Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΔΕΔΥ Πιερίας για τα γεγονότα στο ΕΚΚ - Ανακοίνωση απεργίας για τα Β.Α.Ε.

Με αφορμή τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης ,το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Πιερίας σημειώνει ότι το συνδικαλιστικό κίνημα...

Συνεδριάσεις ΠΥΣΔΕ 26, 27, 28-9-2018 - Ενημερωτικό Δελτίο των Αιρετών στο ΠΥΣΔΕ Πιερίας

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΣΤΟ ΠΥΣΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΠΟΥΛΟΥΜΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑ ΓΙΩΡΓΟΥ της ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Θέμα: Συνεδριάσεις του ΠΥΣΔΕ

ΝΕΦΕΛΕΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ

Μια εξαιρετική θεατρική παράσταση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι μαθητές και οι μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου, του Γυμνασίου και του ΓΕ.Λ. Κορινού, την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018 στο ανοιχτό αμφιθέατρο του Κορινού.

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ Ε.Α.Α.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ

Την δευτέρα το απόγευμα στις 18:00 πραγματοποιήθηκε αγιασμός στα νέα γραφεία της Ενώσεως Αποστράτων του Ν. Πιερίας επί της οδού Κανάρη 2 στην Πλατεία Ελευθερίας.

Αναβάλλεται λόγω καιρικών συνθηκών το Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης

Αγαπητοί συμπολίτες, 
Λόγω των ακατάλληλων καιρικών συνθηκών και μετά από συνεννόηση με τους πολιτιστικούς συλλόγους, αποφασίσαμε να αναβάλλουμε τη διεξαγωγή του 3ήμερου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης.

Εκπαιδευτική Ρομποτική.

*Άρθρο του Γεώργιου Καραλέκα.

Σύμφωνα με τη NASA «Ρομποτική είναι η μελέτη των Ρομπότ». Τι είναι όμως τα ρομπότ;

Η Ποδηλατική Από-Δραση σχολιάζει τα περί «δικτύου ποδηλατόδρομων»

Με ικανοποίηση αλλά και πολλές επιφυλάξεις υποδεχθήκαμε τις διακηρύξεις της Δημοτικής Αρχής για κατασκευή ποδηλατόδρομου στην Κατερίνη.

Εργασίες συντήρησης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Ασβεστοχωρίου-Χορτιάτη

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από την Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018 έως και την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018...

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος - ΚΣ Αετοί Βέροιας

Ο Πιερικός Αρχέλαος υποδέχεται τους Αετούς Βέροιας, το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στις 18:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, σε αγώνα για την 1η αγωνιστική της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Εξακριβώθηκε η δράση συμμορίας κλοπών στην Πιερία

Σε οργανωμένη επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης συνελήφθησαν 4 άτομα. Μαζί με συνεργό τους ενέχονται σε 48 κλοπές και απόπειρες κλοπών σε Ιερούς Ναούς, οικίες, επιχειρήσεις και οχήματα.

Σήμερα, Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018, στις 20:00 έναρξη του 3ήμερου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης

Σήμερα, Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018, στις 20:00 αρχίζει το 3ήμερο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης με συγκροτήματα του νομού Πιερίας και περισσότερες/ους από 300 χορεύτριες/χορευτές.

Οι αξίες βρίσκονται δίπλα μας

Γράφει ο Γιάννης Τσαπουρνιώτης

Πολλές φορές στη ζωή μας απογοητευόμαστε από τη βίαιη και σκληρή καθημερινότητα, από τα πάθη και τα λάθη μας, από τους ψυχρούς αφέντες και εκτελεστές των ονείρων μας.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας Δ.Ο.Ε.-Ο.Λ.Μ.Ε. 5 Οκτωβρίου 2018, ώρα 13:00 στο Υπουργείο Παιδείας

Συνάδελφοι, Τα Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. και της Ο.Λ.Μ.Ε. αποφάσισαν την πραγματοποίηση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018 (παγκόσμια ημέρα του εκπαιδευτικού) στις 13:00 στο Υπουργείο Παιδείας.

Δήμος Κατερίνης: Ενημερωτικές Δράσεις στα Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων

Σειρά ενημερωτικών δράσεων θα πραγματοποιηθούν τον Οκτώβριο, στα Κ.Α.Π.Η. του ΟΠΠΑΠ Δήμου Κατερίνης. Ειδικότερα, το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων διαμορφώνεται ως εξής:

ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΥΦΗΛΙΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά από τη σύγχυση που έχει δημιουργηθεί και την αποκατάσταση της αλήθειας οι «ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΥΦΗΛΙΟΥ» είναι υποχρεωμένες να απαντήσουν στην ανακοίνωση της...

Έναρξη νέου κύκλου μαθημάτων φωτογραφίας από την Εφορεία Φωτογραφίας της Εστίας Πιερίδων Μουσών

Ανοίγει τις πύλες της η 9η ΕΒΕΠ - ΚΜ 2018 σήμερα Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου στις 16:30

Ξεκινά σήμερα Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου η 9η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2018 στις 16:30 στις εγκαταστάσεις του Δήμου Κατερίνης (Οικισμός Ανδρομάχης), με πολλές συμμετοχές επιχειρήσεων και ένα ευρύ φάσμα εκθεμάτων...

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

235 - Παραιτείται ο Πάπας Ποντιανός.

Γιορτάζουν σήμερα:

- ΧΑΡΙΤΩΝ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Παρασκευή σήμερα 28 Σεπτεμβρίου 2018

Φωτιά πριν από λίγο σε σπίτι στην Κατερίνη!

Φωτιά εκδηλώθηκε στις 6:00 σήμερα το πρωί σε σπίτι επί της οδού Φιλώτα κοντά στο τζαμί.