Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΣΠΕ (ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ) ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

Η ΑΣΠΕ απέστειλε τις παρακάτω επιστολές στους αρχηγούς των κομμάτων προκειμένου να μας γνωρίσουν προεκλογικά τις πολιτικές που προτίθενται να εφαρμόσουν για τις πολύτεκνες οικογένειες:

Μνημόσυνο 100 χρόνων προσκόπων Αιδινίου

ΑΡΙΣΤΕΙΑ 2018-2019 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ


Επίσκεψη της υποψήφιας βουλευτή Ν.Δ. Πιερίας, Έφης Μπάσδρα στη χαρτοβιομηχανία "MAXI Α.Β.Ε.Ε.".

Από την επίσκεψη της υποψήφιας βουλευτού Πιερίας, Έφης Μπάσδρα στη χαρτοβιομηχανία "MAXI Α.Β.Ε.Ε.".

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ - Αριστούχοι μαθητές για το Σχολικό έτος 2018-2019


Παπαφλέσσεια 2019: Φοβερή κούρσα στα 400 μ. εμπ. Γυναικών

Μία από τις καλύτερες κούρσες των τελευταίων ετών στα 400 μ. εμπ. έγινε σήμερα στην Καλαμάτα στη διάρκεια των αγώνων "Παπαφλέσσεια", με τέσσερις αθλήτριες να τερματίζουν κάτω από τα 60.00.

Πανελλήνιο ρεκόρ από την ΧΑΤΖΗΠΟΥΡΓΑΝΗ ΑΝΝΑ του ΑΡΧΕΛΑΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ!

Μεγάλη επιτυχία για την αθλήτρια Στίβου του ΑΡΧΕΛΑΟΥ ΧΑΤΖΗΠΟΥΡΓΑΝΗ ΑΝΝΑ η οποία στους αγώνες Στίβου ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΕΙΑ που έγιναν στην Καλαμάτα στις 19 Ιουνίου έκανε Πανελλήνιο ρεκόρ στα 400μ εμπόδια στην κατηγορία ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ σας προσκαλεί στην Εθελοντική Αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Ιουνίου 2019 από τις 10 το πρωί έως στις 1 το μεσημέρι, στο Πνευματικό – Πολιτιστικό Κέντρο της Ένωσης Ποντίων Πιερίας, Μητροπολίτου Τραπεζούντος Χρύσανθου 13, (πίσω από το πάρκο).

Πολεμική απειλή σχεδιάζουν εγχώρια και ξένα κέντρα εξουσίας - Ανακοίνωση της ΠΓ του ΕΠΑΜ

Ανησυχούμε βαθύτατα για το γεγονός ότι ποτέ άλλοτε η Ελλάδα δεν βρέθηκε τόσο κοντά σε πολεμικό τετελεσμένο, παρόμοιο με αυτό που διαφαίνεται πώς οδηγούμαστε καθ’ όλο το τελευταίο χρονικό διάστημα. Τον κίνδυνο αυτό συνθέτουν:

Τεράστια συμμετοχή των σχολείων της Πιερίας στο πρόγραμμα Ποδηλατικής Παιδείας

Άλλη μια χρονιά Ποδηλατικής Παιδείας έφτασε στο τέλος της, αποχαιρετώντας με τεράστια επιτυχία μικρούς κι μεγάλους ποδηλάτες.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

451 - Μάχη των Εθνών: Ο Φλάβιος Αέτιος αντιμετωπίζει τον Αττίλα. Μετά τη μάχη, η οποία ήταν αμφίρροπη, ο Αττίλας υποχωρεί.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΚΑΛΛΙΣΤΟΣ
ΜΕΘΟΔΙΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Πέμπτη σήμερα 20 Ιουνίου 2019