Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

Το 6ο Γυμνάσιο Κατερίνης στο πρόγραμμα Εrasmus+

Στο πλαίσιο του Εrasmus+ΚΑ1 με το γενικότερο τίτλο "Η μάθηση είναι παντού……….. ας την ανακαλύψουμε μαζί μαθαίνοντας ΚΑΙ έξω από την τάξη" το 6ο Γυμνάσιο Κατερίνης πραγματοποίησε τη 2η προγραμματισμένη δράση του με συμμετοχή σε δομημένο κύκλο μαθημάτων στο Σοβεράτο Καλαβρίας στις 8/5- 15/5.

Συγχαρητήρια Επιστολή της ΕΠΣ Πιερίας

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Πιερίας, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022, θέλει να εκφράσει τις Ευχαριστίες και τα Συγχαρητήρια της προς όλους όσοι με οποιονδήποτε τρόπο συμμετείχαν σε αυτή.

Δελτίο Τύπου - ΔΕΥΑΚ για ακτές Πιερίας και λειτουργία Βιολογικού Καθαρισμού

Ενημέρωση από τη ΔΕΥΑΚ - Αλήθειες και ψέματα για το βιολογικό.
Στον απόηχο των καταγγελιών για ρύπανση του θαλάσσιου περιβάλλοντος από την Ε.Ε.Λ. της Δ.Ε.Υ.Α. Κατερίνης θα αναφερθούμε σε Αλήθειες και Ψεύδη:

"Κατασκήνωση στην πόλη" από την Μητρόπολη Κατερίνης

Στα πλαίσια της ποιμαντικής μέριμνας της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος για τους νέους, διοργανώνεται κατά τους θερινούς μήνες, η δράση ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.

H αναβίωση του εθίμου της Αναλήψεως στον Ενιπέα

Την ημέρα της Αναλήψεως, που πέφτει Πέμπτη κάθε χρονιά, στο Λιτόχωρο πήγαιναν στον Ενιπέα για να συμμετέχουν στο πανηγύρι. Έπαιρναν μαζί τους την βαφή των πασχαλινών αυγών και όσα από αυτά περίσσευαν, ώστε να τα ρίξουν στα νερά του ρέματος.

Δελτία τύπου της Π.Ε. Πιερίας και του Δήμου Δίου Ολύμπου για το ζήτημα της θαλάσσιας ρύπανσης που απασχολεί τις τελευταίες ημέρες τους πολίτες της Πιερίας

Στοχευμένοι τροχονομικοί έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων

Στοχευμένοι τροχονομικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται στην Κεντρική Μακεδονία, στο πλαίσιο ειδικού τροχονομικού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, με στόχο την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Δίας Δίου - Συγχαρητήρια ανακοίνωση

Το Δ.Σ. του Δία Δίου εκφράζει τα συγχαρητήριά του στην ομάδα του ΓΑΣ Σβορώνου για την επίτευξη της ανόδου στην Γ’ Εθνική κατηγορία για τη σεζόν 2022-2023.

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού από την ΕΜΥ

Επιδείνωση του καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα από ισχυρούς ανέμους...

ΣΕΠΕ Πιερίας - ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ* ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΔΕΔΥ ΠΙΕΡΙΑΣ * ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ* ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

Μια τσιπούρα, ένα τηλεφώνημα και Πρυτανικές Λιμουζίνες...

Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος *


Στο Ψαράδικο της γειτονιάς ο Γεράσιμος (χαϊδευτικά Μάκης), τακτικός πελάτης, πιάνει στα χέρια του μια τσιπούρα από την κάσα που γράφει «τσιπούρες…αλανιάρες» φέρνει την ουρά της κοντά στη μύτη του και την μυρίζει!..

Μην ξεχάσετε ποτέ τι έκαναν στο όνομα της επιστήμης...

Γιάννης Μακρίδης - Το νέο ανερχόμενο ταλέντο στα εμπόδια

Η Κατερίνη διαθέτει μακρά παράδοση στις επιτυχίες στο αγώνισμα των εμποδίων. Νίκος Ντουλαπτσής, Άρης Νικολαΐδης, Μανώλης Παπακώστας, Χάρης Βαρυτιμίδης...

Γιορτάζουν σήμερα:

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

Η 6η Ιουνίου είναι η 157η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό Ημερολόγιο (158η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 208 ημέρες.

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Παραμένει και σήμερα η ζέστη στην πόλη της Κατερίνης.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία-Μακεδονία. Δευτέρα σήμερα 6 Ιουνίου 2022