Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

Βουλευτής Γρεβενών της ΝΔ καταθέτει ερώτηση για τους μετανάστες και τις Μ.Κ.Ο. - Οι συνάδελφοι του βουλευτές της ΝΔ στην Πιερία θα κάνουν το ίδιο για να ενημερωθεί η τοπική κοινωνία;

Ο βουλευτής Γρεβενών της ΝΔ Ανδρέας Πάτσης κατέθεσε ερώτηση προς την κυβέρνηση για τον αριθμό και την εθνικότητα των μεταναστών που βρίσκονται στον Ν. Γρεβενών, τις συμβάσεις παραμονής τους, τις Μ.Κ.Ο. (ποιες είναι, ποιοι τις απαρτίζουν, τα οικονομικά τους) κ.α.

Αναχωρεί την Παρασκευή για το Καρπενήσι ο Δίας, το Σάββατο η αναμέτρηση με τον ΑΟ Ποταμιάς.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (16:00) αναχωρεί η αποστολή του Δία για το Καρπενήσι, καθώς το Σάββατο την ίδια ώρα είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση ΑΟ Ποταμιάς – Δίας Δίου με την οποία ανοίγει η αυλαία της 6ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’Εθνικής.

Εκδηλώσεις για τα 75 χρόνια από την απελευθέρωση της Κατερίνης

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ --- ΥΠΟΔΟΜΕΣ 2019-2020 --- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 26 & 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Οι αγώνες και οι διαιτητές για το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα ΕΠΣ Πιερίας.(Σ/Κ 26/27-10-19)

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ: "ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ...Υπερδιπλάσιος χρόνος, για το μισό έργο... (ΦΩΤΟ)

Ο κ. Τζιτζικώστας, παραδίδει σήμερα τμήμα περίπου 5 χιλιομέτρων, από τα 10,3 χιλιόμετρα, συνολικά, της Περιφερειακής Κατερίνης.

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας παρέδωσε στην κυκλοφορία τον δυτικό άξονα της περιφερειακής οδού Κατερίνης

Ένα από τα πιο σημαντικά έργα οδικής υποδομής στην Κεντρική Μακεδονία παρέδωσε σήμερα στην κυκλοφορία ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Καληνύχτα Ήλιε! (Φώτο, τα Πιέρια Όρη, τώρα 19:10)

Αιμοδοσία εκπαιδευτικών της ΕΛΜΕ Πιερίας στο 2ο ΓΕΛ Κατερίνης

Την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019 το Δ. Σ. της ΕΛΜΕ Πιερίας διοργάνωσε την αιμοδοσία των εκπαιδευτικών της Πιερίας, αφιερωμένη στη μνήμη του εκλιπόντος συναδέλφου μας Φανιάδη Ευστάθιου, που επί σειρά ετών άσκησε τα καθήκοντα του Υποδιευθυντή στο 2ο ΓΕΛ Κατερίνης.

ΒΙΝΤΕΟ -- Αρχέλαος Κατερίνης - Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης 25-24

ΒΙΝΤΕΟ - Δηλώσεις Σάββα Καρυπίδη.

Δείτε τι δήλωσε ο Σάββας Καρυπίδης στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" μετά το τέλος του αγώνα Αρχέλαος Κατερίνης - Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης.

Ενός λεπτού σιγή για τον ΣΩΚΡΑΤΗ ΣΚΟΥΦΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν το ξεκίνημα του αγώνα Αρχέλαου Κατερίνης - Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης, κρατήθηκε ένα λεπτό σιγή για τον αδικοχαμένο Σωκράτη Σκούφα.

Νίκη καρδιάς και ψυχής!!! Με το δεξί στην πρεμιέρα της Α2 στο χάντμπολ, ο Αρχέλαος Κατερίνης. (ΦΩΤΟ)

Νίκη για τον Αρχέλαο Κατερίνης απέναντι στους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης με σκορ 25-24 για την πρεμιέρα της Α2 στο χάντμπολ.

Οι προσευχές εισακούστηκαν. Η Εκκλησία του Αγίου Μελετίου επαναλειτούργησε.

Η εκκλησία του Αγίου Μελετίου λειτούργησε. Επαναλειτούργησε από την Κυριακή 20 Οκτωβρίου σε νέο χώρο.

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λιτοχώρου στο Εθνικό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης.

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λιτοχώρου εκπροσωπήθηκε στο Εθνικό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης Επιπέδου 2, στην κατηγορία Κορίτσια 12 ετών. Οι αγώνες διεξήχθησαν από τις 18 έως τις 22 Οκτωβρίου 2019 στο Ηράκλειο Κρήτης.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΑΝΤΙΤΟΡΠΙΛΙΚΟ ΒΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΕΘ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Αθλητές του κολυμβητικού τμήματος του ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ επισκέφθηκαν το ΑΝΤΙΤΟΡΠΙΛΙΚΟ ΒΕΛΟΣ στο λιμάνι Θεσσαλονίκης και ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ στη ΔΕΘ.

Σχολή διαιτησίας ποδοσφαίρου ΕΠΣ Πιερίας.

Η Υπουργός Πολιτισμού κα. Στυλιανή (Λίνα) Μενδώνη θα εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις, για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 στην Κατερίνη.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 1ου ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του 1ου Γενικού Λυκείου Κατερίνης, θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους του γονείς και κηδεμόνες μέλη του, για την παρουσία τους την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019 στο σχολείο μας. 

Αικατερίνεια 2019 - Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.


Μήνυμα του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Το ηρωικό ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου 1940 υπενθυμίζει τους αγώνες του ελληνικού έθνους στο διάβα των αιώνων, καθώς και τη διαχρονική πίστη του λαού μας, στην υπεράσπιση των αξιών της ελευθερίας και της δημοκρατίας.

Αφού το λέει η Google...


Αν η πολιτική και ο σχεδιασμός μιας κυβέρνησης γίνεται με βάση τα αποτελέσματα μιας αναζήτησης στην... Google και μάλιστα για ένα θέμα ιδιαίτερα σοβαρό όπως είναι αυτό της Μακεδονίας, κάτι δεν πάει καλά.

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΑΙΟΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 3-0

Το νικηφόρο σερί τους συνέχισαν οι εκπληκτικές κορασίδες του Πιερικού, καθώς κέρδισαν και την ομάδα του Αιόλου...

Πλους Μαθητών με Υποβρύχιο και Πυραυλακάτους στο Πλαίσιο Εορταστικών Εκδηλώσεων του Αγ. Νικολάου.

Το Πολεμικό Ναυτικό, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον Προστάτη του Άγιο Νικόλαο και μετά τις επιτυχημένες δράσεις όπου μαθητές είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε πλόες με Πολεμικά Πλοία και πτήση με Ελικόπτερο...

Επίσκεψη Κοινού σε Πολεμικά Πλοία για τον Εορτασμό της Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 στην Θεσσαλονίκη.

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο του εορτασμού της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, τα Αρματαγωγά ΙΚΑΡΙΑ και ΡΟΔΟΣ καθώς και η Φρεγάτα ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ θα καταπλεύσουν στην Θεσσαλονίκη.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1260 - Εγκαινιάζεται ο Καθεδρικός Ναός της Σαρτρ υπό την παρουσία του βασιλιά Λουδοβίκου Θ΄ της Γαλλίας.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΗ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Πέμπτη σήμερα 24 Οκτωβρίου 2019