Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

Τα πράγματα σοβαρεύουν...

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα για τους ανθρώπους από μία κυβέρνηση που εκμεταλευόμενη τις "αδυναμίες" του εκλογικού συστήματος, την αποχή και την απογοήτευση της κοινωνίας, να εκλεγεί με ποσοστά που θα αγγίζουν το 40-50%.

Υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα προσχολικής αγωγής και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών

Δήμος Δίου-Ολύμπου: Υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα προσχολικής αγωγής και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών (πρώην «Εναρμόνιση») περιόδου 2023-2024.

"Γλυκιά στιγμή" με ενθουσιασμό και συγκίνηση

Εσπερινό Γενικό Λύκειο Κατερίνης.

ΕΠΣ Πιερίας: Καμιά ανοχή στα φαινόμενα βίας

Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΣ Πιερίας, εξετάζοντας τα δεδομένα της αήθους επίθεσης σε διαιτητή της Ένωσης -από αθλητή Σωματείου της ΕΠΣ- σε χώρο και σε χρόνο που θυμίζουν άλλες εποχές, πρακτικές και περιοχές του κόσμου...

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης την Τετάρτη 21 Ιουνίου στο Λιτόχωρο

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης την Τετάρτη 21 Ιουνίου στο Λιτόχωρο (οικισμός, βιομηχανική περιοχή, περιοχή Κέντρου Υγείας).

ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΡΙΝΟΥ

ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ TOY ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΡΙΝΟΥ - ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2022-2023.

Εντυπωσιάζει η γυμναστική του ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Με πολλές επιτυχίες έκλεισε η χρονιά για τους αθλητές του τμήματος ενόργανης γυμναστικής του ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ με διακρίσεις, μετάλλια και ελπίδες για ένα λαμπρό μέλλον με περισσότερες επιτυχίες.

Η ΜΑΧΗ ΚΙΛΚΙΣ ΛΑΧΑΝΑ

Του ΣΧΗ Ε.Α. Βαρδάκα Γεώργιου

Μετά την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης στις 26 Οκτωβρίου 1912 ο Ελληνικός Στρατός στράφηκε προς Δυσμάς καθόσον Βόρεια και Ανατολικά είχαν φθάσει οι Βούλγαροι καταλαμβάνοντας το Κιλκίς-Σέρρες- Δράμα- Καβάλα- Ξάνθη- Κομοτηνή.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

Η 20η Ιουνίου είναι η 171η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (172η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 194 ημέρες.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα σε Μακεδονία και Θράκη

Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία-Μακεδονία. Τρίτη σήμερα 20 Ιουνίου 2023