Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

ΝΟΚΑΤ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ, ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΣ – ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.
Ιωάννινα, Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων

Η Στέλλα Κωνσταντινίδου στον τελικό των 400 μ. στο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νεότητας στο Μπακού.

Με χρόνο 55.42 πήρε την δεύτερη θέση στη δεύτερη σειρά των προκριματικών και προκρίθηκε στον τελικό του αγωνίσματος. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ "έδειξε σε θέση να κυνηγήσει τη διάκριση αύριο το απόγευμα στον τελικό".

(1999-2019) Η ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΔΙΟΥ

Μία μαγική βραδιά μας χάρισε το Λύκειο Ελληνίδων Κατερίνης την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019 στο Αρχαίο Θέατρο του Δίου στο πλαίσιο του 48ου Φεστιβάλ Ολύμπου.

ΕΛ.Π.ΠΙ. : ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ: ΚΑΤΕΡΙΝΗ- ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΚΡΕΒΑΤΙΑ 70χλμ με επιστροφή.

Με νωπή ακόμα χαραγμένη στην μνήμη μας ,την είδηση των αδικοχαμένων ποδηλατών στην Πτολεμαΐδα και με βαριά καρδιά ανεβήκαμε για πολλοστή φορά στο καταφύγιο «ΚΡΕΒΑΤΙΑ» υψ.1000 μ στον Όλυμπο.

ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ "Ο ΑΡΓΟΣ" - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια το ζευγάρι από τη Γερμανία Χρήστο Τσίπα και Ντανιέλα Μάυερ για τη στήριξή τους προς το σωματείο μας...

Φιλοζωικό Σωματείο Κατερίνης "Ο ΑΡΓΟΣ" - 20 χρόνια αγώνας για τα αδέσποτα.

Το Φιλοζωικό Σωματείο Κατερίνης "Ο ΑΡΓΟΣ" έχει ήδη συμπληρώσει μια ολόκληρη 20ετία. 20 χρόνια ενεργού δράσης παρά τις δυσκολίες που είχε να αντιμετωπίσει, χωρίς να σταματήσει ποτέ τις δράσεις του, χωρίς να σταματήσει να αγωνίζεται για το καλό των ζώων.

Συμμετοχή της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους στο παγκόσμιο δίκτυο βυζαντινών πόλεων της «Βυζαντινής Θεσσαλονίκης» με στόχο την ανάδειξη των βυζαντινών μνημείων της Πιερίας

Στην ιδιαίτερα σημαντική πρωτοβουλία «Βυζαντινή Θεσσαλονίκη» συμμετέχει ενεργά και η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

10η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2019

10η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2019 – Δηλώσεις Συμμετοχής
- Έκπτωση 10 % για κράτηση του χώρου έως 14/08/2019 
- 27 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου 2019
Συμμετέχουμε όλοι - Κερδίζουμε όλοι

Ενημέρωση από τον ΕΦΕΤ σχετικά με ανάκληση πιάτου.


Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ενημερώθηκε μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), σχετικά με τη διακίνηση προϊόντος, στο οποίο διαπιστώθηκε μετανάστευση μολύβδου σε συγκέντρωση που υπερβαίνει το ανώτατο νομοθετικό επιτρεπόμενο όριο.

Σημαντική ενημέρωση σχετικά με τα ετήσια τέλη τήρησης μερίδας Γ.Ε.ΜΗ.

Σε συνέχεια προηγούμενων σχετικών ανακοινώσεών μας, σας ενημερώνουμε ότι κατ' εφαρμογή του Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων (Ν.Δ.356/ΦΕΚ.90/τ.Α/5-4-1974), δημοσιεύθηκε η Απόφαση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων ...

Ο ...άχαρος ρόλος της αντιπολίτευσης.

Της Έφης Μπάσδρα

Οι προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη επέτειναν ακόμη περισσότερο το κλίμα αισιοδοξίας που κατέλαβε τους πολίτες μετά τη μεγάλη νίκη της ΝΔ στις εθνικές εκλογές. Και αυτό γιατί παρουσιάστηκε ένας πρωθυπουργός σαν έτοιμος από καιρό, απόλυτα συγκροτημένος και συγκεκριμένος, με ξεκάθαρους στόχους και πρόγραμμα για την πλήρη ανασυγκρότηση της χώρας.

Ο εορτασμός στην Ιερά Μονή Προφήτη Ηλία στο Λιβάδι Πιερίας

Παρουσία πλήθους κόσμου και προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ.κ. Γεωργίου πραγματοποιήθηκε και φέτος ο εορτασμός του Προφήτη Ηλία στην ομώνυμη Ιερά Μονή, που βρίσκεται σε μια υπέροχη τοποθεσία στο Λιβάδι Πιερίας.

Προκήρυξη επτά υποτροφιών από το Perrotis College

Το Perrotis College στο πλαίσιο του μακρόχρονου προγράμματος υποτροφιών του και μέσω της χορήγησης οικονομικής ενίσχυσης από το Ίδρυμα Σαμούρκα, προκηρύσσει επτά πλήρεις υποτροφίες τριετούς φοίτησης, με έναρξη την ακαδημαϊκή χρονιά 2019-2020 για ενδιαφερόμενους Έλληνες σπουδαστές.

Τραγούδι και γλέντι κάτω από τα αστέρια στην Άνω Μηλιά Πιερίας.

ΝΕΑ ΠΤΕΡΥΓΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

Μία νέα πτέρυγα ετοιμάζει για να δώσει στους επισκέπτες του το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών.
 

15ο ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙ, ΣΤΑ ΠΙΕΡΙΑ ΟΡΗ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πολυδένδρου σας προσκαλεί στο 15ο Καλοκαιρινό Αντάμωμα, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Ιουλίου 2019, στην πλατεία του χωριού, στο Πολυδένδρι.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ
ΜΑΡΚΕΛΛΑ
ΜΕΝΕΛΑΟΣ

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

838 - Ο Βυζαντινός αυτοκράτορας Θεόφιλος ηττάται από τους Αββασίδες στη μάχη του Δαζιμώνος.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Δευτέρα σήμερα 22 Ιουλίου 2019