας στη Νέα Έφεσο την Τρίτη 26-3-2019 και ώρα 15:10 μ.μ. με τον αθλητικό τους εξοπλισμό για φιλικό παιχνίδι.

«Καταγγελία Μελών Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Γονέων»

Οι κάτωθι υπογεγραμμένοι, τακτικά μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Κατερίνης, καταγγέλλουμε δημόσια το προεδρείο της Ένωσης...

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ» - Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Κατερίνης.

Tο Σαββατοκύριακο 16 και 17 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Κατερίνης, το Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού «ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ», σε πολίτες του Ν. Πιερίας.

Της Πατρίδος μου η σημαία…

Γράφει ο Ηλίας Χρυσικός*

«Της Πατρίδος μου η σημαία, έχει χρώμα γαλανό και στη μέση χαραγμένο, ένα ολόλευκο σταυρό…», μαθαίναμε από τα μαθητικά μας χρόνια.

Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δίου-Ολύμπου


Καλείστε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημοτικό κατάστημα που εδρεύει στη Δημοτική Κοινότητα Λιτοχώρου...

Σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας σε τακτική συνεδρίαση στην Παναγίτσα της Π.Ε. Πέλλας την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019


Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019, στις 12 το μεσημέρι, στην Παναγίτσα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας (Ξενοδοχείο Leventis Art Suites), με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Ανακοίνωση Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την 24η Μαρτίου – Παγκόσμια Ημέρα κατά της Φυματίωσης

Από το Τμήμα Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής σχετικά με την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Φυματίωσης, όπως έχει καθιερωθεί η 24η Μαρτίου κάθε έτους:

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1568 - Υπογράφεται η Ειρήνη του Λονζιμό, τερματίζοντας τη δεύτερη φάση των Γαλλικών Θρησκευτικών Πολέμων.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΝΙΚΩΝ
➤ ΔΟΜΕΤΙΟΣ
➤ ΠΑΧΩΜΙΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Σάββατο σήμερα 23 Μαρτίου 2019