Τρίτη 2 Απριλίου 2019

Ξεκίνησε τις επισκέψεις στις σχολικές μονάδες ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης.

Οι μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού μας έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν το άθλημα της Κωπηλασίας...

Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου

Σήμερα, 2 Απριλίου, είναι η Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου.

Συλλογή προϊόντων προσωπικής υγιεινής για την ενίσχυση του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης από τη Διασωστική Ομάδα Πιερίας

Το Σάββατο 06 Απριλίου 2019 στο Αθλητικό Κέντρο της Ε.Π.Σ. Πιερίας, στη Νέα Έφεσο, καθώς και στο Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης (Α’ ΔΑΚ) θα πραγματοποιηθεί ένα Φιλανθρωπικό Ποδοσφαιρικό Τουρνουά.

"6η Απριλίου 1914 - Το Μαύρο Πάσχα των Θρακών" Εκδηλώσεις μνήμης των θυμάτων της γενοκτονίας του θρακικού ελληνισμού

H 6η Aπριλίου του 1914 ήταν η ημέρα που οι Nεότουρκοι επέλεξαν για να εκδιώξουν τους Έλληνες πολλών χωριών από τις επαρχίες της Αν. & Β.Θράκης. Ήταν Kυριακή του Πάσχα, αυτού που στη μνήμη των Θρακιωτών έμεινε ως «το Mαύρο Πάσχα».

Κατασχέσεις τροφίμων από τον ΕΦΕΤ σε Κεντρική Μακεδονία και Θεσσαλία.


Ο Ε.Φ.Ε.Τ., στο πλαίσιο των συστηματικών ελέγχων που διενεργεί σε όλη τη χώρα, προέβη σε κατασχέσεις 7.754 κιλών διαφόρων τροφίμων ως ακολούθως :

«Υιοθετώ ένα αδέσποτο» - Τετάρτη 3 Απριλίου 2019, 10:00 π.μ. στην ΕΚΑΒΗ

Ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ατόμων με αναπηρία Ν.Πιερίας με το διακριτικό τίτλο «ΣΤΗΡΙΖΩ», την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019 και ώρα 10.00 π.μ. στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Κατερίνης "Εκάβη" θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με αφορμή την 4η Απριλίου «Παγκόσμια ημέρα αδέσποτων ζώων», με τίτλο «Υιοθετώ ένα αδέσποτο».

Εργασίες συντήρησης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Κιλκίς

Εργασίες συντήρησης στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Κιλκίς θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Πέμπτη 4 Απριλίου 2019 έως και την Παρασκευή 5 Απριλίου 2019.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ «Περιπλανήσεις στο λαβύρινθο της ψυχής ...»

Με επιτυχία διεξήχθη η επιστημονική ημερίδα της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης – Ψυχιατρικός Τομέας...

Ποδηλατοβόλτα στις ανθισμένες κερασιές

Μια όμορφη ποδηλατοβόλτα στις ανθισμένες κερασιές της περιοχής Λόφου-Ράχης χάρηκαν δεκάδες φίλοι της Ποδηλατικής Από-Δρασης Πιερίας την Κυριακή 31 Μαρτίου.

Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης - 2 Απριλίου-Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού

Ανήμερα της παγκόσμιας ημέρας αυτισμού εκατοντάδες κτήρια και ιστορικά μνημεία στον πλανήτη φωτίζονται μπλε συμμετέχοντας μ΄αυτόν τον τρόπο στην εκδήλωση “Light it up blue”, ρίχνοντας έτσι φως στη σκοτεινή πλευρά της απομόνωσης και περιθωριοποίησης που βιώνουν τα άτομα με αυτισμό.

Το νέο Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων της ΔΕΥΑ Κατερίνης

Στις 21 Μαρτίου ημέρα Πέμπτη πραγματοποιήθηκαν εκλογές του σωματείου εργαζομένων της Δ.Ε.Υ.Α Κατερίνης, από τις οποίες πραγματοποιήθηκε η κατανομή των αξιωμάτων με το παρακάτω αποτέλεσμα:

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Μέσα σε ατμόσφαιρα γεμάτη από ευγένεια και σεβασμό, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019, στα γραφεία του Περιφερειακού Τμήματος του Ε.Ε.Σ. Κατερίνης (Αγίας Παρασκευής 33)...

Η ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ

Toυ Βασίλη Θεοτοκάτου
Επιτίμου Δικηγόρου - Προέδρου της Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος


Η κυβέρνηση των συντρόφων των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είχε συστήσει μία διακομματική επιτροπή για τη μελέτη του δημογραφικού προβλήματος, η οποία, αφού συνεδρίασε αρκετές φορές, εξέδωσε και το πόρισμά της.

Εργασίες συντήρησης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην Επαρχιακή Οδό 5 (Λαχανόκηπου-Σίνδου-Χαλάστρας-Κυμίνων-Ν.Μαλγάρων-Ορίων Νομού)

Εργασίες συντήρησης στην Επαρχιακή Οδό 5 (Λαχανόκηπου-Σίνδου-Χαλάστρας-Κυμίνων-Ν.Μαλγάρων-Ορίων Νομού) θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από σήμερα Τρίτη 2 Απριλίου 2019 έως και την Παρασκευή 5 Απριλίου 2019.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού που συνδιοργάνωσε το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 στον πολυχώρο του βιβλιοπωλείου “ΜΑΤΙ”...

Μπράβο Έλενα!

Εντυπωσιακή για μια ακόμη φορά η συμπολίτισσα μας Έλενα Χατζηλιάδου, αφού στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Καράτε στην Γουαδαλαχάρα της Ισπανίας, στην κατηγορία +68 κιλών κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.


Η Παναγιώτα Γερασιμοπούλου - Κρίτος δίπλα στην ομάδα του Πιερικού

Πάντα κοντά στην ομάδα του Πιερικού -την αγαπημένη όλων μας ομάδα της Κατερίνης- η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Κατερίνης, Παναγιώτα Γερασιμοπούλου - Κρίτος.


Υπάρχει ο Όλυμπος στα σχέδια και τα προγράμματα των υποψηφίων δημάρχων και Περιφερειαρχών;

Ενόψει των ερχόμενων εκλογών στους Δήμους και στην Περιφέρεια, το ερώτημα: Υπάρχει κάτι συγκεκριμένο στα σχέδια και τα προγράμματα των υποψηφίων δημάρχων και Περιφερειαρχών; Τι θα υποσχεθούν και τι θα εφαρμόσουν τελικά;

Φιλικός αγώνας Τετάρτη 3/4/19 ΕΠΣ Πιερίας Νέων Κ16 – ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ Α.Ο. Κ16 και ώρα 16:30 Αθλητικό Κέντρο Νέας Εφέσσου

Σημαντικό φιλικό παιχνίδι στο Αθλητικό Κέντρο Νέας Εφέσσου της ΕΠΣ Πιερίας πραγματοποιεί την Τετάρτη 3/4/2019 και ώρα 16:30 η ομάδα ΕΠΣ Πιερίας Νέων Κ-16...

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ 6ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ (Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ)

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την περασμένη Πέμπτη 28 Μαρτίου και Παρασκευή 29 Μαρτίου στη Βιβλιοθήκη του 6ου Γυμνασίου Κατερίνης Βιωματικό Εργαστήριο Δημιουργικής Γραφής.

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 3-0

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΟΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 3-0 (25-14, 25-23, 25-20)

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1513 – Ο Ισπανός εξερευνητής Χουάν Πόνθε ντε Λεόν γίνεται ο πρώτος Ευρωπαίος που αντικρίζει έδαφος της σημερινής αμερικανικής πολιτείας Φλόριντα.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΤΙΤΟΣ
➤ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τρίτη σήμερα 2 Απριλίου 2019