Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΩΝΙΟ προπονητής του Πιερικού Αρχέλαου δήλωσε μετά από τη σημαντική εκτός έδρας νίκη:

"Η νίκη απέναντι στο Στρατώνι έχει για εμάς πολλαπλή αξία. Αρχικά θέλαμε να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση μας ύστερα από την κακή εμφάνιση και την ήττα μέσα στην έδρα μας από το Άργος Ορεστικό. Επιπλέον, χρειαζόμασταν τους βαθμούς της νίκης για να ξεφύγουμε από την επικίνδυνη ζώνη. Είχαμε χάσει στον πρώτο γύρο στην έδρα μας από την το Στρατώνι και είχαμε μεγάλο κίνητρο για να ρεφάρουμε εκείνη την ήττα.

ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ "Ο ΑΡΓΟΣ". ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

Το φιλοζωικό σωματείο «Ο ΑΡΓΟΣ» προσκαλεί τα μέλη του αλλά και τους φίλους φιλόζωους στην κοπή πίτας που θα γίνει στο Κέντρο Μικρασιατών επί της οδού Σαρανταπόρου και Κίου γωνία, στις 28/2/2016 και ώρα 10:30 π.μ. Επίσης την ίδια μέρα θα γίνουν και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. Υποψηφιότητες στα τηλ: 6945058765 και 6973929083.
Την ίδια μέρα για όσους από τους φίλους και φίλες επιθυμούν μπορούν να εγγραφούν ως νέα μέλη.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.
Με τιμή.
Το Δ.Σ.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ. ΓΑΣ ΒΑΦΥΡΑΣ- ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ 17-79

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:κ. Χατζημπαλίδης
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ
4-17,7-35,12-55,17-79
ΒΑΦΥΡΑΣ(ΤΣΕΡΝΙΣΩΦ):Συμεωνίδου,Ξηρομερίτη,Ζαρκανέλα,Λαμπίρη,Μιχαλού,Ξηρομερίτη Α 8,Καρανικόλα Α,Καρανικόλα Σ,Κατσιούλα,Καρατάσιου 1,Παντζιάλα 8,Γουλαντά.
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ(ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ):Καραλή 15,Ακριτίδου 4,Λεκάι 7,Μπουμπουλέντρα 7,Μπαγκλαρίδου 18, Κατανά 4,Δημητριάδου 8,Πατσιαλή,Γκοτζαμάνη 16.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟΚοινοβουλευτική παρέμβαση του ΚΚΕ για την απόλυση χιλιάδων συμβασιούχων στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης

ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων
Θέμα: Για την απόλυση χιλιάδων συμβασιούχων στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης.
Μετά από την απόφαση της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης, για το κλείσιμο του έργου των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) στις 29/2, οι 450 διοικητικοί εργαζόμενοι και χιλιάδες εκπαιδευτές ενηλίκων μένουν άνεργοι, αντιμέτωποι μόνο με υποχρεώσεις (ΟΑΕΕ, φόρους κ.α.). Οι δομές των ΚΔΒΜ οι οποίες λειτούργησαν στο πλαίσιο των δήμων και επιμόρφωσαν δωρεάν χιλιάδες εκπαιδευόμενους βάζουν λουκέτο

Σάββας Χιονίδης: «Φεύγουμε από το χαρτί και πάμε ηλεκτρονικά…»

Την ψηφιοποίηση όλων των αρχείων των δημοτολογίων του Δήμου Κατερίνης ανακοίνωσε σήμερα το μεσημέρι ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Σάββας Χιονίδης σε συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ της πόλης μας.
Συγκεκριμένα πρόκειται για την ψηφιοποίηση 460.000 σελίδων και 41.000 φακέλων που αφορούν τα δημοτολόγια του Δήμου Κατερίνης.

«Είμαστε οι πρώτος και μοναδικός Δήμος στην Ελλάδα που το έχουμε κάνει», δήλωσε ο κ.Χιονίδης.

10η Διημερίδα Βιολογίας. "Η κοινωνία συναντά τη σύγχρονη Βιολογία"

·         ΤΟ ΡΑΛΛΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΗΛΕΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ και
·         Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΒΙΟΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ
με τη συνεργασία και συμμετοχή της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά, των Σχολικών Συμβούλων κλ. ΠΕ04 της ΔΔΕ Πειραιά και του ΕΚΦΕ Πειραιά -Καλλίπολης διοργάνωσε στις 12 και 13  Φεβρουαρίου  2016 την 10η Διημερίδα Βιολογίας με τίτλο:
«Η κοινωνία συναντά τη σύγχρονη  Βιολογία»
Η διημερίδα πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ελληνογαλλικής Σχολής Πειραιά ο «Άγιος Παύλος».

Συμπληρώνονται φέτος 102 χρόνια από την Ανακήρυξη της Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου.Στις 17 Φεβρουαρίου 1914, ο Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός εξεγείρεται ενόπλως κατά της αποφάσεως των Μεγάλων Δυνάμεων να επιδικάσουν στην Αλβανία το νοτίως του ποταμού Γενούσου τμήμα της από αιώνων Ελληνικής Ηπείρου.

Τρεις μήνες σκληρού και νικηφόρου αγώνα οδήγησαν στη υπογραφή του Πρωτοκόλλου της Κερκύρας (17-5-14) με το οποίο ανεγνωρίζετο η Αυτονομία της Βορείου Ηπείρου, ένα νομικώς ενεργό κείμενο, το οποίο η Αλβανία καίτοι συνυπέγραψε, ουδέποτε σεβάσθηκε.

Πόσο μεγάλη είναι η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας;


Γράφει ο Θόδωρος Δημητριάδης

Στην ιστοσελίδα «Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ» της Ε.Ο.Δ.ν.Π. μπορεί κανείς να βρει όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις διάφορες δράσεις της.
Νομίζω ότι είναι καλό, πότε-πότε να τις θυμόμαστε. Μερικές από αυτές:

Π.Α.ΜΕ. Πιερίας-ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤH ΣΥΣΚΕΨΗ


Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες, Άνεργοι, Αγρότες, Αυτοαπασχολούμενοι, Γυναίκες, Νέοι και Νέες,
 Η Τ.Γ. του Π.Α.ΜΕ.  σας καλεί την Παρασκευή  19/2/2016 σε ανοιχτή σύσκεψη για να συζητήσουμε τα αποτελέσματα της απεργίας στις 4 Φλεβάρη καθώς επίσης και την κλιμάκωση του αγώνα.

Καλημέρα, Τετάρτη σήμερα 17 Φεβρουαρίου 2016. .


Ακόμα μια... χειμωνιάτικη μέρα χωρίς κρύο, χωρίς βροχή. Δεν είναι αυτός ο Χειμώνας που όλοι ξέραμε...
Κάπου, κάτι κάναμε λάθος;