Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Πρόγραμμα για τον εορτασμό της 75ης ιστορικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου του 1940 στην Κατερίνη.


A. ΤΡΙΤΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015
Εορταστικές εκδηλώσεις των μαθητών των σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης όλου του νομού και ανάπτυξη σ' αυτούς της σημασίας της ιστορικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.
Ομιλίες σε ειδικές συγκεντρώσεις σ' όλες τις Δημόσιες Υπηρεσίες και τα Ν.Π.Δ.Δ.
Για τις Υπηρεσίες που στεγάζονται στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συσκέψεων στον 4ο όροφο και ώρα 13.00΄.
Ώρα 12.00΄
Προσκύνημα και κατάθεση στεφανιών στο μνημείο της πλατείας Ελευθερίας από αντιπροσωπείες όλων των σχολείων της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης (όπως καθορίζεται στο συνημμένο αναλυτικό πρόγραμμα), προσκόπων, συλλόγων και σωματείων.

3rd Olympus ICSC 2015

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται οι εργασίες του 3ου Διεθνούς Συνεδρίου Εφοδιαστικής Αλυσίδας- 3rd Olympus ICSC- που θα γίνουν στην Αθήνα, 7 και 8 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo, παράλληλα με την 5η Έκθεση Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Logistics.

Εργατικό Κέντρο Κατερίνης-Ανακοίνωση για 28η Οκτωβρίου – Αμοιβή εργασίας

Ανακοίνωση για 28η Οκτωβρίου – Αμοιβή εργασίας

Κάνουμε γνωστό στους εργαζόμενους του Ν. Πιερίας ότι η ημέρα της 28ης Οκτωβρίου, ημέρα Τετάρτη για το 2015, περιλαμβάνεται στις ημέρες προαιρετικής αργίας (εκτός αν προβλέπεται κάτι διαφορετικό από ισχύουσα ΣΣΕ, Δ. Α., ή Νόμο). Επομένως, ανήκει στη διακριτική ευχέρεια του εκάστοτε εργοδότη η λειτουργία των επιχειρήσεων και η απασχόληση των εργαζομένων κατά την ημέρα αυτή.

Για τον υπολογισμό της αμοιβής εργασίας κατά την ημέρα αυτή ισχύουν τα εξής:

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ Σ.Ι.Υ.ΝΠ. ''Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ'' ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

Κάλεσμα Σωματειακής  Επιτροπής
Εργαζόμενες, εργαζόμενοι στα σε προγράμματα κοινωφελούς εργασίας, Παίρνουμε  την υπόθεση  στα χέρια μας. 
Λέμε  όχι  στην  Σύγχρονη  σκλαβιά.
Οργανώνουμε τον  αγώνα  να έχουμε  ίσα δικαιώματα  με όλους τους εργαζόμενους. 
Διεκδικούμε:

Σε απεργία διαρκείας και οι φαρμακοποιοί της Κατερίνης. (Φυσικά υπάρχουν πάντα και αυτοί που δεν κάνουν απεργία, γιατί πιστεύουν ότι τα προβλήματα τους θα λυθούν μόνα τους… ή ότι δεν έχουν προβλήματα!)


ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ-ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια προς τον Δήμαρχο Κατερίνης κ. ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ και την οικογένεια του για την απώλεια της αγαπημένης σ΄ολους ΜΕΛΑΝΑ (ΛΑΝΑ). Ευχή όλων μας είναι ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της και να δώσει δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια.
                                                     Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Χ.ΕΞΙΖΟΓΛΟΥ                                                                 Δ.ΚΕΛΠΕΤΖΙΔΗΣ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Σας προσκαλούμε στην ανοικτή συζήτηση-διαβούλευση που διοργανώνει η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας και το τμήμα Περιβάλλοντος
με την συμμετοχή των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ της Πιερίας στην αίθουσα εκδηλώσεων του κοινοτικού καταστήματος Μεθώνης
το  ΣΑΒΒΑΤΟ 31.10.2015 στις 6 μμ  με θέμα

ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟ



Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου τελέστηκε Αρχιερατική Θ. Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κολινδρού, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Γεωργίου.
Ο Άγιος Δημήτριος είναι ανακηρυγμένος, με βασιλικό διάταγμα, Πολιούχος του της ιστορικής κωμοπόλεως του Κολινδρού, ενώ η ημέρα της εορτής του αποτελεί επίσημη αργία.

ΓΣ Λάρισας 1928-Πιερικός Αρχέλαος 81-63 | Β΄εθνική ανδρών


Ο Πιερικός Αρχέλαος ηττήθηκε από τον Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας με 81-63 σε εκτός έδρας αναμέτρηση στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄εθνικής κατηγορίας.