Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Το ψήφισμα που τοιχοκολήθηκε έξω από τα γραφεία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας.

Το ψήφισμα δεν φέρνει την υπογραφή των διοργανωτών της εκδήλωσης/πορείας οι οποίοι στο facebook είχαν δηλώσει :


Ανακοίνωση-Καταγγελία για το επεισόδιο βιντεοσκόπησης στο Δ.Σ της Ε.Λ.Μ.Ε

Συνάδελφοι,συναδέλφισσες

Τη στιγμή που στην εκπαίδευση καίγεται ο κόσμος, που μπροστά μας είναι η αξιολόγηση και οι χιλιάδες απολύσεις συναδέλφων αναπληρωτών...

Επίθεση στην κατοικία του Βουλευτή Αστέριου Καστόρη καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΛΟΥΜΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Συναδέλφισσες-φοι

Δε γνωρίζω αν πιστεύετε στη Θεία Δίκη ή στις κατάρες, αλλά πάντα υπάρχει χρόνος να αναθεωρήσετε, όπως εγώ.

Ανακοίνωση: Το μεγάλο συλλαλητήριο της Κυριακής 20 Ιανουαρίου 2019

Το μεγάλο συλλαλητήριο της Κυριακής 20 Ιανουαρίου, κατά το Reuters το μεγαλύτερο των τελευταίων χρόνων, πέρασε στην ιστορία.

Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης: "Δεν παραχωρούμε γλώσσα, ιθαγένεια, εθνικότητα..."

Ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης στο Δημοτικό συμβούλιο κατά της συμφωνίας των Πρεσπών: «Δεν παραχωρούμε γλώσσα, ιθαγένεια, εθνικότητα[..] στηρίζουμε κάθε φιλειρηνική δράση προκειμένου να μην ψηφιστεί η συμφωνία των Σκοπίων»

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ: ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΩΝ ΕΥΧΩΝ

«Ο ΣΕΠΕ Πιερίας εκφράζει τη βαθειά θλίψη του για την πρόωρη και αδόκητη απώλεια του συμπολίτη, αναπληρωτή συναδέλφου δασκάλου, Τίγκα Μιχάλη.

Συμφωνία των Πρεσπών « Ένας άλλος δρόμος».

Της Αθηνάς Αντωνιάδου κοινωνιολόγου.

Η συμφωνία των Πρεσπών προβλέπει τη διαδικασία που πρέπει να τηρηθεί από τις δυο συμβαλλόμενες πλευρές. Πρωτίστως η πΓΔΜ κύρωσε τη συμφωνία το καλοκαίρι του 2018, εκδίδοντας σχετική νομοθετική διάταξη, χωρίς ωστόσο αυτή να φέρει την υπογραφή του ανώτατου άρχοντα της Χώρας, του Πρόεδρου κου Ιβανοφ...

Ούτε η βροχή δεν σταματάει τους Έλληνες – Μεγάλη πορεία για την Μακεδονία στην Κατερίνη! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Χιλιάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες βγήκαν σήμερα το απόγευμα στους δρόμους της Κατερίνης για να διαδηλώσουν κατά της «Συμφωνίας των Πρεσπών».

Ε.Ο.Σ. Πέτρας Πιερίας κοπή πίτας 2019.

Την Κυριακή 27/1 θα γίνει η κοπή της πίτας του συλλόγου στην ταβέρνα Ολύμπου Γεύσεις στην Πέτρα και ώρα 6 μ.μ. Παρακαλούμαι όλα τα μέλη να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Ένωση Ελλήνων Χημικών προς Τσίπρα: Σταματήστε τα χημικά!


Εξοχότατε κύριε Πρωθυπουργέ,

Για πολλοστή φορά αναγκαζόμαστε να επανέρθουμε στο θέμα της χρήσης χημικών ουσιών-δακρυγόνων από την αστυνομία κατά διαδηλωτών, με αφορμή τα πρόσφατα περιστατικά χρήσης τέτοιων ουσιών (εκπαιδευτικοί, Μακεδονικό).

Σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας σε ειδική συνεδρίαση τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019 με θέμα τον απολογισμό πεπραγμένων για το 2018


Ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019, στις 12.00 το μεσημέρι...

Συλλόγος Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Πιερίας - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Πιερίας (ΣΥ.Π.Φ.Α.), προσκαλούν τα μέλη και τους φίλους του στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας...

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕ ΚΑΝ’ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ! ΞΕΚΙΝΑΜΕ

Από τις 23-01-2019 ξεκινάει το πρόγραμμα Ανακύκλωσης στο Δήμο Δίου Ολύμπου! Στους μπλε κάδους Ανακυκλώνουμε:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ

Οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας σας προσκαλούν στα πλαίσια του εορτασμού των Τριών Ιεραρχών την Τετάρτη 30/01/2019 και ώρα 09:30 π.μ. στο μνημόσυνο υπέρ των κεκοιμημένων εκπαιδευτικών , που θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό της Θείας Ανάληψης.

Και οι μη καπνιστές έχουν ψυχή (2ο μέρος)

Γράφει η Κωνσταντινίδου Χαρούλα

Αγαπητοί συμπολίτες, με αφορμή το άρθρο μου "Και οι μη καπνιστές έχουν ψυχή" που δημοσιεύθηκε στις 28 Δεκεμβρίου 2018 σε διάφορα ιστολόγια και ιστοσελίδες της πόλης μας, γράφω σήμερα τη συνέχεια.

Δελτίο τύπου της Αντικαπνιστικής Κίνησης Κατερίνης για την Προστασία από το Παθητικό Κάπνισμα.

Σήμερα 21/1/19 αντιπροσωπεία της Κίνησής μας αποτελούμενη από επτά μέλη επισκέφθηκε την αντιπεριφερειάρχη κ. Μαυρίδου και συζήτησε μαζί της το πρόβλημα της ανεπαρκούς εφαρμογής του αντικαπνιστικού νόμου.

ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΩΝ ΕΥΧΩΝ

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης εκφράζει τα ολόθερμα συλλυπητήρια για το χαμό του συναδέλφου αναπληρωτή δασκάλου Μιχαήλ Τίγκα προς τους εκλεκτούς γονείς του Ιωάννη και Μαρία Τίγκα, οι οποίοι υπήρξαν επί πολλά έτη δάσκαλοι του σχολείου μας.

Το προδικασμένο μέλλον της Συμφωνίας των Πρεσπών


Άρθρο γνώμης του Ευάγγ. Αθανασιάδη*

Σε όλες τiς γλώσσες υπάρχουν οι λέξεις συμφωνία, υπόσχεση, υπογραφή, φερεγγυότητα, εμπιστοσύνη. Στις γλώσσες των βορειότερα από εμάς Βαλκανικών Λαών, υπάρχει και μία επιπλέον λέξη, μάλλον αμετάφραστη, η λέξη «μπέσα».

Αθρόα προσέλευση, ευχές και εορταστική ατμόσφαιρα στην ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου Πολυτέκνων Πιερίας

Μέσα σε μια χαρούμενη, ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα, παρουσία πλήθους μελών και φίλων του συλλόγου, εκπροσώπων των τοπικών αρχών και φορέων πραγματοποιήθηκε στις 02 Ιανουαρίου, σε γνωστή αίθουσα εκδηλώσεων της Κατερίνης, η ετήσια εορταστική εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Πολυτέκνων Νομού Πιερίας.

Όρνιθες … από την ΕΛΜΕ Πιερίας

Τόπος: Γραφεία της Ε.Λ.Μ.Ε. Πιερίας
Χρόνος: Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019
Θίασος: Νεοεκλεγέν Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Πιερίας.
Έκτακτη συμμετοχή: Το ζευγάρι των αιρετών … των άλλων

Διασωστική Ομάδα Πιερίας - Πρόσκληση

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

871 - Μάχη του Μπάσινγκ: Οι Δυτικοί Σάξονες υπό την ηγεσία του βασιλιά Έθελρεντ ηττώνται από τους Βίκινγκ στο Μπάσινγκ.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΤΙΜΟΘΕΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τρίτη σήμερα 22 Ιανουαρίου 2019