Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

Γ. ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΛΟΦΟΥ - Γ.Α.Σ. ΣΒΟΡΩΝΟΥ την Τετάρτη 23/2/2022 για τα προημιτελικά του κυπέλλου ΕΠΣ Πιερίας

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ

Σύσκεψη Κ.Ο.Β. Εκπαιδευτικών Κατερίνης του ΚΚΕ


ΑΣΠΕ: Να συμπεριληφθούν οι πολύτεκνοι στην έκτακτη ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων

Η ΑΣΠΕ (Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος) καλεί την κυβέρνηση να συμπεριλάβει τους πολύτεκνους στην έκτακτη ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων την περίοδο του Πάσχα. Ιδού λοιπόν η ευκαιρία για την κυβέρνηση να επιβεβαιώσει στην πράξη ότι ενδιαφέρεται πραγματικά για το δημογραφικό πρόβλημα της πατρίδας μας, και ότι λέει δεν είναι απλά λόγια του αέρα...

Οι Ακαδημίες Χειροσφαίρισης του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης έκοψαν την βασιλόπιτα τους (ΦΩΤΟ)

Γιορτή σήμερα για τις Ακαδημίες Χάντμπολ (Χειροσφαίριση) του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης! Έκοψαν την ετήσια βασιλόπιτα τους στο βοηθητικό κλειστό γυμναστήριο του Β΄ ΔΑΚ σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα με πλούσια δώρα και εκπλήξεις.

Δεν φαίνονται τα έργα...

Στα δελτία τύπου που λαμβάνουμε κατά καιρούς (για την ακρίβεια πάρα πολύ συχνά), και μας ενημερώνουν για διάφορα έργα που γίνονται στην περιοχή μας (Κατερίνη, Πιερία), αρδευτικά, πεζοδρομήσεις, δρόμοι, κ.α. βλέπουμε αυτούς που κάνουν τα έργα και όχι τα ίδια τα έργα!

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού από την ΕΜΥ

Επιδείνωση από τα βορειοδυτικά προς τα νοτιοανατολικά προβλέπεται να παρουσιάσει ο καιρός στη χώρα μας από την Τρίτη 22-02-2022 έως το απόγευμα της Πέμπτης 24-02-2022 με κυριότερο χαρακτηριστικό τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ "ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ" - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ 2022

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ - ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ [ΣΕΑ]. Ανακοίνωση - κάλεσμα

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι. Η ΣΕΑ σας καλεί να πάρετε μαζικά μέρος στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την προστασία του λαϊκού εισοδήματος και την δημόσια υγεία ,στις 24/2/ και ώρα 11 πμ στην πλατεία Ελευθερίας της Κατερίνης.

Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας "Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ" (ΣΙΥΝΠ) - Ανακοίνωση για δράσεις σε Πιερία και Θεσσαλονίκη

Στην τελική ευθεία για την επιτυχία του συλλαλητηρίου στις 26 Φλεβάρη, στο άγαλμα Βενιζέλου, στη Θεσσαλονίκη. Μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσης (περιοδειών, συσκέψεων, κλπ), το Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας "Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ" (ΣΙΥΝΠ), δίνει καθημερινά τη μάχη για την επιτυχία της συγκέντρωσης στις 26 Φλεβάρη...

Αναστάσιμη Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Κατερίνης


Ελληνικό ποδόσφαιρο: Οι εποχές που δεν υπήρξαν!..

Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος

Θα ξεκινήσω το σημερινό μου άρθρο γνωστοποιώντας στους νεότερους αναγνώστες και υπενθυμίζοντας στους πιο ώριμους στην ηλικία ότι στη δεκαετία του 1980 δίδαξα Ψυχολογία στο ΤΕΦΑΑ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης...

ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΕΦΗΒΩΝ, ΠΑΙΔΩΝ, ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α΄ και Β΄ - ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

Ψηφιακή επανάσταση και πράσινα άλογα…

Πόσες φορές έχουμε ακούσει, για εκσυχρονισμό του επίσημου κράτους, για ψηφιακή επανάσταση, για ψηφιακά πορτοφόλια, για μεταρρυθμίσεις, και άλλα τέτοια όμορφα πράγματα;

Η Λαϊκή Συσπείρωση Κατερίνης για το θέμα των ανεμογεννητριών στους ορεινούς όγκους της Πιερίας

Τοποθέτηση του Δημοτικού Συμβούλου της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Κατερίνης, Νίκου Τσουπέη, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, για το θέμα των ανεμογεννητριών στους ορεινούς όγκους της Πιερίας.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

Η 21η Φεβρουαρίου είναι η 52η μέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Υπολείπονται 313 μέρες (314 σε δίσεκτα έτη).

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Καλός θα είναι και σήμερα ο καιρός στην Κατερίνη.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία-Μακεδονία. Δευτέρα σήμερα 21 Φεβρουαρίου 2022