Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

Ωραίες οι γιορτές, αλλά κανένα έργο θα κάνουμε; Για την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου μιλάμε...

Στενοί και κακοφτιαγμένοι δρόμοι, οδηγοί χωρίς κανένα σεβασμό στους ποδηλάτες, απουσία υποδομών, είναι η καθημερινότητα και ψυχρή πραγματικότητα για όσους χρησιμοποιούν ποδήλατο στην Κατερίνη.

"Πρωτοβουλία για τον Πέλεκα" - Ανακοίνωση

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος η «Πρωτοβουλία του Πέλεκα» συμμετέχει στην εκδήλωση που θα γίνει μαζί με την ομάδα «Δεν μπορώ να ανασάνω» και τον σύλλογο «Παναγία Σουμελά», απαιτώντας να ολοκληρωθεί το αντιπλημμυρικό έργο του ποταμού μας.

Μία ολοκληρωμένη πρόταση για την αναβάθμιση και την καλύτερη λειτουργία του Β' ΔΑΚ

Στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" δεν επισημαίνουμε απλά τα προβλήματα, αλλά κάνουμε και προτάσεις. Σκοπός μας δεν είναι η γκρίνια και ο καταλογισμός ευθυνών, αλλά η λύση των προβλημάτων που εντοπίζουμε, με μοναδικό γνώμονα το κοινό καλό, το καλό όλων μας, του εργαζόμενου, της μητέρας, των νεαρών αθλητών μας, όλων!

Ανακοίνωση της Π.Γ. του ΕΠΑΜ για την επίσκεψη Τσαβούσογλου στην Ελλάδα

Τη στιγμή που η Τουρκία αμφισβητεί ευθέως την εδαφική μας κυριαρχία και προβάλλει ανοιχτά τις διεκδικήσεις της επί της ελληνικής επικράτειας, τόσο στο Αιγαίο όσο και στη Θράκη, οι υπουργοί εξωτερικών των δύο χωρών ανταλλάσσουν επισκέψεις σαν καλοί γείτονες και φίλοι.

Ελεύθεροι και απείθαρχοι ξανά στους ελληνικούς αυτοκινητοδρόμους

Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος


Δόθηκε ήδη το πράσινο φως της «λευτεριάς από τα λοκντάουν της πανδημίας», μπήκαμε στον Ιούνιο, μπροστά μας το μαγευτικό ελληνικό καλοκαίρι και γέμισαν με πεζούς οι δρόμοι και με αυτοκίνητα οι γνωστές Εθνικές μας «καρμανιόλες» συγνώμη οι αυτοκινητόδρομοι θέλω να πω..

14ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - 5η Διακρατική Εικονική Κινητικότητα (Erasmus+ KA2) 17- 21 Μαΐου 2021

Το 14ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης, έλαβε μέρος στην 5η Διακρατική - Εικονική- Κινητικότητα στο πρόγραμμα Erasmus+ KA2: "M.a.t.h.s /More active teachers with happier students", η οποία διήρκεσε 5 ημέρες, με διοργανώτρια χώρα την Πολωνία.

Παράταση υποβολής αντιρρήσεων δασικών χαρτών της ΠΕ Πιερίας

Η φωτογραφία της ημέρας - 3/06/2021

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

H 3η Ιουνίου είναι η 154η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (155η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 211 ημέρες.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός στην Κατερίνη.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Πέμπτη σήμερα 3 Ιουνίου 2021


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ/ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Σάββατο 5/6/2021, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, η Ομάδα Πρωτοβουλίας "I Cant Breathe - Δεν μπορώ να ανασάνω", κάνουμε συμβολική πορεία, μήκους περίπου 1.5 χλμ. ακολουθώντας τον ρου του Πέλεκα.

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ KKE: Προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Θέμα: Ζημιές από χαλαζόπτωση σε καλλιέργειες στην Π.Ε. Πιερίας

Σε απόγνωση βρίσκονται οι αγρότες της Π.Ε. Πιερίας, έπειτα από τις διαπιστωμένες ζημιές στην παραγωγή τους, εξαιτίας της χαλαζόπτωσης και κατά συνέπεια την τεράστια απώλεια στο εισόδημα τους.