Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

"Οι δηλώσεις του κ. Τσίπρα για τις πολεμικές επανορθώσεις: σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΕΠΑΜ"

Με μια φράση ο φερόμενος ως πρωθυπουργός «ξεπέταξε» το θέμα των πολεμικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου που χρωστά η Γερμανία στην Ελλάδα, στην κοινή συνέντευξη Τύπου με την κ. Μέρκελ, κατά την πρόσφατη επίσκεψή της στην Αθήνα.

Κίνηση Ελεύθερων Εκπαιδευτικών - Τους παρέσυρε το ρέμα.

«Είστε απομονωμένοι», είπε ο επαγγελματίας συνδικαλιστής. «Σε δύο χρόνια το πολύ, το ρεύμα θα αλλάξει και τότε θα εξαφανιστείτε τελείως. Οι ψήφοι θα γυρίσουν πάλι στις κομματικές παρατάξεις.»

ΕΛΜΕ ΠΙΕΡΙΑΣ - Κήρυξη 3ωρης στάσης εργασίας

Η ΕΛΜΕ ΠΙΕΡΙΑΣ κηρύσσει τρίωρη στάση εργασίας από τις 8.00 μέχρι 11.00 την Δευτέρα 14/01/2019 για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των συναδέλφων.

Εμπορικός Σύλλογος Κατερίνης για εκπτώσεις και Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κατερίνης ενημερώνει τα μέλη του ότι σύμφωνα με το Νόμο 4177/2013 οι τακτικές χειμερινές εκπτώσεις θα ξεκινήσουν...

Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ αυτή την ώρα στο Επιμελητήριο Πιερίας

Εκδήλωση διεξάγεται αυτή την ώρα στο Επιμελητήριο Πιερίας παρουσία του Υπουργού Επικρατείας Χριστόφορου Βερναρδάκη και στελεχών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα : Συνταγματική αναθεώρηση - Ενίσχυση της δημοκρατίας.

«Εθνικό είναι ό, τι είναι αληθινό»


Του Στέλιου Παπαθεμελή*

Αν κυρωθεί, ο μη γένοιτο, η ταπεινωτική συμφωνία των Πρεσπών θα είναι για τον Ελληνισμό μια δεύτερη Μικρασιατική Καταστροφή. Αυτό οφείλει να συνειδητοποιήσει ο κάθε Έλληνας και να το καταστήσει σαφές στον κάθε βουλευτή.

Σύλληψη στην Κατερίνη για καταδικαστικές αποφάσεις.

Συνελήφθη χθες (11 Ιανουαρίου 2019) το απόγευμα στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 72χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν:

Σύλληψη για παράνομα παίγνια στην Κατερίνη

Συνελήφθη χθες (11 Ιανουαρίου 2019) το βράδυ στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης...

Είχαν αδυναμία στο... κυλικείο σχολείου.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών, ηλικίας 20 και 25 ετών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα...

ΣΤΕΛΕΧΗ ΝΕΑΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΙΤΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Το διήμερο 9 και 10 Ιανουαρίου 50 νέοι, στελέχη νεανικού έργου στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, πραγματοποίησαν προσκυνηματική και εκπαιδευτική εξόρμηση.

Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων : ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ

- Είναι προβληματισμός όλων μας με ποιον τρόπο μπορεί να αποτραπεί η ψήφιση την προδοσίας. Βλέπουμε τους πολιτικούς ότι είναι έτοιμοι να πουλήσουν τα ιερά και τα όσια.

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΠΑΙΔΩΝ ΤΡΙΤΗ 15-1-2019

Καλούνται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στο Αθλητικό Κέντρο της Ε.Π.Σ. Πιερίας στη Νέα Έφεσο την Τρίτη 15-1-2019 και ώρα 15:05 μ.μ. με τον αθλητικό τους εξοπλισμό για προπόνηση.

ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ προς ΟΛΟΥΣ του Έλληνες για την σωτηρία της Μακεδονίας μας!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Οι ογδόντα ένας βρέθηκαν. Τα Σκόπια έριξαν τίτλους τέλους. Η τελευταία πράξη της «συμφωνίας» θα παιχτεί στην Ελλάδα, στη Βουλή των «προθύμων».

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1528 - Ο Γουσταύος Α΄ στέφεται βασιλιάς της Σουηδίας.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΤΑΤΙΑΝΗ
➤ ΜΕΡΤΙΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Σάββατο σήμερα 12 Ιανουαρίου 2019