Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Έναρξη Μαθημάτων Φωτογραφίας

Η Εφορεία Φωτογραφίας «ΙΡΙΔΑ» της Εστίας Πιερίδων Μουσών ανακοινώνει τη διοργάνωση φωτογραφικού σεμιναρίου διάρκειας 3 μηνών με θέμα «Βασικές Αρχές της Φωτογραφίας». Εισηγητής των μαθημάτων θα είναι ο Γιώργος Πανταζής.

 

Έναρξη της Κατηχητικής χρονιάς στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος

Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος η επίδοση των Διοριστηρίων στους Κατηχητές για το νέο Εκκλησιαστικό έτος 2019-2020, που σηματοδοτεί την έναρξη της νέας κατηχητικής χρονιάς.

Πρόγραμμα & εγγραφές στην Ακαδημία ποδοσφαίρου Α.Μ.Σ. 25ης Μαρτίου


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ 2019-2020

H Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με σφραγισμένες προσφορές, για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ»...

ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ 2019

Στις 27-29 Σεπτεμβρίου 2019 το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού γιορτάζει για 23η χρονιά τις Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς. «Τέχνες και Ψυχαγωγία» είναι το κοινό θέμα σε όλη την Ευρώπη.

8404 αλλοδαποί μπήκαν παράνομα στη χώρα μας τον μήνα Αύγουστο σύμφωνα με τα στοιχεία Λιμενικού-Ακτοφυλακής.


19ο Πανελλήνιο Δασολογικό Συνέδριο - Λιτόχωρο Πιερίας


Το Πανευρωπαϊκό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Ποδοσφαίρου «Grassroots Week» από την ΕΠΣ Πιερίας, την ερχόμενη Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Εφέσου.

Εκδηλώσεις Ποδοσφαίρου στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, υπό τον τίτλο “Hello Football Friend”, διοργανώνονται την προσεχή Κυριακή το πρωί (10:30) από την ΕΠΣ στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Εφέσου.

Επιστολή του Δημάρχου Κατερίνης για εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου στα δημοτικά κτίρια.

➤Τέλος το τσιγάρο στο Δημαρχείο Κατερίνης & σε όλα τα Δημοτικά κτίρια. 
Κώστας Κουκοδήμος: Εφαρμόζουμε τον αντικαπνιστικό νόμο και διεκδικούμε την ποιότητα και την ευζωία.

ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΒΟΣΠΟΡΟΣ – ΑΣΙΑΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ – ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΝΗΣΙΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του Σωματείου ότι διοργανώνει τετραήμερη εκδρομή για την Κωνσταντινούπολη στις 17 με 20 Οκτωβρίου 2019.

Το Κόσοβο είναι επίσημο κράτος;

Σύμφωνα με την κυβέρνηση μας, μάλλον... ναι αφού στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΟΗΕ, ο Πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Κοσόβου Χάσιμ Θάτσι.

Διεξαγωγή του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Φυσικών "Αριστοτέλης" 2020 για μαθητές Ε’ και Στ’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου

Το Πανεπιστήμιο Αθηνών / Τμήμα Φυσικής και η Ελληνική Εταιρεία Φυσικής για την Επιστήμη και την Εκπαίδευση (ΕΕΦΕΕ) διοργανώνουν τον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικών "Αριστοτέλης" 2020 για μαθητές της Ε’ και Στ’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ FORUM ΣΤΗΝ ΤΙΜΙΣΟΑΡΑ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ

Το Επιμελητήριο Πιερίας στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του, για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων και την ανάδειξη των Πιερικών προϊόντων ενημερώνει τα μέλη του ότι προτίθεται να πραγματοποιήσει επιχειρηματική αποστολή...

Η τεμπελιά είναι...αξία!


Συνεχίζεται για τρίτη χρονιά και από την κυβέρνηση της ΝΔ το πρόγραμμα "Τσάντα στο σχολείο", που είχε "εφεύρει" η προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.


Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

787 - Ξεκινά τις εργασίες της η Δεύτερη Σύνοδος της Νίκαιας.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΘΕΚΛΑ
ΠΕΡΣΗ
ΜΥΡΣΙΝΗ
ΜΥΡΤΩ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τρίτη σήμερα 24 Σεπτεμβρίου 2019