Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

Σημαντικές διακρίσεις για τον Όμιλο Αντισφαίρισης Λιτοχώρου.

Στο πρόσφατο τριεθνές τουρνουά τένις που διοργάνωσε ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Σερρών (11-14 Ιουλίου 2019) ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λιτοχώρου είχε δύο σημαντικές διακρίσεις:

Τοποθέτηση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή στη Λεπτοκαρυά Πιερίας.

Τοποθέτηση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή στη Λεπτοκαρυά Πιερίας έπειτα από τη Σύμπραξη του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου, του Αθλητικού Συλλόγου «Μύτικας» και το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Πιερίας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Στα γραφεία του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ βρέθηκε σήμερα και υπέγραψε ο γνωστός Ημαθιώτης 23χρονος υψηλόσωμος (1,85) κεντρικός αμυντικός ποδοσφαιριστής Γεώργιος Ρογγότης...

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕI

Η Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων τιμώντας όλους όσους πριν από 45 χρόνια πολέμησαν κατά την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο από Παρασκευή 19 έως Κυριακή 21 Ιουλίου...

BINTEO - Αφρικανική Πανώλη των Χοίρων

Ανακοίνωση από τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σχετικά με την εξέλιξη της αφρικανικής πανώλης των χοίρων στη Βουλγαρία.

Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λιτοχώρου.

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις με μεγάλη συμμετοχή των παιδιών, σε μία απ’ αυτές ήταν πάνω από 50.

"Ποντιακά Πολιτιστικά Δρώμενα" από την Ένωση Ποντίων Πιερίας


Τελετή ορκωμοσίας της νέας Περιφερειακής Αρχής και του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας.

Το Σάββατο 31 Αυγούστου 2019 θα πραγματοποιηθεί η τελετή ορκωμοσίας της νέας Περιφερειακής Αρχής και του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Συγχαρητήριο Μήνυμα του Προέδρου Τ/Σ της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών προς τους εκλεγέντες Βουλευτές Ν.Πιερίας.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του T.Σ. Παραρτήματος της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού του Ν.Πιερίας συγχαίρουμε θερμά τους τέσσερις εκλεγέντες Βουλευτές του Νομού Πιερίας...

Η ΑΝΝΑ ΧΑΤΖΗΠΟΥΡΓΑΝΗ στον τελικό των 400μ με εμπόδια στο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νεότητας στο BAKU.

Με χρόνο 1¨01¨18 τερμάτισε δεύτερη στην δεύτερη σειρά των προκριματικών και πήρε μια μεγάλη πρόκριση στον τελικό του αγωνίσματος που θα γίνει την Πέμπτη στις 18¨55 ώρα Baku (17:55 ώρα Ελλάδος ).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΝΕΡΟΥ

"H Δ.Ε.Υ.Α Κατερίνης σας ενημερώνει ότι αύριο Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019, θα υπάρχει διακοπή νερού κατά τις πρώτες πρωινές ώρες...

Διενέργεια εξετάσεων απόκτησης ειδικής άδειας ταξί (Αύγουστος 2019)

Διενέργεια εξετάσεων απόκτησης ειδικής άδειας ταξί (Αύγουστος 2019) - Ανακοίνωση από τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Για την προσκόμιση “voucher” του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» 2019-2020

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα 23 Ιουλίου θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ τα οριστικά αποτελέσματα των αιτούντων μητέρων για το σχ. έτος 2019 – 2020 για την εγγραφή των παιδιών τους σε βρεφονηπιακούς σταθμούς / ΚΔΑΠ / ΚΔΑΠ-ΜΕΑ.

"Η τραγωδία μέσα μας" - Από την Πειραματική Ομάδα Θεάτρου "Από τον πέμπτο στίχο κιόλας Φάλτσοι"

"Η τραγωδία μέσα μας" -- Από την Πειραματική Ομάδα Θεάτρου "Από τον πέμπτο στίχο κιόλας Φάλτσοι" --Φεστιβάλ Ολύμπου: Λείβηθρα – Αρχαιολογικό Πάρκο -- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

811 - Ο Βυζαντινός αυτοκράτορας Νικηφόρος Α´ καταλαμβάνει τη βουλγαρική πρωτεύουσα Πλίσκα και το ταμείο του χάνου Κρούμου.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΙΕΖΕΚΙΗΛ
ΠΕΛΑΓΙΑ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τρίτη σήμερα 23 Ιουλίου 2019