Σάββατο 10 Ιουλίου 2021

Έτσι απλά...

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ "ΒΑΣΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ & ΒΡΕΦΗ"

Το Πιστοποιημένο πρόγραμμα "Βασική Διαχείριση επειγόντων περιστατικών σε παιδιά και βρέφη" περιλαμβάνει θεωρητική εκπαίδευση και πρακτική εξάσκηση στα παρακάτω εκπαιδευτικά αντικείμενα:

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ – Αφορμή η Αμμόχωστος/Ερτογαν

Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια

Κύριε Πρόεδρε, μας συντρίβει αλλά συνάμα μας εξοργίζει να σας ακούμε να εκλιπαρείτε σαν «διακονητής», τους ξένους πρέσβεις στη Λευκωσία να μεταφέρουν στις Κυβερνήσεις τους την ανάγκη να πεισθεί ο Τούρκος Πρόεδρος να απέχει από εντάσεις στην Αμμόχωστο. 

Θάνατος λουόμενου στον Κορινό

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες Παρασκευή 9 Ιουλίου, από τη θαλάσσια περιοχή ''ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ'' Κορινού Ν. Πιερίας, 80χρονος ημεδαπός.

ΝΟΚΑΤ-ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ Laser 4,7

Με επιτυχία συνεχίζεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Laser 4,7 το οποίο συνδιοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης...

Έναρξη των Ακαδημιών του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης

Ο ΓΑΣ «Ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ» Κατερίνης ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών στα προαγωνιστικά τμήματα για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο...

Το «εμβόλιο» της Αγάπης...

Εκστρατεία ώστε να εμβολιαστούν οι πολιτικοί μας με το «εμβόλιο» της Αγάπης για την κοινωνία ξεκινάνε άμεσα ομάδες πολιτών σε όλη τη χώρα.

Για ποιους λόγους θα αποφύγω πάση θυσία τον εμβολιασμό

Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής *

Χωρίς να είμαι ειδικός περί του εμβολιασμού θα προσπαθήσω να καταγράψω κάποιες σκέψεις και προβληματισμούς επί του συγκεκριμένου ζητήματος.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

H 10η Ιουλίου είναι η 191η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (192η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 174 ημέρες.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Καλός προβλέπεται να είναι σήμερα Σάββατο 10 Ιουλίου 2021 ο καιρός στην Κατερίνη.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία, καλημέρα Μακεδονία. Σάββατο σήμερα 10 Ιουλίου 2021