Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

Επιτυχίες του Ομίλου Αντισφαίρισης Λιτοχώρου

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λιτοχώρου συμμετείχε με επιτυχία στο Πρωτάθλημα JUNIOR E3 36ης εβδομάδας 2019 της Κεντροδυτικής Μακεδονίας (Γ' Ένωση) για αγόρια και κορίτσια 12 και 16 ετών.

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2019-2020 ΚΑΝΟΝΙΚΗ  ΠΕΡΙΟΔΟΣ 
Γ΄ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΕΙΛΙΝΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΚΙΤΡΟΥΣ: «Ο ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ 1821».

Η αυλαία των φετινών ''Πολιτιστικών Δειλινών'' που διοργάνωσε το Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος «Ο Άγιος Φώτιος» θα πέσει στον χώρο ανέγερσης της νέας Κατασκήνωσης (Ράχη Πιερίας) των Αγίων Νεομαρτύρων, την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 9 μ.μ. με την πολύ αξιόλογη εκδήλωση: «Ο αγωνιστής του 1821».

Aγιασμός ΕΝΕΓΥΛ 2019

Το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και Λύκειο Κατερίνης ανακοινώνει στους μαθητές και τις μαθήτριές του ότι ο αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2019-2020...

Αγιασμός στο Μουσικό Σχολείο Κατερίνης

Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 στις 9:00 θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός στο Μουσικό Σχολείο Κατερίνης.

Άβαφες και κατεστραμμένες οι διαβάσεις πεζών μπροστά από το 15ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης! (ΦΩΤΟ)

Δυο ημέρες πριν τον αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά 2019-2020, δεν υπάρχουν ούτε για... δείγμα διαβάσεις πεζών σε ένα από τα πιο κεντρικά σχολεία της Κατερίνης!

Δήμος Κατερίνης : Έτοιμα για το πρώτο κουδούνι τα σχολεία του Δήμου Κατερίνης

Έτοιμα για το πρώτο σχολικό κουδούνι, που θα χτυπήσει την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου είναι τα δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια του Δήμου Κατερίνης, καθώς ολοκληρώθηκαν από τις υπηρεσίες του Δήμου, όλες οι απαιτούμενες συντηρήσεις – επισκευές.

«Πάσα στα θρανία» και φέτος στα σχολεία.


Εγκρίθηκε η ανανέωση υλοποίησης του αθλητικού προγράμματος «Πάσα στα θρανία» της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στις σχολικές μονάδες Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης όλης της χώρας για το σχολικό έτος 2019-20.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ για την Αντιπυρική περίοδο

Το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Δίου Ολύμπου υπενθυμίζει στους κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής ότι η Αντιπυρική περίοδος διαρκεί έως και την 31η Οκτωβρίου.

Ο Αγιασμός στο Γυμνάσιο Περίστασης

Ο Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά στο Γυμνάσιο Περίστασης θα τελεστεί την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 στις 9:30 το πρωί.

Ενημέρωση από τον ΕΦΕΤ για τους Βρεφονηπιακούς – Παιδικούς Σταθμούς και τα Κέντρα Προσχολικής Αγωγής


Η παράθεση ασφαλών τροφίμων και η προστασία της υγείας των βρεφών, των νηπίων και των μικρών παιδιών αποτελεί υποχρέωση όλων των απασχολούμενων σε βρεφονηπιακούς – παιδικούς σταθμούς και κέντρα προσχολικής αγωγής.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΧΟΡΩΔΙΩΝ 3ου & 4ου ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (ΑΓΙΟΣ ΦΩΤΙΟΣ 22/5/19)

17η Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων, Τεχνολογίας και Οικοτεχνίας

Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος: Προβλήματα που θα πρέπει άμεσα να λυθούν μετά την ανακοίνωση των προσλήψεων των αναπληρωτών εκπαιδευτικών

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. στη συνάντηση που είχε με την Υφυπουργό Παιδείας στις 30 Αυγούστου, έθεσε, για πολλοστή φορά, ως κυρίαρχο αίτημά του την άμεση πραγματοποίηση των χιλιάδων διορισμών μόνιμων εκπαιδευτικών που έχει ανάγκη η δημόσια εκπαίδευση με βάση τις θέσεις του κλάδου.

Η "ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ" ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ ΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ

Σύμφωνα με την Διεθνή Σύμβαση της Γενεύης (1951), "Πρόσφυγας" είναι όποιος εκ δικαιολογημένου φόβου, διώξεως λόγω φυλής, θρησκείας, εθνικότητος, κοινωνικής τάξεως ή πολιτικών πεποιθήσεων βρίσκεται εκτός της χώρας της οποίας έχει την υπηκοότητα ή της χώρας της τελευταίας διαμονής του (αν δεν έχει την υπηκοότητα της)...

Αναζητείται από την Αστυνομία 32χρονος αλλοδαπός.

Από τις Αστυνομικές Αρχές αναζητείται 32χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κρατείτο στο Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Κασσάνδρας Χαλκιδικής, με το καθεστώς του «λογοτιμήτη»...

ΕΝΑΡΞΗ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2019-2020 ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

9 - Η συμμαχία των έξι γερμανικών φυλών υπό τον Αρμίνιο αφανίζει τρεις ρωμαϊκές λεγεώνες του Πόπλιου Κουϊντίλιου Βάρου στη μάχη του Τευτοβούργιου Δρυμού.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΑΝΝΑ
ΙΩΑΚΕΙΜ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Δευτέρα σήμερα 9 Σεπτεμβρίου 2019