Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

Tακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δίου-Ολύμπου την Τετάρτη 23/03/2022

Tακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημοτικό κατάστημα που εδρεύει στην Κοινότητα Λιτοχώρου, στις 23.03.2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, βάσει των διατάξεων του άρθρου 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010 με τίτλο «Σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου».

Θα φοράς μάσκα, θα την βγάζεις, θα την ξαναφοράς... - Ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας για τα παιδιά που θα παρελάσουν και τους πολίτες που θα πάνε στην παρέλαση

Να έχουν γερά κορδονάκια οι μάσκες, γιατί με το βάλε-βγάλε δεν θα μείνει τίποτα!

Ανακοίνωση Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Αλιείας ΠΚΜ για πρόσληψη εποχικού προσωπικού στο ΓΟΕΒ Πεδιάδων Θεσσαλονίκης - Λαγκαδά

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Αλιείας της Περιφέρειας Κεντρικής Οικονομίας – Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας ανακοινώνονται τα εξής:

Πρόεδρος Πούτιν: «Η Ουκρανία με ενθάρρυνση των ΗΠΑ και της Δύσης προετοίμαζε λουτρό αίματος και εθνοκάθαρση στο Ντονμπάς»

Ομιλία του Ρώσου Πρόεδρου Βλαντίμιρ Πούτιν στο στάδιο Λουζνίκι της Μόσχας σε συγκέντρωση και συναυλία για την επέτειο οχτώ ετών από την ενσωμάτωση της Κριμαίας στη Ρωσική Ομοσπονδία παρουσία χιλιάδων Ρώσων πολιτών.

Οι Θεολόγοι της χώρας ζητούν την άμεση αποκατάσταση των υγειονομικών του ΕΣΥ

Η Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων (ΠΕΘ) ενώνει τη φωνή της με όλους του Έλληνες, που με αισθήματα αλληλεγγύης, τονίζουν την ανάγκη δικαίωσης και αποκατάστασης των υγειονομικών του ΕΣΥ.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑΣ ΣΚΑΦΩΝ OPTIMIST U13

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, ΤΟΝ Ν.Ο.ΚΑΤ. και ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, έρχεται στην Παραλία Κατερίνης το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκαφών OPTIMIST U13. Παράλληλα διοργανώνεται και το 1ο SeaWay Festival.

Πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για το έτος 2022

Σε λίγες μέρες, ο Ελληνισμός θα εορτάσει την Επέτειο της εθνικής παλιγγενεσίας της 25ης Μαρτίου 1821.

ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, που θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη στις 20 Μαρτίου 2022, ημέρα Κυριακή και ώρα 12:00, για λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Δωρεά υγειονομικού υλικού από τους φαρμακοποιούς της Πιερίας

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Πιερίας σε συνεργασία με το Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Πιερίας και μέσω του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού...

Στην Κατερίνη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε εφήβων νενανίδων και U21

Οι αγώνες θα διεξαχθούν 16 και 17 Απριλίου στο Κλειστό του Σιδηροδρομικού Σταθμού.

ΟΡΚΩΜΩΣΙΑ ΟΠΛΙΤΩΝ ΤΗΣ 2022 Β΄ ΕΣΣΟ στο Λιτόχωρο

Ανακοινώνεται ότι, την Τετάρτη 23 και την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022 και ώρα 10:00, θα πραγματοποιηθούν στο Στρατόπεδο «ΕΦ. ΑΝΘΛΓΟΥ (ΠΖ) ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΠΑΛΑΝΙΚΑ» στο Λιτόχωρο, οι τελετές ορκωμοσίας των Oπλιτών Θητείας της 2022 Β΄ ΕΣΣΟ.

Περιμένω απάντηση από τους Βουλευτές γι' αυτά που βιώνουν οι υγειονομικοί συνάδελφοι μου και η κοινωνία

Ως εργαζόμενος του Γ.Ν. Κατερίνης και ως πολίτης, θα ήθελα από τους βουλευτές του νομού άλλα κυρίως του κυβερνώντος κόμματος, μια απάντηση για δύο εξίσου σοβαρά θέματα.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

Η 18η Μαρτίου είναι η 77η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (78η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 288 ημέρες.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Βροχερός αναμένεται να είναι σήμερα ο καιρός στην Κατερίνη.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία-Μακεδονία. Παρασκευή σήμερα 18 Μαρτίου 2022