Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

Παράταση ισχύος διπλωμάτων για πολίτες άνω των 74 ετών

Παράταση ισχύος διπλωμάτων για πολίτες άνω των 74 ετών - Αίρεται η εναλλαγή εκπαιδευτών λόγω αθέμιτου ανταγωνισμού.

17o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙ – 07/06/2019

Την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019 στις 15.00 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε στο 17ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης με απόλυτη επιτυχία τουρνουά σκάκι μεταξύ των μαθητών του σχολείου.

"Μαθήματα Αυτοάμυνας για μικρούς και μεγάλους"

Ζητάει... παραιτήσεις τώρα το Υπουργείο Πολιτισμού για το θέμα του αναβατορίου της Ακρόπολης

Την παραίτηση της προϊσταμένης της ΕΦΑ Πόλης Αθηνών και του προϊσταμένου του Τμήματος Αρχαιολογικών Έργων και Μελετών ζήτησε η πολιτική ηγεσία του ΥΠΠΟΑ.

Ανάκληση από τον ΕΦΕΤ, παιδικού σερβίτσιου και μη ασφαλούς τροφίμου (κιμάς κοτόπουλο ελληνικός νωπός)



Μηνιαίος απολογισμός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στην Οδική Ασφάλεια

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στατιστικά στοιχεία που αφορούν σε θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για το μήνα Μάιο του έτους 2019...

Μηνιαία δραστηριότητα των Αστυνομικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας του μήνα Μαΐου 2019

Κατά τη διάρκεια του μήνα Μαΐου του 2019, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, συνελήφθησαν συνολικά 471 άτομα και ειδικότερα:

5ο Πέρασμα του Αποστόλου Παύλου – Το μετάλλιο του αγώνα.

Στην δημοσιότητα δίνει σήμερα η Οργανωτική Επιτροπή του 5ου Αγώνα Δρόμου «Το Πέρασμα Του Αποστόλου Παύλου» που θα διεξαχθεί στις 15 Ιουνίου 2019 από την Μεθώνη στην Αρχαία Πύδνα Πιερίας.

Η καθηγήτρια Ιατρικής του ΕΚΠΑ, Έφη Μπάσδρα στην εκπομπή "Πέριξ" της TV100. (BINTEO)

Μιλώντας στην εκπομπή "Πέριξ" της TV100, η καθηγήτρια Ιατρικής του ΕΚΠΑ, Έφη Μπάσδρα, απευθυνόμενη στους χιλιάδες υποψηφίους που δίνουν τον αγώνα για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, υπογράμμισε ότι η ζωή είναι γεμάτη από επιτυχίες και αποτυχίες.

Από το 2015 γνώριζε το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού για το πρόβλημα με το αναβατόριο ΑΜΕΑ στην Ακρόπολη, με επιστολή Διευθυντή σχολείου της Κατερίνης!

Περιστατικό τον Μάρτιο του 2015 με μαθήτρια Δημοτικού Σχολείου της Κατερίνης με κινητικά προβλήματα που επισκέφτηκε την Ακρόπολη στα πλαίσια εκπαιδευτικής εκδρομής και την ανέβασαν στα χέρια τους οι εκπαιδευτικοί του σχολείου!

Ο Νίκος Παντελιάδης στην "ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" (ΒΙΝΤΕΟ - ΗΧΗΤΙΚΟ, 6/6/2019)


Ακούστε τα όσα είπε ο Νίκος Παντελιάδης (μέλος της "Επιτροπής κατά των Ανεμογεννητριών στα Πιέρια Όρη, Αντιπρόεδρος της Πρωτοβουλίας για τον ποταμό Πέλεκα) στην εκπομπή "Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" και στον Μιχάλη Κανταρτζή στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2 fm.


"Η παιδεία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων"

Της Έφης Μπάσδρα

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας, φορτώθηκαν όμως και το μεγαλύτερο βάρος της κρίσης. Η μεγάλη φορολογία, η έλλειψη πόρων, οι τεράστιες ασφαλιστικές εισφορές είχαν καταλυτική επίδραση. Η τεχνολογία έχει εδώ και καιρό αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων...

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

421 - Ο αυτοκράτορας Θεοδόσιος Β´ παντρεύεται στην Κωνσταντινούπολη την Ευδοκία.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΖΗΝΑΪΣ
ΠΑΝΑΓΗΣ (ΠΑΪΣΙΟΣ)
ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΗ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Παρασκευή σήμερα 7 Ιουνίου 2019