Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

Ε.Π.Σ. Πιερίας - ΟΡΙΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 16-02-2022


15η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΦΗΒΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

Με σύνθημα «Η καλύτερη επιβίωση μπορεί να επιτευχθεί «μέσα από τα χέρια σου» #throurhyourhands, η Ευρωπαϊκή Οργάνωση Παιδιατρικής Ογκολογίας (SIOP) γιορτάζει και φέτος την Παγκόσμια Ημέρα για τον Καρκίνο της Παιδικής Ηλικίας.

Δήμος Κατερίνης: ΟΧΙ της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για τις ανεμογεννήτριες στο Ελατοχώρι

Ομόφωνα αρνητικά γνωμοδότησε η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Κατερίνης, στη διάρκεια τακτικής συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο,

Ελληνική γλώσσα: το πολυτίμητο τζιβαϊρικό μας

Του Δημήτρη Νατσιού *


«Η θητεία μου στην ελληνική γλώσσα υπήρξε η σπουδαιότερη πνευματική μου άσκηση. Στη γλώσσα αυτή υπάρχει η πληρέστερη αντιστοιχία, μεταξύ λέξεων και εννοιολογικού περιεχομένου».

«Η σημασία της κριτικής σκέψης στην σύγχρονη κοινωνία»

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΝΑ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ


Στην εποχή της ιλιγγιώδους τεχνολογικής ανάπτυξης, το ενδιαφέρον των ειδικών ερευνητών επικεντρώνεται στο πως θα αναπτυχθούν στον σύγχρονο άνθρωπο εκείνες οι δεξιότητες που θα διασφαλίσουν την καλύτερη διαχείριση και αξιοποίηση του καταιγιστικού όγκου των πληροφοριών προς όφελος του ίδιου και της κοινωνίας.

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του Συνδικάτου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πιερίας "Η Πρωτοπορία"

Σε συνέχεια της επίθεσης που δεχτήκαμε σε εργασιακά και συνδικαλιστικά δικαιώματα τα προηγούμενα χρόνια από τις κυβερνήσεις όλων των αποχρώσεων...

"Μαθαίνω να παίζω - Μαθαίνω να ζω" αθλητική διοργάνωση Σάββατο 26 και Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022 ΔΑΚ Αιγινίου

Στο πλαίσιο διοργανώσεως αθλητικών δρωμένων από το δήμο Πύδνας-Κολινδρού, το Σαββατοκύριακο 26-27 Φεβρουαρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί στο Δ.Α.Κ. Αιγινίου και σε συνεργασία με το ΓΕΕΘΑ/ΑΣΑΕΔ και την ΕΘΝΟΑ η δραστηριότητα "Μαθαίνω να παίζω - Μαθαίνω να ζω".

Συστημικά επιλεγμένοι και ατάλαντοι εραστές της Εξουσίας!..

Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος

Ημέρα των «ερωτευμένων» σήμερα 14 Φεβρουαρίου και το άθρο μου αφορά στους Συστημικούς «Εραστές της Εξουσίας» που «ξεσκέπασε» η πανδημία covid-19...


Μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Με μπροστάρηδες τους υγειονομικούς που βρίσκονται σε αναστολή εργασίας, αλλά και με πολίτες που αντιτίθενται στους διαχωρισμούς και την διχόνοια, χιλιάδες κόσμου διαδήλωσε ειρηνικά στο Σύνταγμα χθες 13/2/2022.

Αερωπός Έδεσσας - Αρχέλαος Κατερίνης. Πρωτάθλημα χάντμπολ παίδων (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τον αγώνα Αερωπός Έδεσσας - Αρχέλαος Κατερίνης για το πρωτάθλημα χάντμπολ παίδων που έγινε την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022 στην πόλη της Έδεσσας.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

Η 14η Φεβρουαρίου είναι η 45η μέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Υπολείπονται 321 μέρες (322 σε δίσεκτα έτη).

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Σχετικά αίθριος προβλέπεται να είναι ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία-Μακεδονία. Δευτέρα σήμερα 14 Φεβρουαρίου 2022