Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ - ΚΡΟΝΟΣ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ: ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ, ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Δείτε το βίντεο του αγώνα:

Δειλοί και άβουλοι για μια ακόμη φορά η πολιτική ηγεσία της χώρας. 6 υπερπτήσεις των Τούρκων σήμερα και για τρίτη μέρα συνεχόμενες παραβιάσεις!



Την γνωστή τακτική των… διαβημάτων επέλεξε για μια ακόμη φορά απέναντι στα νταηλίκια των τούρκων η πολιτική ηγεσία της χώρας. (Ούτε που τα διαβάζουν οι τούρκοι…)

Υποχωρητικότητα, υποχωρητικότητα το δόγμα της εξωτερικής μας πολιτικής και όταν θα προσπαθήσουμε να αντιδράσουμε θα είναι πλέον πολύ αργά.

ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ Π.Ε.Α.Ε.Α -Δ.Σ.Ε. ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ 1967


ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ Π.Ε.Α.Ε.Α -Δ.Σ.Ε. ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ 1967

To ΔΣ της  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΈΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ και Δ.Σ.Ε.(παράρτημα Κατερίνης) προγραμματίζει εκδήλωση με θέμα "Η ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΄60 ΚΑΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΄67" (αγώνες και  αντίσταση)

Ο σκηνοθέτης Παντελής Βούλγαρης στην Κατερίνη για τα κινηματογραφικά αφιερώματα 2016



Έναρξη λειτουργίας του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής: ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΟΔΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ


Κτήμα Ηρακλή. Ο παράδεισος των "προσφύγων" στην Κατερίνη! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)



Σήμερα το πρωί η «ΑΛΗΘΕΙΑ» βρέθηκε στο Κτήμα Ηρακλή όπου και διαπιστώσαμε από πρώτο χέρι τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρίσκονται οι "πρόσφυγεςστο συγκεκριμένο χώρο.

Καταρχήν και όπως είναι γνωστό δεν είναι κέντρο κράτησης άρα μπορούν και βγαίνουν και πηγαίνουν όπου θέλουν.

Από ότι μας είπε ο επικεφαλής αξιωματικός της αεροπορίας απαγορεύεται για κάποιον να πάει πλέον στο συγκεκριμένο χώρο, εκεί δηλαδή που πηγαίνανε εκδρομή τα Δημοτικά Σχολεία της Κατερίνης, αλλά μπορεί να πάει μόνο στο πάνω μέρος του καταστήματος που βλέπει στον δρόμο.

1ο ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ-ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ

1ο ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ-ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ

Οι μαθητές, οι μαθήτριες, οι εκπ/κοί και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων, σας προσκαλούν στο  Παζάρι  που θα γίνει στο σχολείο μας, την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 από τις 10:30π.μ. έως τις 5:30μμ.
Φέτος το παζάρι μας μεγάλωσε και εμπλουτίστηκε με ακόμα πιο όμορφα και χρηστικά πράγματα για μικρούς και μεγάλους. 

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ Ν ΠΙΕΡΙΑΣ


ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 28–03–2016

Στην Κατερίνη σήμερα και ώρα 10 το πρωί στις 28 Μαρτίου 2016 στην αίθουσα συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης, το Διοικητικό Συμβούλιο κάλεσε τα Μέλη του σε Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση και αφού διαπιστώθηκε απαρτία το λόγο πήρε ο Πρόεδρος συνάδελφος Θεόδωρος Τσιώτσιος ο οποίος διάβασε τα θέματα της σημερινής συνέλευσης.

 

Ποδηλατοβόλτα και καθαρισμός στο Πλατανόδασος Let's do it Greece

Ποδηλατοβόλτα και καθαρισμός στο Πλατανόδασος Let's do it Greece

Κυριακή 17 Απριλίου συντονιζόμαστε σε όλη την Ελλάδα, την καθαρίζουμε, την κάνουμε πιο φιλική σε μας και το περιβάλλον!
Η Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας συμμετέχει και φέτος στην καμπάνια Let’s do it, οργανώνοντας για άλλη μια χρονιά καθαρισμό στο Πλατανόδασος Νεοκαισάρειας.

Η ΛΑΕ καταδικάζει τη συνεχιζόμενη αμφισβήτηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας από την Τουρκία, αυτή τη φορά και με την εμπλοκή του ΝΑΤΟ

Την Δευτέρα 11 Απριλίου, δύο τουρκικά μαχητικά «F-16» πέταξαν 9.000 πόδια πάνω από τις Οινούσσες, εντός του FIR Αθηνών, ενώ λίγο αργότερα δύο μαχητικά «F-4 Phantom» και ένα αεροπλάνο ανεφοδιασμού «KC- 135» πέταξαν πάνω από τη Λέσβο στα 22.000 πόδια. Την υπερπτήση των τουρκικών αεροσκαφών πάνω από τις Οινούσσες παρακολουθούσε σιωπηλά η νατοϊκή ολλανδική φρεγάτα Van Amstel, η οποία δρα ανατολικά της Χίου στο πλαίσιο αποστολής του ΝΑΤΟ για την καταπολέμηση των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών.

Ωράριο καταστημάτων Κατερίνης-Πάσχα 2016

Ωράριο καταστημάτων Κατερίνης-Πάσχα 2016

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης στην Αθήνα


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το σχολείο μας πραγματοποίησε την εκπαιδευτική εκδρομή της ΣΤ` τάξης του σχολείου μας στην Αθήνα.

Από την χθεσινή εγκατάσταση προσφύγων στην Πέτρα Πιερίας

Από την χθεσινή εγκατάσταση προσφύγων στην Πέτρα Πιερίας. Στο βάθος ο χιονισμένος Όλυμπος.
Εμείς να σημειώσουμε την μεγάλη προσπάθεια του στρατού για τις εγκαταστάσεις αλλά και την υποδοχή τους αφού χθες ήρθαν 8 λεωφορεία από την Ειδομένη σε τρεις δόσεις, της αστυνομίας, των εθελοντών αλλά και του Δήμου Κατερίνης.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ


Την Πέμπτη 14 Απρίλη στις 7μμ, συμμετέχουμε μαζικά στη συγκέντρωση που πραγματοποιεί το Π.Α.ΜΕ. στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης για να μην περάσει το αντιασφαλιστικό τερατούργημα.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ.


ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ. ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14 ΑΠΡΙΛΗ 7μμ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΚΑΛΕΣΜΑ
 Εργαζόμενοι στο εμπόριο, στην παραγωγή, στις υπηρεσίες, άνεργοι,

Διανομή τροφίμων αυτή την ώρα σε δικαιούχους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» (ΕΒΥΣ ΤΕΒΑ)

Διανομή τροφίμων αυτή την ώρα σε δικαιούχους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» (ΕΒΥΣ ΤΕΒΑ)Διανομή τροφίμων αυτή την ώρα σε δικαιούχους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» (ΕΒΥΣ ΤΕΒΑ)

Απαγορευτικά κριτήρια για να πάρεις κάτι από ελεημοσύνη...
Την στιγμή που η ελληνική κοινωνία υποφέρει, η βοήθεια που δίνεται περιορίζεται σε 3-4 πράγματα και μόνο για λίγους που παρουσιάζουν σχεδόν μηδενικές δηλώσεις.
Εκτός οι πολύτεκνοι εφόσον ξεπερνούν τα... απαγορευτικά εισοδηματικά κριτήρια.
Καθορίζει κανείς το όριο φτώχειας; Και με τι κριτήρια; Ασχολείται κανείς;
Αυτό είναι το μέλλον που θέλουμε για εμάς και τα παιδιά μας;
Κάτι από ελεημοσύνη;

Η ΠΡΟΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ Ε.Π.Μ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ


  Με τη δέουσα κατάνυξη και με τον αναλογούντα σεβασμό στην ιερότητα του χώρου, η χορωδία της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης παρουσίασε το βράδυ της Τρίτης 12 Απριλίου 2016 στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα Αιγινίου Πιερίας, την προπασχαλινή συναυλία με το φωνητικό της σύνολο «de profundis», δύο αξιόλογα θρησκευτικά έργα, τον «Ακάθιστο Ύμνο» σε ποίηση του Ρωμανού του Μελωδού και μουσική Χρήστου Λεοντή καθώς και το «Requiem» του John Rutter.

Ε.Ο.Σ Πέτρας Κυριακή 17/4 Λιτόχωρο - Ζηλνιά.


Την Κυριακή 17/4 θα πεζοπορήσουμε από το Λιτόχωρο ως την ζηλνιά(1000μ) σε όμορφο και με μοναδική θέα μονοπάτι με χαμηλό βαθμό δυσκολίας, και συνολική διάρκεια 3 ωρών.
Στο τέρμα της διαδρομής θα απολαύσουμε τη θέα από το κιόσκι και θα γίνει ξενάγηση στο αναρριχητικό πεδίο το οποίο είναι ένα από τα δημοφιλέστερα στη Ελλάδα.

Καλημέρα, Τετάρτη σήμερα 13 Απριλίου 2016