Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

Φωτορεπορτάζ από την δωρεά των τριών νέων ασθενοφόρων στο ΕΚΑΒ Πιερίας

ΕΚΑΒ ΠΙΕΡΙΑΣ
Τρία νέα ασθενοφόρα, σύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα δώρισε στο ΕΚΑΒ Πιερίας ο κ. Διονύσης Πασχάλης προέδρος του Ομώνυμου Κοινωφελούς Ιδρύματος και επίτιμος πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του ΕΚΑΒ Πιερίας.

Θα πληρώσει τους σχολικούς τροχονόμους ο Δήμος Καβάλας!

Τις επόμενες μέρες, μετά από προσωπική παρέμβαση του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, και αφού διερευνήθηκαν επισταμένως τα προβλεπόμενα από την κείμενη νομοθεσία...

Η "ερπύστρια" του ΕΚΑΒ Πιερίας (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΚΑΒ ΠΙΕΡΙΑΣ
Από την σημερινή δωρεά των τριών ασθενοφόρων στο ΕΚΑΒ Πιερίας, ξεχωρίζει από τον εξοπλισμό που διαθέτουν, το ερπυστριοφόρο κάθισμα, με το οποίο πλέον οι μεταφορές ασθενών και επειγόντων περιστατικών κάτω από δύσκολες συνθήκες γίνονται ευκολότερες και πιο ασφαλείς.

Τα τρία νέα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ Πιερίας (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΚΑΒ ΠΙΕΡΙΑΣΤρία νέα σύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα ασθενοφόρα παρέλαβε σήμερα το ΕΚΑΒ Πιερίας, δωρεά του κ. Διονύση Πασχάλη, Πρόεδρου του Ομώνυμου Κοινωφελούς Ιδρύματος και επίτιμου προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Πιερίας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΒΟΛΗΣ στο Πεδίο βολής αρμάτων Λιτοχώρου.


Σας γνωρίζουμε ότι την 01 Ιουλίου 2020 και από ώρα 07:00 έως 24:00 θα εκτελούνται βολές αρμάτων, ΕΕ/Π και εκρήξεις στο Πεδίο βολής αρμάτων Λιτοχώρου.

Αυτά είναι τα 58 Νηπιαγωγεία σε όλη την Ελλάδα που θα διδάσκονται την νέα χρονιά την Αγγλική Γλώσσα - Ένα Νηπιαγωγείο στην Πιερία

Με απόφαση της Υφυπουργού Παιδείας Σοφίας Ζαχαράκη δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η λίστα με τα 58 Νηπιαγωγεία που από τη νέα σχολική χρονιά θα διδάσκεται πιλοτικά το μάθημα της Αγγλικής Γλώσσας.

50% έκπτωση σε τρένα και υπεραστικά λεωφορεία για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Σε μία κίνηση έμπρακτης στήριξης των αναπληρωτών δασκάλων και καθηγητών, που μετά τη λήξη του σχολικού έτους επιστρέφουν στον τόπο μόνιμης κατοικίας τους, προχωρά το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών...

Συνεχίζονται οι έλεγχοι της Τροχαίας σε όλη την επικράτεια για την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ

Το τριήμερο από 26 έως 28 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν αλκοτέστ σε (12.774) οδηγούς και βεβαιώθηκαν (482) παραβάσεις.

Διεξαγωγή δοκιμαστικών από τον Πιερικό

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την διεξαγωγή δοκιμαστικών για την αγωνιστική περίοδο 2020/2021 τα οποία θα πραγματοποιηθούν κατά τις ημερομηνίες 08-09-10 Ιουλίου 2020.

Σύλληψη στην Κατερίνη για καταδικαστικές αποφάσεις

Συνελήφθη χθες (30 Ιουνίου 2020) το μεσημέρι στην Κατερίνη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης...

Έχασαν τις εγγραφές;

Το Υπουργείο Παιδείας με ανακοίνωση καλεί μαθητές-τριες που έκαναν ηλεκτρονική εγγραφή στις 28-06-2020 και 29-06-2020, να ξανακάνουν άμεσα εγγραφή, γιατί δεν εμφανίζονται στο σύστημα της ηλεκτρονικής πλατφόρμας e-eggrafes.

Δύο μεταγραφές για τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου

Ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του ταλαντούχου τερματοφύλακα Θοδωρή Γαβριηλίδη.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

69 - Ο Τιβέριος Ιούλιος Αλέξανδρος διατάζει τις ρωμαϊκές λεγεώνες του στην Αλεξάνδρεια να ορκιστούν πίστη στον Βεσπασιανό ως αυτοκράτορα.

Γιορτάζουν σήμερα:


Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη από την ΕΜΥ

Ζέστη και ηλιοφάνεια και σήμερα προβλέπεται για την πόλη της Κατερίνης.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τετάρτη σήμερα 1 Ιουλίου 2020. Καλό μήνα!