Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Πιερικός

Είναι γνωστό ότι μια ομάδα που θέλει να λέγεται νοικοκυρεμένη, πόσο δε μάλλον μία ομάδα της εμβέλειας του Πιερικού και εφόσον οι εποχές και η τεχνολογία αλλάζει συνεχώς...

Συλλυπητήριο μήνυμα Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Πιερίας

Η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Πιερίας (ΔΕΕΠ) της Νέας Δημοκρατίας Πιερίας εκφράζει τη θλίψη της για την ξαφνική απώλεια του Αποστόλη Βουνίσιου, ο οποίος υπήρξε αταλάντευτος υπηρέτης του Κορινού και των συμπολιτών του.

Van Morrison & Eric Clapton: «No more lockdown» (Όχι άλλο κλείδωμα) (ΒΙΝΤΕΟ)

Δύο από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, ο Van Morrison και ο Eric Clapton έγραψαν τραγούδι κατά του lockdown.

«Δεν Θέλω Να Συνηθίσω Ρε...»


Λογότυπο από την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους για την εορταστική Επέτειο των 200 ετών από την Επανάσταση

Με αφορμή την επέτειο της συμπλήρωσης 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος προχώρησε στο σχεδιασμό ειδικού λογοτύπου.

ΕΣΠΕΡΙΔΑ «Αειφόρος επαγγελματικός προσανατολισμός-βιώσιμα επαγγέλματα του μέλλοντος»

Διαδικτυακή ενημερωτική/επιμορφωτική εσπερίδα: «Αειφόρος επαγγελματικός προσανατολισμός-βιώσιμα επαγγέλματα του μέλλοντος», Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021, ώρες 17.30-20.30.

Εξακριβώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης η δράση εγκληματικής ομάδας που διέπραττε κλοπές και ληστείες σε σπίτια ηλικιωμένων

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία και των 13 μελών της εγκληματικής ομάδας, μεταξύ των οποίων και ο «εγκέφαλος» της ομάδας.

«Τρίτη» ηλικία: είναι δήθεν η πραγματικά «χρυσή;»

Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος


Ο γενεσιουργός πυρήνας, ο σπόρος, του σημερινού μου άρθρου προέκυψε πριν ένα χρόνο και πριν τα αυστηρά lockdown που επέβαλε η Κυβέρνηση τον Μάρτιο του 2020.

Αναστέλλεται η συνταγογράφηση στο Α’ ΚΑΠΗ Δήμου Κατερίνης

Κλειστό θα παραμείνει το Α’ ΚΑΠΗ του ΟΠΠΑΠ Δήμου Κατερίνης (πλατεία Ηρώων) έως τις 26 Μαρτίου 2021, λόγω εμφάνισης κρούσματος Covid-19.

19 Μαρτίου 2021 επανασυντονίζουμε τους δέκτες των τηλεοράσεων μας

Η δεύτερη ψηφιακή μετάβαση προχωρά στις Περιφερειακές Ενότητες Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Χαλκιδικής και στη Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

H 16η Μαρτίου είναι η 75η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Υπολείπονται 290 ημέρες.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Βελτιωμένος προβλέπεται να είναι ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τρίτη σήμερα 16 Μαρτίου 2021


«Το κρεμμυδάκι…»

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΝΑ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ


Ο εμβληματικός Ρώσος συγγραφέας Ντοστογιέφσκι στο αριστουργηματικό του έργο «Αδελφοί Καραμαζώφ», στο κεφάλαιο με το τίτλο «Το κρεμμυδάκι» αναφέρει συνοπτικά την ιστορία μιας κακιάς και απάνθρωπης γερόντισσας, που όταν πέθανε οδηγήθηκε στην καιόμενη λίμνη της κόλασης.