Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

Κοινοβουλευτική παρέμβαση του ΚΚΕ για τη σοβαρή υποστελέχωση του ΤΕΠ COVID στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης

Το ελλιπές σε αριθμό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης συνεχίζει να δίνει τη μάχη με τον κορονοϊό και την περίθαλψη των ασθενών της περιοχής.

Διακρίσεις μαθητριών του «Εργαστηρίου Πολυτροπικών Δραστηριοτήτων» του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου στον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ποίησης «Κέφαλος»

Ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου με πολλή χαρά ανακοινώνει τις τιμητικές διακρίσεις που απέσπασαν οκτώ (8) μαθήτριες του «Εργαστηρίου Πολυτροπικών Δραστηριοτήτων» του ΟΡ.Φ.Ε.Ο. στον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ποίησης «Κέφαλος».

Αγώνες τοξοβολίας την Κυριακή 13/2/2022 στο Λιτόχωρο Πιερίας

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ Α΄ & Β΄ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ...

Αυριανοί Πολίτες

του Ναούμ Ευαγγελόπουλου


Οι σημερινοί μαθητές είναι το μέλλον της κοινωνίας μας. Από τη δική τους συμπεριφορά, μόρφωση και σκέψη διαμορφώνεται ολόκληρη η κοινωνία.

Επικίνδυνη πτώση δέντρου στην Κατερίνη (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Οι δυνατοί αέρηδες που επικρατούσαν σήμερα το πρωί (8/2/2022) στην πόλη της Κατερίνης, είχαν σαν αποτέλεσμα την πτώση ενός δέντρου στην οδό Νικομήδειας.

«Αποτροπή εγκατάστασης επτά (7) ανεμογεννητριών στο Ελατοχώρι Πιερίας»

Ερώτηση που έχει κατατεθεί στην Ελληνική Βουλή από την Ελληνική Λύση με Αριθμό Πρωτοκόλλου 2970/07-02-2022 σχετικά με το θέμα «Αποτροπή εγκατάστασης επτά (7) ανεμογεννητριών στο Ελατοχώρι Πιερίας».

Δήμος Δίου-Ολύμπου: Το έθιμο των Σίχνων εντάχθηκε στο Εθνικό Ευρετήριο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Στο Εθνικό Ευρετήριο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ελλάδας εντάχθηκε το έθιμο των Σίχνων, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο τα Θεοφάνεια στο Λιτόχωρο, με απόφαση της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνας Μενδώνη στις 21 Ιανουαρίου 2022.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ...

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ

Προς όλα τα μέλη του ΣΕΑ Ν Πιερίας  ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ 

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ

Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται στα φαρμακεία μια αυξημένη ζήτηση σε αντιβιώσεις, χωρίς συνταγή, είτε ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία με τον ιατρό είτε ακόμη και αυτοβούλως.

Φυσικοθεραπευτές Πιερίας ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Π.Τ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΏΝ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΔ κ. Φ. ΜΠΑΡΑΛΙΑΚΟ

Συνάντηση με τον Βουλευτή Πιερίας Φ. Μπαραλιάκο πραγματοποίησε το Π. Τ. φυσικοθεραπευτών Πιερίας μετά από πρόσκληση του.

Δελτίο τύπου της ΣΕΑ για την απαράδεκτη φορολόγηση των αναδρομικών των συνταξιούχων

Από Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Πιερίας

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα (ΣΕΑ) που εκπροσωπεί 260 πρωτοβάθμια σωματεία των συνταξιούχων σε όλη τη χώρα, θεωρεί απαράδεκτη την ενέργεια της κυβέρνησης να ψηφίσει στην Βουλή πράξη νομοθετικού περιεχομένου που αφορά την ρύθμιση καταβολής των αναδρομικών, στην Εφορία.

«Ένας για όλους και όλοι για έναν», όχι όμως στην Ελλάδα...

Πρόσφατα, είδαμε στην πατρίδα μας επαγγελματίες της εστίασης, ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων και τώρα τους αγρότες να κινητοποιούνται για να διεκδικήσουν τα δίκαια των κλάδων τους.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

Η 8η Φεβρουαρίου είναι η 39η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Υπολείπονται 326 ημέρες (327 σε δίσεκτα έτη).

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Σχετικά καλός θα είναι και σήμερα ο καιρός στην Κατερίνη.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία-Μακεδονία. Τρίτη σήμερα 8 Φεβρουαρίου 2022