Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

Στην Κατερίνη το "Ασημένιο Βέλος". (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Στην Κατερίνη έκανε... στάση το "Ασημένιο Βέλος" ή αλλιώς "Frecciargento ETR 485" το υπερσύγχρονο ιταλικό τρένο που θα κάνει τη διαδρομή Θεσσαλονίκη - Αθήνα σε 3,5 μόλις ώρες, αναπτύσσοντας ταχύτητες ως και 250 χιλιόμετρα την ώρα.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ ΤΗΣ 9ΗΣ ΕΒΕΠ-ΚΜ 2018

Στο πλαίσιο της 9ης ΕΒΕΠ-ΚΜ 2018 που θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 03 Οκτωβρίου 2018, προσκαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εκμετάλλευση κυλικείου που θα λειτουργήσει κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων - Κρίσιμα ερωτήματα και σοβαρές αντιδράσεις για το "σχέδιο Γαβρόγλου" για τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση. "Σχεδιάζοντας ένα σχολείο εξεταστικό κέντρο!"

Δελτίο Τύπου της Επιτροπής Παιδείας της ΠΕΒ σχετικά με το ανακοινωθέν "σχέδιο Γαβρόγλου" για τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση και τα σοβαρά προβλήματα που δημιουργεί σε αυτήν.

Κύπελλο Ελλάδος: Κλήρωση 3ης φάσης


Ανακοινώνονται τα αποτελέσματα της Κλήρωσης της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος 2018-19 που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της Ε.Π.Ο. στο Πάρκο Γουδή.

Καλώς ήρθες!!!

Διορίζονται οι δικαιωθέντες του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ του 2008, συμπτωματικά λίγο πριν τις εκλογές...

Μετά από σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, κ. Κ. Γαβρόγλου...

Ενημέρωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για εστία Αφρικανικής Πανώλους των Χοίρων στη Βουλγαρία

Από το Τμήμα Υγείας Ζώων και Κτηνιατρικής Αντίληψης, Φαρμάκων και Εφαρμογών της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής:

1ο Τοπικό Σεμινάριο του Προγράμματος Erasmus+ SPORT “Nautilius”

1ο Τοπικό Σεμινάριο του Προγράμματος Erasmus+ SPORT “Nautilius” : «Ο ρόλος της Εκπαίδευσης στην προώθηση της κολύμβησης ως μέσο κοινωνικής ενσωμάτωσης των ατόμων με ειδικές ικανότητες»

Πολιτιστικοί Σύλλογοι Πιερίας Δελτίο Τύπου

Τα κόμματα όταν κάνουν λάθη φεύγουν, οι κυβερνήσεις όταν κάνουν λάθη, πέφτουν. Ο Ελληνισμός δεν έχει πέσει ποτέ και ούτε πρόκειται. Θυμηθείτε ότι εμείς θα είμαστε εδώ ακόμα και μετά, αφού θα έχουν φύγει με την ουρά κάτω από τα σκέλια, γιατί δεν θα ξέρουν τι να πουν. Εμείς θα είμαστε εδώ μετά τις ιδεολογίες, μετά τα κόμματα, μετά τις κυβερνήσεις.

Αφιερώνουμε μια ημέρα από τη ζωή μας για την Μακεδονία στην οποία ζούμε εμείς και τα παιδιά μας όλη τη ζωή μας...

Η Μακεδονία μας χρειάζεται και μας καλεί αύριο Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου να είμαστε στην Θεσσαλονίκη και να βροντοφωνάξουμε ένα μεγάλο ΟΧΙ σε όλους όσους θέλουν να ξεπουλήσουν το όνομα και την ιστορία μας.


Το "Μένουμε Θεσσαλονίκη" και οι επερχόμενες δημοτικές εκλογές

Την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου στις 7.30 μ.μ., καλούμε όλους, φίλες και φίλους του "Μένουμε Θεσσαλονίκη" σε μια πρώτη ανοιχτή συνάντηση με αντικείμενο τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

260.000 ευρώ στον Δήμο Κατερίνης από το πρόγραμμα «ΦιλόΔημος II»: Εντάξεις Πράξεων ύψους 14,6 εκατ. ευρώ

Νέες χρηματοδοτήσεις σε Δήμους της χώρας ύψους 14.661.395,80 ευρώ, στο πλαίσιο των Προσκλήσεων του Προγράμματος «ΦιλόΔημος ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών...

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ & ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Στον επαρκή, εκτεταμένο και ουσιαστικό προγραμματισμό παρεμβάσεων σε όλες τις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κατερίνης, εντάσσονται οι εργασίες που υλοποιήθηκαν στα σχολικά κτίρια στη διάρκεια του καλοκαιριού.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ (ΣΔΕ) ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 2018-2019

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) Κατερίνης είναι δημόσιο σχολείο της Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και η φοίτηση είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Γυμνάσιο Περίστασης - Πρόσκληση στον Αγιασμό.


Καλούμε τους μαθητές , τους γονείς και όλα τα μέλη της σχολικής κοινότητας του Γυμνασίου Περίστασης στον Αγιασμό για την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2018-2019...

Είστε όλοι καλεσμένοι στο αυριανό μας τραπέζι!

Αύριο το βράδυ, Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018, στην αυλή του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης, πραγματοποιούνται δύο όμορφες εκδηλώσεις:

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΟΠΠΑΠ: 300 ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΥΨΗΛΑΝΤΕΙΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ

300 και πλέον αθλητές και αθλήτριες αναμένεται να βρεθούν αύριο Σάββατο, στην αφετηρία του Υψηλάντειου Αγώνα Δρόμου 2018, που πραγματοποιεί ο Μορφωτικός Ποντιακός Σύλλογος Νέας Τραπεζούντας «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ»...

Οδηγίες της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων σε όσους βρεθούν στο Συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης.

Την ζωή δύσκολη για όσους και όσες βρεθούν αύριο στο μεγάλο Συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για την Μακεδονία κάνει η κυβέρνηση αφού η μοναδική πρόσβαση για τους διαδηλωτές στην παραλία θα είναι με απόφαση της αστυνομίας η δυτική είσοδος (λιμάνι).


Τελευταία ημέρα σήμερα για την Εμποροπανήγυρη Κατερίνης

Ενημέρωση για τη δυνατότητα Εγγραφής – Μετεγγραφής Μαθητών στο ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία δυνατότητα εγγραφής στο Εσπερινό Γυμνάσιο έχουν:

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο πλαίσιο έναρξης και λειτουργίας της 83ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο έναρξης και λειτουργίας της 83ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης...

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

70 - Ο ρωμαϊκός στρατός υπό τον Τίτο καταλαμβάνει και λεηλατεί την Ιερουσαλήμ.

Γιορτάζουν σήμερα:


Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Παρασκευή σήμερα 7 Σεπτεμβρίου 2018