Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

Το δέντρο της ελπίδας στο παραμύθι της ζωής-Από τον Τσαπουρνιώτη Γιάννη.


Το δέντρο της ελπίδας στο παραμύθι της ζωής

Μια φορά κι έναν καιρό σε μια παραμυθένια πόλη, σε μια φιλήσυχη οικογένεια, μεγάλωνε ένα παιδί.

Από μικρό είχε διδαχτεί την τάξη, την συνέπεια, την υπακοή. Απένειμε τιμή και σεβασμό στους γονείς του, στους δασκάλους του, στους συνανθρώπους του.

Έμαθε να γράφει, να διαβάζει, να ευχαριστεί, να ευγνωμονεί, να ζητά συγνώμη και να συγχωράει, να εκκλησιάζεται, να προσεύχεται, να υποκλίνεται στην σημαία της πατρίδας του, να αποφεύγει τις κακές παρέες, να προσέχει από τους κινδύνους και να μην δέχεται καραμέλες από αγνώστους.

31 Ημέρες σήμερα συμπληρώνονται χωρίς βροχή. Στεγνώσαμε... ένας χορός τις βροχής θα μας σώσει μόνο!



Σεισμός 5,2 Ρίχτερ νότια της Καρπάθου πριν από λίγο!



Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,2 Ρίχτερ σημειώθηκε πριν απο λίγα λεπτά στην υποθαλάσσια περιοχή ανατολικά-νοτιοανατολικά της Καρπάθου.
Σύμφωνα με την προκαταρκτική λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, ο σεισμός σημειώθηκε στις 13:00 και είχε επίκεντρο 32 χιλιόμετρα στην υποθαλάσσια περιοχή ανατολικά-νοτιοανατολικά της Καρπάθου.
Το εστιακό βάθος υπολογίστηκε στα 10 χιλιόμετρα.

Τα παραδοσιακά κρητικά κάλαντα έψαλαν «ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ»



Εγκάρδιες ευχές αντάλλαξαν την παραμονή των Χριστουγέννων με εκπροσώπους τοπικών αρχών, φορέων, επιχειρήσεων και συμπολιτών μας, τα μέλη του Συλλόγου  Κρητών Ν.Πιερίας «ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ Σ.Ι.Υ.Ν.Π. ''Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ''

Το Σ.Ι.Υ.Ν.Π. συνεχίζει τον αγώνα αποκαλύπτοντας την πολίτικη της κυβέρνησης  ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τη σχέση που έχουν μαζί της όσοι υπηρετούν και εφαρμόζουν  αυτήν την πολιτική. Πριν λίγες μέρες η Σωματειακή Επιτροπή στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας μαζί με τους  εργαζόμενους συγκεντρώθηκαν  στη  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κατερίνης προβάλλοντας και διεκδικώντας τα δικαιώματα τους.

Σήμερα θα σηκώσουμε αερόστατο από την αυλή του Χριστουγεννιάτικου Χωριού

Αγαπητοί συμπολίτες,

Σήμερα, Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015, στις 18:00, μόλις νυχτώσει, θα σηκώσουμε αερόστατο από την αυλή του Καπνικού Σταθμού, χρησιμοποιώντας μία από τις 4 εστίες φωτιάς του Χριστουγεννιάτικου Χωριού. Μια ομάδα «ειδικών» έχει κατασκευάσει με ζυμάρι και έγχρωμες κόλλες ένα τεράστιο αερόστατο το οποίο θα σηκωθεί πάνω από το Χωριό και θα φωτιστεί με προβολείς.

Πόσο κόστισε το "Σπίτι των ξωτικών"...

Σύμφωνα με τα στοιχεία από τη «Διαύγεια» το κόστος της εκδήλωσης ανέρχεται στις 4.500 ευρώ!

Από αυτό το ποσό 2500 ευρώ αναλογούν στην Αντιπεριφέρεια Πιερίας και ποσό 2000 ευρώ αναλογούν στο Επιμελητήριο Πιερίας…

Δείτε τα σχετικά έγγραφα: