Τρίτη 4 Ιουλίου 2023

7η Γιορτή Νεολαίας

Νεανική ζωντάνια, μουσική πανδαισία και παλμός στην Γιορτή Νεολαίας της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Πανήγυρη Ιερού Ναού Αγίου Προκοπίου

Ανάκληση Προϊόντων από τον ΕΦΕΤ

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ενημερώθηκε μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), για τη διακίνηση στην Ελλάδα από την γερμανική εταιρία "HERMANN Commerce GmbH" προϊόντων (ζελεδομπουκίτσες) που περιέχουν τα πρόσθετα E410, E415, E417 και E440.

Στους 300 της Βουλής: «Καλό έργο» και μια «υπόδειξη»!...

Υπερκομματικό «πιπεράτο» του Καθηγητή Πιπερόπουλου.

Το τυρί το είδαμε, την φάκα;

Ψηφιακό πορτοφόλι, ενιαίος αριθμός πολίτη, ψηφιακές ταυτότητες με βιομετρικά στοιχεία, υπόσχονται να κάνουν καλύτερη την ζωή του ανθρώπου, που μπορεί να μην έχει ρεύμα, καύσιμα και γάλα να αγοράσει, αλλά θα έχει έξυπνο κινητό και εξυπνότερη ταυτότητα!

Μάχη της Μαντινείας (362 π.Χ.)

4 Ιουλίου του 362 π.Χ. οι Θηβαίοι νικούν τους Σπαρτιάτες στην Μαντίνεια, σκοτώνεται όμως ο Θηβαίος στρατηγός Επαμεινώνδας.

4 Ιουλίου 2004 - Η Ελλάδα κατακτά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο

Με γκολ του Άγγελου Χαριστέα, η εθνική Ελλάδος στο ποδόσφαιρο νικάει την διοργανώτρια Πορτογαλία και κατακτά για πρώτη φορά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

Η 4η Ιουλίου είναι η 185η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (186η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται άλλες 180 ημέρες για το τέλος κάθε έτους.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα σε Μακεδονία και Θράκη

Γενικά αίθριος.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία-Μακεδονία. Τρίτη σήμερα 4 Ιουλίου 2023 (Πάρκο Κατερίνης)