Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

ΔΩΡΙΣΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ!




Έργο του οργανισμού/συλλόγου είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού για την δωρεά μαλλιών και στη συνέχεια η δημιουργία περουκών για παιδιά που τις έχουν ανάγκη (παιδιά πάσχοντα από καρκίνο, αλωπεκία κ.ά.).

Σήμερα επίσημα, οι δωρητές έχουν ξεπεράσει τους 350. Έχουμε βρει κομμωτήρια που κουρεύουν δωρεάν για το σκοπό αυτό, την εταιρεία που θα κατασκευάζει αφιλοκερδώς τις περούκες καθώς επίσης και την εταιρεία ταχυμεταφορών που θα μεταφέρει τα μαλλιά από κάθε άκρη της Ελλάδος. Δικηγόρους που εθελοντικά προσφέρουν τη βοήθειά τους για τη σύσταση του οργανισμού μας, ενώ αναζητάμε παράλληλα και τον χώρο μας.

Σας χρειαζόμαστε δίπλα μας, αρωγούς στην προσπάθεια μας έτσι ώστε η Καμπάνια Δωρεάς Μαλλιών στην Ελλάδα και το σύνθημα μας “Δωρίζουμε τα μαλλιά μας-Δωρίζουμε την αγάπη μας!” να διαδοθεί σε όλη την Ελλάδα.
Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη και αναγκαία!
 
Πληροφορίες εδώ:  http://donatehair.gr/

Ενημέρωση φοιτητών για το πρόγραμμα Erasmus+ στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας




Ενημερωτική εκδήλωση για το πρόγραμμα ERASMUS+/Κινητικότητα φοιτητών για σπουδές, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015 από τη 1 μ.μ. έως τις 3 μ.μ., στην αίθουσα Συνεδρίων του Πανεπιστημίου
Μακεδονίας.

Η εκδήλωση γίνεται ώστε οι φοιτητές του Πανεπιστημίου να πληροφορηθούν για τις δυνατότητες που έχουν να μετακινηθούν προς κάποιο από τα συνεργαζόμενα ιδρύματα του εξωτερικού, προκειμένου να πραγματοποιήσουν μέρος των σπουδών τους.

Η Νέα Εποχή για την Παγκόσμια Ημέρα καιτά της βίας στα σχολεία.




Η 6η Μαρτίου έχει οριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα κατά της βίας στα σχολεία. Η συγκεκριμένη μορφή βίας αντί να μειώνεται αυξάνεται στις μέρες μας.
Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθει απο τη VPRC με δείγμα 700 μαθητών της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης το 73% των μαθητών έχουν βιώσει περιστατικά βίας , το 88% σε περιστατικά διάδοσης αρνητικών σχολίων και φημών και το 67% σε περιστατικά εκφοβισμού και απειλών.
Είναι ουτοπία , να θέλουμε να εξαλείψουμε το φαινόμενο της βίας χωρίς να προσπαθούμε να αλλάξουμε πρώτα την κοινωνίας μας .

Νέα σχολεία Δήμου Κατερίνης: Τα συμπεράσματα.




Τι μας έμεινε από την μικρή μας έρευνα για τα νέα σχολεία που αναμένονται να παραδοθούν την σχολική χρονιά 2015-16 και τι συμπεράσματα βγήκαν;

1. Είναι ευχάριστο που ο Δήμος Κατερίνης και αυτό συγκαταλέγεται στα θετικά του, και ιδιαίτερα στις προσπάθειες του Δημάρχου Κατερίνης κύριου Σάββα Χιονίδη, ότι θα έχουμε άλλα τρία σχολεία στην πόλη μας.
Η παράδοση των νέων σχολείων θα βοηθήσει αρκετά στην αποσυμφόρηση των ήδη επιβαρυμένων με πολλούς μαθητές σχολείων της πόλης μας.
Επίσης θα ανεβάσει το ποιοτικό επίπεδο της εκπαίδευσης στα παιδιά μας, και θα κάνει ποιο ελκυστικά τα σχολεία μας σε εκπαιδευτικούς και παιδιά.
Άρα ότι προβλήματα υπάρχουν πιστεύω μας είναι ότι μπορούν να λυθούν και υπερκαλύπτονται από τα θετικά που απορρέουν της δημιουργίας των τριών νέων σχολικών μονάδων.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ




ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

Από την Ε.Π.Σ. Πιερίας ανακοινώνεται ότι οι αγώνες για το πρωτάθλημα υποδομής της 07 & 08-03-2015 αναβάλλονται λόγο των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν.

ΚΛΗΣΗ ΝΕΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗ:

ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΕΣ 2015-2016
ΤΜΗΜΑ ΝΕΩΝ
ΗΛΙΚΙΑ 2000-2001

          Καλούνται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στο Ενωσιακό Γήπεδο στη Νέα Έφεσο την Δευτέρα  09-03-2015 και ώρα 03:45 μ.μ. με τον αθλητικό τους εξοπλισμό.

Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα του ΑΣΕΠ για 705 θέσεις πανεπιστημιακής εκπαίδευσης (ΠΙΝΑΚΕΣ)




Εκδόθηκαν σήμερα τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 1Δ/2014 του ΑΣΕΠ. Τα αποτελέσματα αυτά αφορούν στην πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, 705 θέσεων Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, τακτικού προσωπικού και προσωπικού

με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, διαφόρων κλάδων-ειδικοτήτων δημοσίων υπηρεσιών και Νομικών Προσώπων του δημοσίου.

Οι οριστικοί πίνακες διοριστέων θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων, η προθεσμία υποβολής των οποίων ορίζεται από 7 Μαρτίου έως και την πάροδο της 16ης Μαρτίου 2015.

Επισημαίνεται ότι, δικαίωμα συμμετοχής στην Προκήρυξη 1Δ/2014 είχαν μόνον όσοι περιλαμβάνονται σε οριστικούς πίνακες διοριστέων του ΑΣΕΠ και φορέων, οι πίνακες των οποίων έχουν ελεγχθεί από το ΑΣΕΠ, που δημοσιεύθηκαν σε ΦΕΚ από 1-1-2009 και μετά, και που δεν έχουν διοριστεί (άρθρο 51 του Ν. 4250/2014, ΦΕΚ 74/Α/26-3-2014).

Εδώ οι πίνακες: ΑΡΧΕΙΟ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ: ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΑΝΤΖΟΥΚΑ!



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ


Συγχαρητήριο Μήνυμα

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πιερίας και εγώ προσωπικά συγχαίρουμε τον ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΑΝΤΖΟΥΚΑ για την προαγωγή του στο βαθμό του Ταξίαρχου της Ελληνικής Αστυνομίας και την ανανέωση της θητείας του ως Διευθυντής στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας.
Η διάκριση αυτή έρχεται ως επιβράβευση του ζήλου, του ήθους και των ικανοτήτων του κ. Μαντζούκα που υπηρετεί την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας επιδεικνύοντας ιδιαίτερη αποτελεσματικότητα.
Ευχόμαστε καλή συνέχεια και δύναμη στα καθήκοντά του και εκφράζουμε την πεποίθηση ότι η άψογη συνεργασία μας  θα συνεχιστεί προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Για το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Πιερίας

Ο Πρόεδρος
Ηλίας Χατζηχριστοδούλου
Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος

Ενημερωτική Εκδήλωση για τους Δημότες με θέμα: «Μύθοι & Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενημερωτική Εκδήλωση για τους Δημότες με θέμα:
«Μύθοι & Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια»
πραγματοποιείται στο Δήμο Κατερίνης, με τη συνεργασία της Α΄θμιας και της Β΄θμιας Εκπαίδευσης Νομού Πιερίας,
την Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2015, ώρα 5.30μ.μ.
στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Κατερίνης,
7ης Μεραρχίας 3, Κατερίνη.

ΚΛΗΣΗ ΜΙΚΤΗΣ ΠΑΙΔΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ




ΕΝΩΣΗ  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ  ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ  Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ
ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ


ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΤΜΗΜΑ : ΠΑΙΔΩΝ/ΗΛΙΚΙΑ :2001-2002
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ 09-03-2015 ΔΕΥΤΕΡΑ

            Καλούνται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στο Αθλητικό Κέντρο της Ε.Π.Σ. Πιερίας στη Νέα Έφεσο την Δευτέρα  09-03-2015 και ώρα 3:45 μ.μ. με τον αθλητικό τους εξοπλισμό για προπόνηση.

ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ-ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΣΤΕΓΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ




Από την Επιτροπή πρωταθλήματος & Κυπέλλου  της Ε.Π.Σ. Πιερίας ανακοινώνεται ότι ο αγώνας «ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ» Κορινού – «ΑΠΟΛΛΩΝ» Λιτοχώρου της Κυριακής 8-3-2015 θα διεξαχθεί στο γήπεδο του ΚΟΡΙΝΟΥ και όχι στο γήπεδο Κ. Αγιάννη όπως εσφαλμένα αναγράφηκε στο πρόγραμμα του ορισμού διαιτητών που δημοσιεύτηκε..



Για την Επιτροπή πρωταθλήματος & Κυπέλλου

Ο Πρόεδρος

Ηρακλής Δασιόπουλος

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Παιδική χαρά στην οδό Σβορώνου, δίπλα από την παλαιά πυροσβεστική.




Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται η παιδική χαρά επί της οδού Σβορώνου (δίπλα από την παλιά πυροσβεστική).
Τα τρία μόλις παιχνίδια [που υπάρχουν για τα παιδιά είναι σκουριασμένα και με το ζόρι δουλεύουν.
Γούρνες με νερά παντού.
Η περίφραξη και αυτή σκουριασμένη, σπασμένη και με σίδερα να εξέχουν από παντού.
Κάδοι με σκουπίδια ακριβώς στην είσοδο της παιδικής χαράς.
Όλα τα παραπάνω αποτελούν εστίες μόλυνσης και κινδύνου για τα δεκάδες μικρά παιδιά που παίζουν εκεί.
Και είναι σε έναν από τους ποιο κεντρικούς δρόμους της πόλης μας..
 








Διόδια και αυτοκινητόδρομοι στη συνάντηση Γ. Σταθάκη με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ





Διόδια και αυτοκινητόδρομοι στη συνάντηση Γ. Σταθάκη με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
Συνάντηση με τους βουλευτές Μαγνησίας, Πιερίας και Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ είχε ο υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Γιώργος Σταθάκης με αντικείμενο την πολιτική που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση αναφορικά με τα διόδια και τους αυτοκινητοδρόμους.

Μήνυμα του Δημάρχου Κατερίνης κ. Σάββα Χιονίδη για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ενδοσχολικής Βίας




Η 6η Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ενδοσχολικού Εκφοβισμού και της Ενδοσχολικής Βίας, ας είναι η αφορμή για να «σπάσουμε» τον κύκλο της σιωπής σε περιστατικά βίας που συμβαίνουν μέσα στα σχολεία. Επιβάλλεται άμεσα και επιτακτικά να μιλήσουμε και να ενθαρρύνουμε ταυτόχρονα τα παιδιά να αναφέρουν χωρίς δισταγμό και το παραμικρό περιστατικό εκφοβισμού ή βίας ώστε να αντιμετωπίζεται έγκαιρα η επιθετικότητα άλλων παιδιών.

Ταυτόχρονα ως Πολιτεία, χρειάζεται να χαράξουμε μια ενιαία πολιτική και μέτωπο, μαζί με τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, κατά της σχολικής βίας. Να ενθαρρύνουμε τους νέους σε αθλητικές δραστηριότητες, σε ομαδικές δράσεις και στην συμμετοχή τους στα κοινά, έτσι ώστε να καλλιεργήσουμε την φιλία και να τους δώσουμε πρότυπα που θα εστιάζονται στο ήθος, στο σεβασμό και τη συνεργασία. Στόχος μας είναι, να εξαλείψουμε τη νεανική παραβατικότητα και να δημιουργήσουμε ένα σχολικό περιβάλλον που θα παρέχει ασφάλεια και θα προάγει τον αλληλοσεβασμό και την συνεργασία.


Σάββας Χιονίδης
Δήμαρχος Κατερίνης

Από την ιστοσελίδα του Δήμου Κατερίνης.

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ





Το Σάββατο 7-3-2015 στις 12:00 μ.μ.

  
             



Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ                    
Με γνώμονα ότι ο τελικός κυπέλλου της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ είναι γιορτή και με διάθεση ο αγώνας να διεξαχθεί σε πλαίσιο αλληλοσεβασμού των δύο αντίπαλων ομάδων, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Μαρτίου 2015 στις 12:00 το μεσημέρι στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Πιερίας ( Αθλητικό κέντρο στην Ν. Έφεσο ) η καθιερωμένη  κοινή συνέντευξη τύπου.

Γενική Απολογιστική Συνέλευση Ποδηλατικής Από-Δρασης Πιερίας την Κυριακή στις 6:00 το απόγευμα στην ΕΚΑΒΗ.



Θα συζητηθούν και θα οργανωθούν οι συλλογικές δράσεις για το 2015. Η Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας δεν είναι μια μικρή παρέα ατόμων, αλλά πολλοί περισσότεροι και πρέπει όλοι μαζί να πάρουμε συλλογικές αποφάσεις. Για να συνεχίσουν να πραγματοποιούνται όλες αυτές οι όμορφες δράσεις, πρώτο και κυριότερο είναι να διεξάγονται επιτυχώς οι συνελεύσεις. Ειδάλλως όλα αυτά, εύκολα μπορούν να καταργηθούν, να αλλάξουν ή να χάσουν σε ποιότητα και στόχους. Γι' αυτούς τους λόγους, η παρουσία όλων μας κρίνεται απαραίτητη, περισσότερο από κάθε άλλο γεγονός.

ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΥΓΕΙΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΙΩΝ (ΥΠΕ).



 Την Πέμπτη υπογράφηκαν από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας και οι τοποθετήσεις των επικεφαλής των Υγειονομικών Περιφερειών (ΥΠΕ).
Στην 1η ΥΠΕ Αττικής τοποθετήθηκε ο γιατρός, διευθυντής ΕΣΥ, κ. Άγγελος Παπαδόπουλος, ο οποίος βρέθηκε σε γνώριμα λημέρια καθώς ήταν υποδιοικητής το 2010 επί προεδρίας του κ. Τάσου Χατζή.
Στην 2η ΥΠΕ Αττικής, Πειραιά και νησιών τοποθετήθηκε επικεφαλής ο ογκολόγος του «ΜΕΤΑΞΑ» κ. Νίκος Καρβούνης. Στην 6η ΥΠΕ Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας ανέλαβε επίσης γιατρός, ο κ. Γιώργος Γιαννόπουλος, που εργάζεται στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδ΄ρεας» στην Πάτρα. Γιατρός θα αναλάβει και τα ηνία της 4ης ΥΠΕ Μακεδονίας – Θράκης – πρόκειται για τον κ. Στρατή Πλωμαρίτη, συνδικαλιστής της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Θεσσαλονίκης. Ένας διοικητικός υπάλληλος του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, απόφοιτος Οικονομικού της Νομικής, ο κ. Νέστορας Αντωνίου είναι ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ  Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας. Τέλος, γιατρός από το νοσοκομείο Ηρακλείου, ο κ. Νίκος Ηγουμενίδης τοποθετήθηκε στη διοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης.


Η Εστία Πιερίδων Μουσών έχει εκλογές την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015




ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΠΙΕΡΙΔΩΝ  ΜΟΥΣΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

   Δώδεκα είναι οι υποψήφιοι που θα διεκδικήσουν μία θέση στο εννεαμελές διοικητικό συμβούλιο της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης το οποίο θα προκύψει από τις εκλογές που θα διεξαχθούν την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015.

Μπέττυ Σκούφα: Είμαι υπέρ του κειμένου συμφωνίας με τους εταίρους μας.



"Στην χθεσινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ τοποθετήθηκα με σαφήνεια υπέρ του κειμένου της συμφωνίας με τους εταίρους μας. Θεωρώ πως και μόνο το γεγονός ότι η ελληνική πλευρά για πρώτη φορά έθεσε τους όρους σε ένα ομολογουμένως εχθρικό περιβάλλον, αποτελεί ένα πρώτο σημαντικό βήμα για την ισχυροποίηση της θέσης της χώρας μας στους ευρωπαικούς συσχετισμούς. Η ίδια η συμφωνία αποτελεί 4μηνη ανακωχή σε έναν πόλεμο αντιμαχόμενων συμφερόντων, ο οποίος απ όσο φαίνεται θα διαρκέσει πολύ. Μέχρι την τελική εθνική ανεξαρτησία και κοινωνικοοικονομική ανασυγκρότηση. Η έκβαση των πραγμάτων θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την αγωνιστική ετοιμότητα και την αντοχή του ελληνικού λαού και όσων τον εκπροσωπούν. Καλούς αγώνες σύντροφοι και συναγωνιστές!"

37η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Sajam Turisma» στο Βελιγράδι.



Ο περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε. Πιερίας, Απόστολος Τζόβας, παρευρέθηκε στην 37η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Sajam Turisma» στο Βελιγράδι.

Στο Βελιγράδι βρέθηκε ο περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε. Πιερίας, Απόστολος Τζόβας, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, στο περίπτερο της Π.Κ.Μ. στα πλαίσια της 37ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού «Sajam Turisma», η οποία έλαβε χώρα από τις 19 έως 22 Φεβρουαρίου 2015. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είχε κεντρική θέση στο περίπτερο του Ε.Ο.Τ. με δικό της stand, το οποίο προσέλκυσε πλήθος επισκεπτών, μεταξύ των οποίων εκπρόσωποι πολιτικών αρχών, διεθνείς τουριστικοί φορείς, καθώς επίσης και Σέρβοι επισκέπτες της διοργάνωσης.

Καλημέρα!

Αν και συννεφιά με βροχούλα σήμερα, η διάθεση μας είναι πάντα:


Προς Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα




5 Μαρτίου 2015

Προς Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα

Εξοχότατε κ. Πρωθυπουργέ,

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ-ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ Kυριακή (8/3,17:00)




Ύστερα από την πειστική εκτός έδρας νίκη του εναντίον του Στρατωνίου ο Πιερικός Αρχέλαος αντιμετωπίζει την προσεχή Kυριακή(8/3,17:00) στην έδρα του το αξιόμαχο σύνολο της Ασπίδας Ξάνθης.
Η Ξάνθη βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και για αυτόν το λόγο θα έρθει στην Κατερίνη με μοναδικό στόχο τη νίκη.
Στο παιχνίδι του 1ου γύρου ο Πιερικός Αρχέλαος είχε επιβληθεί με 105-112 σε ένα συγκλονιστικό αγώνα.
Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα της προηγούμενης εβδομάδας(39π. με 6 τριποντα) Αντώνης Γκοντόπουλος δήλωσε σχετικά: “Μετά το πολύ σημαντικό διπλό της ομάδας στο Στρατώνι,υποδεχόμαστε την Ασπίδα Ξάνθης.
Παρά την διαφορά στη βαθμολογάα δεν ειναι καθόλου εύκολος αγώνας.
Η Ξάνθη έρχεται να παίξει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την παραμονή της και έχει δείξει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση.
Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί,να βγάλουμε στο γήπεδο την καλή αγωνιστική μας κατάσταση για να μην έχουμε πρόβλημα.
Ελπίζουμε ο κόσμος την Κυριακή να στηρίξει την προσπάθεια που κάνουμε όλοι φετος,δηλαδή η διοίκηση,το προπονητικό επιτελείο και οι παίκτες!”

10ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»


Φέτος ένα μέρος των χρημάτων που θα μαζευτούν θα δοθούν στο ορφανοτροφείο θηλέων ''Μέλισσα''.